od tucniak 17 Nov 2009 20:47
magicka vedomost ktoru som niekde vycital-betsizing nielenze prisposobujeme texture, ale aj superovi :)
cize neucime sa ze na Axxr cbetujeme tolko, ale na Axx v situacii Btn vs blind proti tomuto superovi na takomto type boardu to bude tolko-tolko teoria asi
z tohto dovodu do nita na 27Tr mozem cbetnut nejake nutne minimum ked som OOP a on si klika svojich 10 stolov, kukne, netrafil, foldne..
do nejakeho uz semipremyslajuceho rega mozem potrebovat cbetnut viac, nakolko ma moze rad floatovat a to zase z roznch dovodov, napr aby prenho float bluff bol drahsi co vyuzijem, ak tu ruku mam, pripadne aby sa mi vhodne karty vhodne 2nd barelovali-lebo pot bude vacsi a moj 2nd barrel tiiez
samozrejme vsetko ma svoj abuse ale v zasade treba zistit na akej urovni mysli dany konkretny super a posadit sa o lavicku vyssie.
do niektorych loose fishiek ktore maju f cbet<15 sa niekedy neoplati cbetovat vobec ani suche boardy(ak, tak A high ale to je for value:) ), na druhej strane ked trafime betneme pot a on ma na haku, dostaneme call:)