i-poker rakeback deal
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
i-poker rakeback deal
Po surfovani na nete som objavil cosi divne. Mnohi hraci na twoplustwo fore sa zhanaju za nejakym rakeback dealom na i-pokry. Obcas niekde povedia ze maju napr. 50% rakeback deal. Snazil som sa goglit o co ide ale nic konkretne som nevygoglil.
Chcel by som sa spytat o co vlastne ide ?
Chcel by som sa spytat o co vlastne ide ?
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Re: i-poker rakeback deal
velmi vela herni zakazalo dirrect Rakeback deal s affiliate a iPoker je ejdna s tych stranok a ono to je hlavne preto aby sa udrzali fishky na tych strankach(ono to s toho vypliva, ak by ta zaujimalo na tuto temu vaic tak ti poslem priamo uplne vysvetlenie, ale op anglicky)
ale moze mat takzv. Cashback cez danu platfromu vdaka ich VIP systemu, ono to je viac menej ako rakeback ale neni pravidelny, ty si ho kupujes.... a mozes si kupit taky balicke kde bude tvoja hodnota v rake"back!-u priblizne 48percent (ale aj menej)
ale moze mat takzv. Cashback cez danu platfromu vdaka ich VIP systemu, ono to je viac menej ako rakeback ale neni pravidelny, ty si ho kupujes.... a mozes si kupit taky balicke kde bude tvoja hodnota v rake"back!-u priblizne 48percent (ale aj menej)
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
josipjs napísal:velmi vela herni zakazalo dirrect Rakeback deal s affiliate a iPoker je ejdna s tych stranok a ono to je hlavne preto aby sa udrzali fishky na tych strankach(ono to s toho vypliva, ak by ta zaujimalo na tuto temu vaic tak ti poslem priamo uplne vysvetlenie, ale op anglicky)
som este viac zmeteny ale dakujem za odpoved , mozes mi poslat to vysvetlenie po anglicky ?
inac preco affiliates nemozu sa dohadovat so svojimi hracmi ako chcu ? a ako to vlastne herne vobec mozu kontrolovat ?
-
http://www.pokerstrategy.com/forum/thre ... adid=67479
a tam najdes co hladas, ale to co hladas su halvne posledne posty.... dobre citanie nahodou
a tam najdes co hladas, ale to co hladas su halvne posledne posty.... dobre citanie nahodou
-
diki za clanok
-
lol josipsj cize zakazali rakeback aby tam boli fishky ? velmi zaujmava teoria ! Podla mna to je preto aby sa nezvyhodnovali niektore herne na ipokri kedze je to siet herni teda musia mat vsade rovnake podmienky ci to je ta najvacsia alebo najmensia kto by uz hral v herni kde dostanes 20% rakeback ked na takej istej davaju 60% len pre to ze ta mensia si to este nemoze dovolit .
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
si to precitaj ... povedal som to zjednodusene ale v podstate je to tak ...
-
Nějak jsem nepřišel na to,jak založit nové téma.Tak to připojím tady.
Na kterých hernách ze sítě ipoker mají nejlepší VIP program?
- Chobotek
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Chobotek napísal:Nějak jsem nepřišel na to,jak založit nové téma.Tak to připojím tady.
Novu temu zalozis tak, ze si najskor vyberies forum => diskusia-o-pokri/ a potom kliknes na "nova tema"
Najlepsi VIP na ipokri maju expekt, titan poker alebo Wi****m hill.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
konkretne v titane sa titan points ziskavaju po novom ak si prispel do potu, pred tym to boli vsetci, ktorym boli rozdane karty. len co nechapem a pisal som to aj na support bez odpovede. obcas sa stane, ze prispejem do potu, do konca ho aj vyhram, velkost potu je taka, ze sa zan dostavaaj 2.6 titan points, ale mne nie je nic pripisane. stale mam 0 points. mate niekto skusenosti, ze prispejete do potu, herna ma rake a vam nepripisu ziadne body? mne sa to stalo uz parkrat. diki
hadam som to mohol sem napisat, tyka sa to vlastne ipokru a rakebacku v ramci VIP klubu
hadam som to mohol sem napisat, tyka sa to vlastne ipokru a rakebacku v ramci VIP klubu
- bakso.sc
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.