Pocuvate hudbu pri hrani pokru?

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: Pocuvate hudbu pri hrani pokru?

Odoslaťod emjayko 29 Nov 2009 21:30

yegon napísal:ja to am vymyslene tak ze mi stale hra to iste do kola, mam spraveny playlist - potom sa da povedat ze ta hudba je taky ritual ktory ma pripravuje na hru a hlave ked je to stale to iste tak ma to nerusi lebo sa na to nepotrebujem sustredit

to by musel byt fakt dlhy playlist aby mi z toho po case nesibalo :)
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod tucniak 29 Nov 2009 22:59

u mna tiez hudba ee-ak je to nova hudba v hlave sa mi rozklada na jednotlive aranze a nastroje a som nuteny to studovat a pocuvat-mozgova kapacita sa presuvatam kam veru nema

ak hudba, tak nieco kvadrilionkrat napocuvane nenarocne a v podstate ide o to co pisal yegon, odfiltrovat okolie, akurat v mojom pripade opiti a kriciaci spolubyvajuci :D:D
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod roche01 30 Nov 2009 07:42

Kedy ako. Niekedy potrebujem na hru úplné ticho, niekedy naopak nejaké zvuky z okolia.
Občas, ak to ticho trvá príliš dlho a nechodia mi žiadne hrateľné karty, tak sa prichytím pri tom, ako si hľadám dôvody, prečo by som s tou alebo onou rukou mal predsa len ísť na flop. Vtedy mi pomôže nejaká hudba alebo aj pustenie TV, ktoré ma v takýchto prípadoch odvedie od podobných špekulácií :lama:
Z tých hudobných žánrov mám pustené 6 CD: 3x Depeche Mode a 2xEminem a 1xKarel Kryl.
Občas to prestriedam nejakými výberovkami, ale takáto kombinácia mi najlepšie sedí.
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod Mayday 30 Nov 2009 13:50

takmer vzdy ano.

obvykle kludnejsi psychedelicky ambient a elektronika typu shpongle, younger brother, entheogenic atd. mam jej tony a funguje dobre aj ako background music, aj ako nieco na aktivne pocuvanie. obcas si dam aj jemnejsi rock, pripadne trip hop a trance/psytrance je to najdynamickejsie, co som si ochotny pustit. pri hardrocku ci metale, alebo agresivnejsom hiphope sa potom uz dviha hladina adrenalinu a myslim, ze to negativne vplyva na kvalitu mojej hry :)

z casu na cas si v ramci ocisty dam aj session v uplnom tichu (mimo strngania zetonov atd.)
Mayday

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 31 krát/24 krát

Odoslaťod DevilMayCry 30 Nov 2009 14:53

vzdy musim pri tom nieco pocuvat inak by som asi zomrel pri tom tichu......´vacsinou su to nejake rockove a punkove veci - od Nirvany cez Muse a Blink182 az po Metallicu a Slipknot..........proste to mam tak rad :)))))
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod trikoza 02 Apr 2010 15:22

znovuobjavil som Zero 7 - famozna oddychova hudba... albumy Simple Things a When It Falls

nejake ukazky

http://www.youtube.com/watch?v=INn1C6ImJKg

http://www.youtube.com/watch?v=sm0z9XwBIxQ&feature=fvw
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Odoslaťod buschle 02 Apr 2010 17:56

ja nepocuvam pritom nic , vadi mi to. Keby som hral 2-4 stoly tak v pohode , ale pri 10-12 by som sa nesustredil dobre.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod TuKE 02 Apr 2010 18:55

trikoza napísal:znovuobjavil som Zero 7 - famozna oddychova hudba... albumy Simple Things a When It Falls

Kokos, triko samé dobré veci vždy odporučí.
Nemohol by si zverejniť svoj playlist? Tuším máme podobný hudobný vkus :)

Edit: hudbu nepočúvam, odpútava to moju pozornosť a narúša moje ready ala Kašpirovski :)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod dzejkej 02 Apr 2010 19:01

TuKE napísal:Edit: hudbu nepočúvam, odpútava to moju pozornosť a narúša moje ready ala Kašpirovski :)

Tak to ju radsej pocuvaj IMO :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod marjan556 02 Apr 2010 20:47

ten trikoza sa nejak v tych downtempach a trip-hopoch vyzna bohamu :)

ja k pokru davam Killimanjaro Darkjazz Ensamble alebo Bohren & der Club of Gore - Midnight Black Earth pripadne este v poslednej dobe tuto tematicky ladenu
Obrázok používateľa
marjan556

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 23 krát/30 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!