Este ma napadla zaujimava hra z piatkoveho 40 e bounty turnaja.
Blindy su 400/800,ostava asi 25 hracov,6 je itm,moj stack asi 20k,som cl stola.
Hram ako som uz pisal solidne,bez moves/resp.bez odhalenia,jediny loose tah bol o blind level nizsie.
Hrac sa odhadzal a neskor znovu ziskal stack a zacal kazdy orbit 2-3 x raisovat,on bol utg+2 ja button,mal som aj ja stack,tak som ho dorovnal s K2s,na K high boarde som zaplatil jeho cbet,turn sme checkli,a na riveri mi checkcallol moj bet s TT a cudoval sa ako to mozem pf dorovnat s K2,som mu povedal,ze je moc aktivny a ze to sa mi ako cl nepaci.
O level neskor ma ten isty hrac asi 12k stack,a raisuje na 2400,vsetci fold,a ja mu to tam posielam s 22.
Hraci na blindoch su tight a folduju,on instacalluje svoje 88.
Potom sa rozputala debata,starsi pan mi vravi,ze to hram cely turnaj good a urobim takuto blbost,a pridavaju sa dalsi dvaja,ze ci som blazon pushovat s 22.
Akurat jedna baba hovori,ze ten call s 88 prisiel prilis rychlo.
Otazka je ci som to ozaj prehnal?
Podla mna musel este vela ruk zlozit,mal este vyse 10 BB behind,a bol ozaj aktivny a urcite tam raisoval aj karty ako Ax,JK,TK,male pary a mozno vselico aj ine.
Live mtt-push s 22
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Re: Live mtt-push s 22
Palo nemyslim, ze s 15bb bude happy raise foldovat z UTG dolezitejsie je, ze ten tvoj push vyzera ako AK/bluff + vzhladom na history ocakavam od neho viac loose hru smerom k tebe, tj. s FE by som prilis nepocital
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
-no prave koli tej history som na pochybach
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
myslim ze A2o je ovela lepsia ruka na taketo nieco nez 22 - lepsie povedane 22 je asi jedna z najhorsich moznych ruk na takyto move
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.