fold alebo nie?

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

fold alebo nie?

Odoslaťod azorko2 19 Nov 2009 22:39

mam otazku s pohladu dilera dajme tomu, je turnaj a v aktualnom kole ostavaju vhre 2ja hrači.. jeden hrač ukaže tomu druhemu karty ....diler mu automaticky karty berie a uzna za fold? .. viem že v cash game sa to bežne robi ked ostavaju dvaja hrači tak si karty možu ukazat ale v turnaji sa to považuje vraj za fold.. stalo sa mi to v jednom klube diler hrača foldol a vznikla hadka.. medzi florom a hračom .. pot bol celkom dobry a tym padom ho vyhral druhy hrač..
azorko2

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: fold alebo nie?

Odoslaťod DenisALLIN 19 Nov 2009 22:56

lol to mi pripomina (sorry ze mimo tvojej otazky, ale nechcem kvoli krátkemu príbehu zakladať nový topic a tento sa hodí najviac :-D ) :
včera boli kamoši v klube na Freeroll... bola to ešte Rebuy fáza... traja boli v hre, stacky cca 1500-2000, jeden mal Ax, druhy QQ, treti neviem.... prvý raise PF nejakych 300, druhý call, tretí call... flop A Q x , prvý dall ALLIN (mal z nich najmenej), druhý call, tretí call... počas toho ako dealer zhŕňal žetóny, druhý povedal tretiemu "začekujeme to do konca?" (pričom mal v pláne dať na turne ALL-IN :-D ) a mrkol na neho, a tretí na neho len pozrel a pokrčil plecami... a vtej chvíli dealer zobral karty aj druhému aj tretiemu a všetky žetóny nahrnul prvému ... :-D vraj za dohadovanie sa pri stole... :-D obidvom zostalo niečo do 500... prvý nakoniec skončil na turnaji na druhom mieste... takže aj to je sposob ako prehrať set QQQ proti páru AA :-D
DenisALLIN

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!