Pocuvate hudbu pri hrani pokru?
Pocuvate hudbu pri hrani pokru?
Zaujimalo by ma ci pocuvate hudbu pri hrani,live alebo online...ci uz ano alebo nie,napiste aj dovody,vas pohlad na vec,vyhody,nevyhody,druh hudby...proste co vas napadne...
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
Re: Pocuvate hudbu pri hrani pokru?
online- nie, lebo ked pocuvam hudbu tak ju fakt pocuvam a potom sa nesustredim na poker
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
hej hej!
ja bych online nemohl provozovat bez hudby. Vetsinou posloucham neco klidneho.
nejakou pohodovku od stinga, nebo hodne radiohead. jak kdy, jak je nalada. samozrejme nekdy neposloucham nic, ale hodne posloucham hudbu. v posledni dobe hodne posloucham songy z tarantinovych filmu
ja bych online nemohl provozovat bez hudby. Vetsinou posloucham neco klidneho.
nejakou pohodovku od stinga, nebo hodne radiohead. jak kdy, jak je nalada. samozrejme nekdy neposloucham nic, ale hodne posloucham hudbu. v posledni dobe hodne posloucham songy z tarantinovych filmu
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
tuto otazku som sa aj ja chcel spytat uz davnejsie... ked som zacal hravat tak som pocuval skoro vzdy... ale nejako sa mi zdalo ze ma to vyrusuje a nesustredim sa na hru tak som s tym sekol takisto aj s chatovanim a pozeranim videi etc... v poslednej dobe ma to zase laka lebo ma nebavi pocuvat strngotanie zetonov a monotony zvuk chladica na compe... ale bojim sa ze to bude mat negativny vplyv na hru... skusenejsi by mohli poradit aky to ma na nich vplyv
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
Live skor nepocuvam ako pocuvam, ale vacsinou mam sluchatka bez zvuku, aspon ciastocne to prekryje strnganie zetonov a som zamerany na seba, svoju hru. Online mam hudbu na malej hlasitosti, taky backround, rozne zanre od sk/cz pop az po us hip-hop, takze tak.
-
Proky - Príspevky: 575
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/16 krát
Live radsej hudbu nepočuvam...Dostavas cenne informacie ktore ked pocuvas hudbu nepocujes
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Som rad ze sa to tu trochu rozbehlo,napisem aj ja moj nazor...pri live game sa snazim nepocuvat hudbu,live game je viac o interakcii s ludmi,lepsie sa mi hra ked vnimam vsetky aspekty hry,co sa deje okolo mna...vsetky tells a kopec srandy...sluchatka si dam raz za cas,ked uz niekto je v takom stave ze „vyplakava“ pri kazdej hre,aku ma on smolu a podobne a ked sa k tomu este prida dalsi a popripade nejaky „expert“ na poker theory a keca tam debiliny...a uz ma to nebavi pocuvat...alebo este v pripade ked mi nechodi hratelna karta dlhsiu dobu,tak si pustim nejaku hudbu na xvilu,nech si trosku precistim hlavu a nepremyslam nad tym ako mi nic nechodi cely cas...aby som nezacal hrat „rags“...
Pri online si pustim hudbu hocikedy lebo presne ako hovoril Emjayko „nebavi pocuvat strngotanie zetonov a monotony zvuk chladica na compe“ ...samozrejme nie velmi nahlas aby ma to nerusilo....a este podla toho kolko hram stolov,aku mam naladu..ak hram menej stolov tak si klude pustim aj HSP alebo PAD,WSOP,nevenujem tomu nejaku pozornost,ale mam to rad ako backround...milujem anglictinu a table talks a komentare by Gabe Kaplan alebo Norman Chad...
Pri online si pustim hudbu hocikedy lebo presne ako hovoril Emjayko „nebavi pocuvat strngotanie zetonov a monotony zvuk chladica na compe“ ...samozrejme nie velmi nahlas aby ma to nerusilo....a este podla toho kolko hram stolov,aku mam naladu..ak hram menej stolov tak si klude pustim aj HSP alebo PAD,WSOP,nevenujem tomu nejaku pozornost,ale mam to rad ako backround...milujem anglictinu a table talks a komentare by Gabe Kaplan alebo Norman Chad...
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
online nikdy, neviem pri tom hrat a pri live turnajoch vacsinou zaspavam od nudy tak si nieco pustim ale ja hrajem live raz za dllllhe obdobie
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
Online pocuvam vzdy podla nalady kam stuknem tak to si zapnem ale casto prevlada The Prodigy alebo uplny opak Cranberies ci Disturbed, KoRn ci Lisu Gerrard je to v podstate jedno len nech neni ticho. Live vobec pretoze rad si pokecam s okolitymi hracmi atd.
- j0jiii
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
j0jiii napísal:Online pocuvam vzdy podla nalady kam stuknem tak to si zapnem ale casto prevlada The Prodigy alebo uplny opak Cranberies ci Disturbed, KoRn ci Lisu Gerrard je to v podstate jedno len nech neni ticho. Live vobec pretoze rad si pokecam s okolitymi hracmi atd.
jj, online Disturbed je naj, hodiu ti to UPSWING ked si pustis INDESTRUCTIBLE ... som neporazitelny nech s i to pusitm pri hocicom, napr aj pri dakej hre ...
popripade pri HU si pustim obcas Bing Blang Blaow
popripade si psutim dake youtube video ale iba ho pocuvam, lebo aj tak mi rped to vyskakuju stoly ... a hudba je super ked nahodu mate pocit ze tiltujete .... pustim si a hend hra m svoju A alebo Bgame ....
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.