Najabsurdnejsie pokrove "zmyslanie" ake ste poculi pri stole
Re: Najabsurdnejsie pokrove "zmyslanie" ake ste poculi pri stole
Dnes UTG typek dá AI...vsetci fold a pánko na BB zadrel ( Ideme do "CONFLIKTU" namiesto "coinflipu" a dorovnal) Taktiež velmi oblubene je medzi hráčmi mám malý/velký "BLEND" namiesto blind...Velmi zaužvané je streetflush namiesto str8flush Niekedy to už nieje do smiechu ked typek zadre som Drolling bet (Drawing death) Moc to so "zmýšlaním" nemá spoločné, ale aj o taketo perličky sa treba podeliť...
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Komedia napísal:Dnes UTG typek dá AI...vsetci fold a pánko na BB zadrel ( Ideme do "CONFLIKTU" namiesto "coinflipu" a dorovnal) Taktiež velmi oblubene je medzi hráčmi mám malý/velký "BLEND" namiesto blind...Velmi zaužvané je streetflush namiesto str8flush Niekedy to už nieje do smiechu ked typek zadre som Drolling bet (Drawing death) Moc to so "zmýšlaním" nemá spoločné, ale aj o taketo perličky sa treba podeliť...
to mi pripomenulo: hands up namiesto heads up ))
- syxz
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
pegas1975x napísal:HaPpY LuMpY napísal:...Ked hrac v ALL INe zbadal flop, tak tie karty rovno zahodil a necakal uz na nic...On tie karty zahodil skor, ako sa dostali dalsi dvaja hraci do ALL INu....
Fakt? A citat vies?
Nedavno sa mi stalo ze pf jeden zahlasil all-in a dvaja mu dali call, mali viac zetonov tak hrali 2+ ten chalan v alline...dosiel flop nieco ako K,Q,7 a ostatny daja zahlasili all-in, ten chalan co bol na pf v alline vyhodil svoje karty, dosiel turn 2 a river 2..vsetci sa pytaju toho co polozil svoje karty co mal a on ze 2,2 a pytal si karty od dealera nazad (ten dealer sa predtym na tie jeho karty pozrel a povedal ze vazne mal pocket 2 ale ze karty mu neda)
Prepac ale ja tam vidim nieco ine.
A co tam ako na tej vete vidis ine?....Nerozumiem....Jednoducho aj keby oni zahlasili ALL IN a on tie karty v tom momente zahodil, tak ich nemusi ukazat vobec....Dokonca aj ked dealer vyzve hracov, aby ukazali karty a on ich rovno zahodi, nic sa nedeje.....O boze, ako neskutocne som sa poplietol, prepaaaac. Ale ked si to lepsie precitas, tak dokonca nemusi byt ani jasne, ci to spravil po zahlaseni ALL INu, alebo este predtym, ale to sa mi uz vysvetlovat veru nechce. Samozrejme, v tomto pripade ta postupnost bude taka, ako je to napisane.
No najeko, stale nerozumiem, co mate s tym zahodenim kariet....Nikto nic zle nespravil, no dokazete tu o tom pisat na 3 strany diskusie a pripisovat chybu dealerovi a boh vie komu este.
- HaPpY LuMpY
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 62 krát/3 krát
Pre hraca na lvl 1 sa nic zle nestalo. Tu je len pre ilustraciu zopar scenarov, ktore by mohli zaujimat hracov vyssich levelov:
1. 22typek bol megafish. Ostatni dvaja hraci megapro. Koho by si radsej videl s kopkou zetonov?
2. Hraju sa dva stoly 5 a 6 handed a keby 22 hrac vypadol, tak sa spravi FT. Ako to asi vidi good thinking big stack aggro player, ktory neskutocne abusuje FT bubble 5handed? (money bubble detto)
3. 22 typek vypadne a namiesto neho si prisadne hrac, ktoreho stack prevazi stol na jeho stranu. A znovu je to good thinking playa'
a to len co mi takto narychlo napadlo. Existuje mnoho podob LUCKu. Ultimatny LUCK napriklad moze byt, ze si zapnete 9man sngo, nezahrate si ANI jednu ruku a iny hrac vyradi ostatnych 7dmich a vy ste HU bez toho, aby ste vobec hrali nejaku hand. Tzn. okolnosti, ktorych sa ani neucastnite, mozu a castokrat maju na vas vplyv. To iste plati aj za pokrovym stolom.
A dealer takto svojou chybou narusil chod celeho turnaja. Buttefly effect.
1. 22typek bol megafish. Ostatni dvaja hraci megapro. Koho by si radsej videl s kopkou zetonov?
2. Hraju sa dva stoly 5 a 6 handed a keby 22 hrac vypadol, tak sa spravi FT. Ako to asi vidi good thinking big stack aggro player, ktory neskutocne abusuje FT bubble 5handed? (money bubble detto)
3. 22 typek vypadne a namiesto neho si prisadne hrac, ktoreho stack prevazi stol na jeho stranu. A znovu je to good thinking playa'
a to len co mi takto narychlo napadlo. Existuje mnoho podob LUCKu. Ultimatny LUCK napriklad moze byt, ze si zapnete 9man sngo, nezahrate si ANI jednu ruku a iny hrac vyradi ostatnych 7dmich a vy ste HU bez toho, aby ste vobec hrali nejaku hand. Tzn. okolnosti, ktorych sa ani neucastnite, mozu a castokrat maju na vas vplyv. To iste plati aj za pokrovym stolom.
A dealer takto svojou chybou narusil chod celeho turnaja. Buttefly effect.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
HaPpY LuMpY napísal:
A co tam ako na tej vete vidis ine?....Nerozumiem....Jednoducho aj keby oni zahlasili ALL IN a on tie karty v tom momente zahodil, tak ich nemusi ukazat vobec....Dokonca aj ked dealer vyzve hracov, aby ukazali karty a on ich rovno zahodi, nic sa nedeje.....O boze, ako neskutocne som sa poplietol, prepaaaac. Ale ked si to lepsie precitas, tak dokonca nemusi byt ani jasne, ci to spravil po zahlaseni ALL INu, alebo este predtym, ale to sa mi uz vysvetlovat veru nechce. Samozrejme, v tomto pripade ta postupnost bude taka, ako je to napisane.
No najeko, stale nerozumiem, co mate s tym zahodenim kariet....Nikto nic zle nespravil, no dokazete tu o tom pisat na 3 strany diskusie a pripisovat chybu dealerovi a boh vie komu este.
lol co to trepes??? Pri turnaji ked si all in tak proste musi dojst k showdownu VZDY aj keby si karty zahodil na vedlajsi stol
-
macccho - Príspevky: 180
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ok, takze sa chcem vsetkym ospravedlnit, co som tu napisal....bola to uplna hlupost samozrejme....Ked si v ALL INe, tak musi vzdy dojst k showdownu....Neexistuje moznost, ze si hrac len tak zahodi karty a neukaze ich a vykasle sa na to....takze este raz sorry.....Ja pako
- HaPpY LuMpY
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 62 krát/3 krát
Komedia napísal:Dnes UTG typek dá AI...vsetci fold a pánko na BB zadrel ( Ideme do "CONFLIKTU" namiesto "coinflipu" a dorovnal) Taktiež velmi oblubene je medzi hráčmi mám malý/velký "BLEND" namiesto blind...Velmi zaužvané je streetflush namiesto str8flush Niekedy to už nieje do smiechu ked typek zadre som Drolling bet (Drawing death) Moc to so "zmýšlaním" nemá spoločné, ale aj o taketo perličky sa treba podeliť...
ja si pamatam ked som bol prvy krat hrat live turnaj a niekto vypadol tak dealer zreval "SI DOPLŇ" a ja som len kukal ako puk ze kto si ma co doplnit vypadol niekto dalsi a znova to hlasne "SI DOPLŇ" tak uz som bol ozaj na vazkach co sa to vlastne deje... az neskor som zistil ze to samozrejme bolo "SEAT OPEN"
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
trikoza napísal:ja si pamatam ked som bol prvy krat hrat live turnaj a niekto vypadol tak dealer zreval "SI DOPLŇ" a ja som len kukal ako puk ze kto si ma co doplnit vypadol niekto dalsi a znova to hlasne "SI DOPLŇ" tak uz som bol ozaj na vazkach co sa to vlastne deje... az neskor som zistil ze to samozrejme bolo "SEAT OPEN"
No trikoza uz chapem ze tie live turnaje naozaj nie su nic pre teba
Inak zatial jasny winner:
3flash3 napísal:Nepamatam si presne akciu,ale velky pot 3 way preflop...8 high flop rainbow...hrac A zahlasi All in,hrac B da call a otocia svoje karty na stol,AA vs. KK...problem : akcia je stale na hracovi C ,hrac B sa totiz predbehol...dealer hovori hracovi C ze je akcia na nom,nech sa rozhodne...sedi tam a premysla uz celkom dlho,vsetci cakaju co spravi...nakoniec hovori : "Musim dat call,musim dat call "...
a otoci KK ....AA vyhrava obrovsky pot a samozrejme sa niekto opyta hraca C ze co si ku.va myslel ??? a ten hovori : "shak co uz narobis...zahodis kone???
S odstupom 2. miesto:
palo1973 napísal:NL 200 cg,typek ma na riveri asi 60 euro stack a betuje OOP 30,zena ho reraisuje a nasype tam asi 100 zetonov a on hovori call,a vytahuje z penazky zvysnych 40 euro.....
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Ak sa to stalo, tak tie kone asi sotva uz nieco porazi
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.