.
Re: spax's home - another poker blog
omg, samozrejme ze toho bylo vice, prece nenaservirujes holce na talir plno masa, 60 brambor a 40rajcat, ne?
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
OMG OMG OMG!
dneska jsem uz po treti videl Inglourious Basterds od Tarantina a opět /orgasmus !
Ti co neviděli, nechť se stydí a radši se neukazuji na věřejnosti.
Tu je fajn song z filmu:
http://www.youtube.com/watch?v=0djNOF4g5NQ
a fajny song vol.2
http://www.youtube.com/watch?v=pkvXsLGAxqY
dneska jsem uz po treti videl Inglourious Basterds od Tarantina a opět /orgasmus !
Ti co neviděli, nechť se stydí a radši se neukazuji na věřejnosti.
Tu je fajn song z filmu:
http://www.youtube.com/watch?v=0djNOF4g5NQ
a fajny song vol.2
http://www.youtube.com/watch?v=pkvXsLGAxqY
-
ja som to prave dopozeral a bolo to super
na tarantinovych filmoch sa mi paci ze kazdy jeden zaber ma atmosferu a silu
proste parada
na tarantinovych filmoch sa mi paci ze kazdy jeden zaber ma atmosferu a silu
proste parada
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
spax napísal:omg, samozrejme ze toho bylo vice, prece nenaservirujes holce na talir plno masa, 60 brambor a 40rajcat, ne?
IMO ostatne boli nepodarky na tanier dal len co sa vydarilo a poslal nam fotku ze jaky je "šéf" kuchar
ale uprimne vyzera to skvele hned by ten tanier bol prazdny
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
mne sa najviac pacilo na tom filme ako vyuzival rec. ked pitt rozpraval tou jeho americtinou, tak som ani nemusel pocuvat slova, aby som vedel, co mi chce povedat...eend dej oool goooda bii dii-strojd
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
Bastardi boli fakt vyborni
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Mayday napísal:mne sa najviac pacilo na tom filme ako vyuzival rec. ked pitt rozpraval tou jeho americtinou
http://www.youtube.com/watch?v=jCx-Gsgy3Bs
pittove bonjourno bolo vrchol celeho filmu
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
Re: spax's home - another poker blog / jsem kůl
LISTOPAD / NOVEMBER
Tak, už i ja můžu zavřít měsíc. Tento měsíc jsem hral zhruba jen 3 týdny. První týden jsem nehrál vůbec, jelikož jsem předtím bustnul roll, tak jsem se musel odtiltovat. Tento měsíc jsem vpohodě dodržoval BRM, se svou hrou jsem spokojený, jen mě hodně mrzí začátek měsíce, kdy jsem měl 60bi swing. Nebylo to způsobené špatnou hrou, celý swing trval 2dny, ale to, co jsem prohrával bylo šílene. AA do A7 atp srandy. no naštěstí jsem se z toho vyhrabal a měsíc zakončil v plusu. Takže stále můžu říct, že jsem v pokeru neměl mínusový měsíc.
Hrál jsem 5usd DoNy, které si myslím, že už poměrně zvládám, poslední 3 session už byli na 10tkách, roll je poměrně safe. Semtam jsem pinknul v neděli nějaké MTT (sunday 1/4M atp.), ale žádný pořádný cashout nikde nebyl. spíš BE.
Měsíc jsem začínal s 0 FPP, nahrál jsem akurát potřebný počet na silvestar status.
Plány na December (prosinec) :
Odehrát více turnajů (2x tolik bych chtěl), získat status GoldStar, od nového roku mít roll na 20$.
Celkem jsem odehrál 876 turnajů, roi 6%.
Profit: 341$
Bonus: 70$
Rakeback: 49$
druhych 300 turnaju: +300$
tretich 300 turnaju: +300$
Tak, už i ja můžu zavřít měsíc. Tento měsíc jsem hral zhruba jen 3 týdny. První týden jsem nehrál vůbec, jelikož jsem předtím bustnul roll, tak jsem se musel odtiltovat. Tento měsíc jsem vpohodě dodržoval BRM, se svou hrou jsem spokojený, jen mě hodně mrzí začátek měsíce, kdy jsem měl 60bi swing. Nebylo to způsobené špatnou hrou, celý swing trval 2dny, ale to, co jsem prohrával bylo šílene. AA do A7 atp srandy. no naštěstí jsem se z toho vyhrabal a měsíc zakončil v plusu. Takže stále můžu říct, že jsem v pokeru neměl mínusový měsíc.
Hrál jsem 5usd DoNy, které si myslím, že už poměrně zvládám, poslední 3 session už byli na 10tkách, roll je poměrně safe. Semtam jsem pinknul v neděli nějaké MTT (sunday 1/4M atp.), ale žádný pořádný cashout nikde nebyl. spíš BE.
Měsíc jsem začínal s 0 FPP, nahrál jsem akurát potřebný počet na silvestar status.
Plány na December (prosinec) :
Odehrát více turnajů (2x tolik bych chtěl), získat status GoldStar, od nového roku mít roll na 20$.
Celkem jsem odehrál 876 turnajů, roi 6%.
Profit: 341$
Bonus: 70$
Rakeback: 49$
druhych 300 turnaju: +300$
tretich 300 turnaju: +300$
-
Zdravim,
potrebuju nekoho, kdo umi spanelsky.
Potreboval bych neco poprekladat. zaplatim $.
Kdyztak icq/skype/sz.
dik.
potrebuju nekoho, kdo umi spanelsky.
Potreboval bych neco poprekladat. zaplatim $.
Kdyztak icq/skype/sz.
dik.
-
zase dalsi nonpoker post:
dnes jsem videl super prednasku, pokud budete mit tak 15min casu navic, urcite se podivejte.
celkem zajimave, jak moc si nekdy myslime, ze jsme moc racionalni v nasich decision.
pro ty, kteri neumi anglicky, jsou tam i titulky.
www.ted.com/talks/dan_ariely_asks_are_w ... sions.html
dnes jsem videl super prednasku, pokud budete mit tak 15min casu navic, urcite se podivejte.
celkem zajimave, jak moc si nekdy myslime, ze jsme moc racionalni v nasich decision.
pro ty, kteri neumi anglicky, jsou tam i titulky.
www.ted.com/talks/dan_ariely_asks_are_w ... sions.html
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.