mtt L21 AQs SB vs BB 3bet

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: mtt L21 AQs SB vs BB 3bet

Odoslaťod yegon 16 Nov 2009 18:52

ked ma staty 25/25 a 3bet 25 tak si ho uz zopar ruk videl hrat takze aspon zhruba nejaky pocit z neho by si mohol mat

uz len fakt ze pocas 12 ruk uz minimalne druhy krat 3betuje o nom nieco hovori a mne by to stacilo na to aby som ho pretocil - ak ma AA/KK/AK BvB tak je to cooler vsetko ostatne je flip alebo si vpredu
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod palo1973 16 Nov 2009 19:57

-markizik ja sa nehadam,ze ten push nebude ziskovy,je mozne,ze by som to aj ja shipol,ale proti hovoria vysky stackov,nas je dobre hratelny a on ma 70 Bb a moze si povedat,ze ak to vyhra bude jeden z chipleadrov a dorovna s parom alebo svojou oblubenou ako TJ a mame 60:40 a ak prehra ostane mu este 20 Bb
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod yegon 16 Nov 2009 20:09

palo1973 napísal:-markizik ja sa nehadam,ze ten push nebude ziskovy,je mozne,ze by som to aj ja shipol,ale proti hovoria vysky stackov,nas je dobre hratelny a on ma 70 Bb a moze si povedat,ze ak to vyhra bude jeden z chipleadrov a dorovna s parom alebo svojou oblubenou ako TJ a mame 60:40 a ak prehra ostane mu este 20 Bb

no ked dorovna len s parmi tak by som to este bral ale ked dorovna aj s horsim tak super snapshove - dostat sa do situacie 60/40 s 50BB stackom v turnaji je imo vec ktoru by si mal brat zakazdym ked sa naskytne (s vynimkou speci ICM spotov)

tiez treba pamatat na to ze 50BB nie je deep - hlavne online kde sa levely menia tak kazdych 5 az 10 minut. Ak nebudes hrat ale len foldovat tak o par minut mozes mat menej ako 20BB

druha vec je ze agresivny chipleader po tvojej lavej ruke je sakra zla situacia a ak nechces len foldovat a nechat ho vybudovat massive stack tak skor ci neskor sa s nim dostanes do konfrontacie, nie je zle mu hned na zaciatku ukazat ze aj ty si chces sem tam ukradnut blindy a nech ti nelezie do kapusty ze proste mu neustupis

kombinacia tychto veci pre mna znamena ze by som volil agresivnu moznost

ak by islo o turnaj kde rozdiel medzi dalsimi vyplatnymi miestami je signifikantny voci mojmu bankrollu - napriklad nejaky 10k event na ktory som sa kvalifikoval a kde kazdy postup na rebricku znamena znasobenie mojho BR tak foldujem ako bitch samozrejme :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod Markizik 16 Nov 2009 22:24

palo1973 napísal:-markizik ja sa nehadam,ze ten push nebude ziskovy,je mozne,ze by som to aj ja shipol,ale proti hovoria vysky stackov,nas je dobre hratelny a on ma 70 Bb a moze si povedat,ze ak to vyhra bude jeden z chipleadrov a dorovna s parom alebo svojou oblubenou ako TJ a mame 60:40 a ak prehra ostane mu este 20 Bb

Pali tu sa nikdo nehada :-) len sa snazime nejak utriedit myslienky...

Ja som prave dost casto zastanca zdrzanlivosti, vid niektore ine diskusia, ale tu mi ten spot pride vcelku jasny.

Myslis, ze ked ta teraz reraisol a ty mu to polozis, tak to nespravi znova? Navyse neskor uz nebude potrebovat na dorovnanie pushu polovicu svojho stacku, ale znacne mensiu cast. Takze fold equity sa znizuje, jeho dorovnavaci range sa bude rozsirovat a o to pravdepodobnejsie budes tomu coinflipu neskor vystaveny.

+ vid post od spaxiho a yegona - hrame na vitazstvo + 60:40 je velmi dobra situacia ak k nej dojde
Markizik

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod palo1973 16 Nov 2009 22:42

-ok chalani vase argumenty beriem,paradoxne tu zastavam nazor opatrnosti,ale v reale by som to asi shipol,so oder so,dobra diskusia :gl:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Horsey7 16 Nov 2009 22:54

btw. v tom spote som mal 39bb, nie 50
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod macccho 18 Nov 2009 09:27

insta snap push aj s rukami - zaklad mtt su vzdy pve 3miesta resp. 2 ostatne vsetko je zanedbatelne nas ciel je dopracovat sa na ft s co najvacsim stakom a toto je standardna situacia v ktorej sa neda foldnut.
Obrázok používateľa
macccho

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod tomm 18 Nov 2009 10:43

macccho napísal:insta snap push aj s rukami - zaklad mtt su vzdy pve 3miesta resp. 2 ostatne vsetko je zanedbatelne nas ciel je dopracovat sa na ft s co najvacsim stakom a toto je standardna situacia v ktorej sa neda foldnut.

mam presne ten isty nazor, to ze ma v tomto spote raisne, mi dokonca umozni tuto ruku ovela lahsie zahrat, mas tam obrovsku FE a monster BvB , to sa chceme nechat stale 3betovat a budeme skladat, pokial nemame KK+ ,aby sme nahodou neflipovali? Ak nas ma dominovanych, s tym neurobis nic, ale tent spot foldnut povazujem za obrosku chybu, za ktoru by so bral MTT vodicak. :)
tomm

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 13 krát/10 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!