Majstrovstvá Záhoria
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Majstrovstvá Záhoria
Club Royal 69 orgranizuje Majstrovstvá Záhoria 2009. Viac informácií sa dozviete na stránke www.royalclub69.wbl.sk v sekcii NOVINKY alebo na facebooku a to Club Royal 69.
Je to freezout a sú nastavené dlhé levely, registrovať sa dá už teraz a kapacita je 45 hráčov.
Je to freezout a sú nastavené dlhé levely, registrovať sa dá už teraz a kapacita je 45 hráčov.
- niki916
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Majstrovstvá Záhoria
je to freezout 80,-€
GARANCIA 800,-€
GARANCIA 800,-€
- niki916
Club Royal 69 ponúka ďalšie výhody:
Zvlaštné turnaje v ponuke a ďalšie.
http://www.royalclub69.wbl.sk
najdete viac v sekciach NOVINKY, VÝHODY PRE HRÁČOV.
Hraje sa každý deň a v ponuke je TEXAS HOLDEM alebo aj OMAHA, samozrejme všetko no limit a hlavne aj cash game.
Ďalšie veľké turnaje:
Vianočný freezout
Silvestrovská kaskáda
Zvlaštné turnaje v ponuke a ďalšie.
http://www.royalclub69.wbl.sk
najdete viac v sekciach NOVINKY, VÝHODY PRE HRÁČOV.
Hraje sa každý deň a v ponuke je TEXAS HOLDEM alebo aj OMAHA, samozrejme všetko no limit a hlavne aj cash game.
Ďalšie veľké turnaje:
Vianočný freezout
Silvestrovská kaskáda
- niki916
Vysoká hra.
Je to cash game 1/2. Hraje sa s počiatočným vkladom 200,-€ a po prehraní má každý možnosť jedného dokupu za ďalších minimálne 100,-€. Je to kombinácia cash a turnaju. To znamená, že hrať sa bude pokial niektorý z hráčov bude mať žetóny. Hraje sa na jedného víťaza a víťaz berie všetko. Kapacita je 18 hráčov na dva stoly kedy každý stôl bude samostane sledovaný. Po dvoch hodinách sa budú zvyšovať blindy vždy na dvojnásobok predchádzajúceho. Pri tejto hre nebudú odoberané raky.
Je to cash game 1/2. Hraje sa s počiatočným vkladom 200,-€ a po prehraní má každý možnosť jedného dokupu za ďalších minimálne 100,-€. Je to kombinácia cash a turnaju. To znamená, že hrať sa bude pokial niektorý z hráčov bude mať žetóny. Hraje sa na jedného víťaza a víťaz berie všetko. Kapacita je 18 hráčov na dva stoly kedy každý stôl bude samostane sledovaný. Po dvoch hodinách sa budú zvyšovať blindy vždy na dvojnásobok predchádzajúceho. Pri tejto hre nebudú odoberané raky.
- niki916
niki916 napísal:Hraje sa každý deň a v ponuke je TEXAS HOLDEM alebo aj OMAHA, samozrejme všetko no limit a hlavne aj cash game.
Toto ma trosku zaskocilo. Pri Omahe by som slovne spojenie "samozrejme všetko no limit" veru nečakal...
-
Slniecko - Príspevky: 40
- Založený: Jan 2008
Slniecko napísal:niki916 napísal:Hraje sa každý deň a v ponuke je TEXAS HOLDEM alebo aj OMAHA, samozrejme všetko no limit a hlavne aj cash game.
Toto ma trosku zaskocilo. Pri Omahe by som slovne spojenie "samozrejme všetko no limit" veru nečakal...
No co cakas ved je to na Zahori a tam je to samozrejme vsetko no limit
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
Slniecko napísal:niki916 napísal:Hraje sa každý deň a v ponuke je TEXAS HOLDEM alebo aj OMAHA, samozrejme všetko no limit a hlavne aj cash game.
To "samozrejme" je myslene hlavne na cash game alebo turnaje v texas holdeme, ale je fakt, ze OMAHA sa hraje tiez no limit.
Neviem preco ale Limity pre nasich hracov nie su vhodnym lakadlom, aj ked OMAHA je fakt zradna a treba si dobre premysliet ci do toho ist alebo nie. Napriek tomu však Omahu hrame No limit.
- niki916
ak hrate Omahu no limit tak prijmi moju gratulaciu
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
-no minule som chvíľu sledoval live omahu pot limit a bola to dobrá mastenica,takže ak by sa hralo NL zrejme by boli na každom druhom flope dvaja alebo viacerí hráči v all in
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
no presne.....
asi tak nejako to hravame....
väčšinou to hrajeme traja alebo štyria ale tak keď sa do toho pustime tak hrame cash 0,25/0,50 a tie hry byvajú dosť drahé. ale tak hrame to zväčša pre zábavu a na koniec sa peniaze presunú tak, že sme všetci na svojom....
asi tak nejako to hravame....
väčšinou to hrajeme traja alebo štyria ale tak keď sa do toho pustime tak hrame cash 0,25/0,50 a tie hry byvajú dosť drahé. ale tak hrame to zväčša pre zábavu a na koniec sa peniaze presunú tak, že sme všetci na svojom....
- niki916
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.