Najabsurdnejsie pokrove "zmyslanie" ake ste poculi pri stole
Re: Najabsurdnejsie pokrove "zmyslanie" ake ste poculi pri stole
u nas v hrone bezne ludia si myslia ze su v konflikte a potom v hands upe droluju streetflesh a skor nez to zistia tak su drollings dead alebo raz za cas si zahraju aj na full tajt pokry ( nie full tilt ale full tajt)
Alebo raz u nas boli nejaky zahoraci a to bola najvacsia show ked mal typek ( J T) a hovori "mel sem janek deset) a podobne..
A dobri su aj ti co povie ze mal hornika dolnika (JQ) a tak dalej a tak dalej
Alebo este je krasna hlaska na nasho dealera Vojta( Komedia),raz na nejakom velkom cashy bol Zandar (Marek Blazko) a prehraval dost penazi a dealovali mu cash dvaja dealera ( Vojto a Danica) prisiel Vojto rozdal prvu ruku a Zandar chytil karty a roztrhal ich a hovori "Vojto? dvojka??? ty snad prášiš tu Danicu alebo co "
Alebo raz u nas boli nejaky zahoraci a to bola najvacsia show ked mal typek ( J T) a hovori "mel sem janek deset) a podobne..
A dobri su aj ti co povie ze mal hornika dolnika (JQ) a tak dalej a tak dalej
Alebo este je krasna hlaska na nasho dealera Vojta( Komedia),raz na nejakom velkom cashy bol Zandar (Marek Blazko) a prehraval dost penazi a dealovali mu cash dvaja dealera ( Vojto a Danica) prisiel Vojto rozdal prvu ruku a Zandar chytil karty a roztrhal ich a hovori "Vojto? dvojka??? ty snad prášiš tu Danicu alebo co "
- Mareccc1
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/11 krát
-roztrhat karty je v blave standart?asi prehodnotim ci pridem na CSPT...........
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Dojdi pozrieť určite...V podstate sa to stava u nas ze hrač roztrha karty lebo je to retardovany cholerik...s tym nerobíš nič jedine že ho vyhodíš...A bohužial sa neotvaraju nikdy viac ako dva cashove stoly a to aj ten druhy vynimočne...preto vyhadzovat hracov nieje take jednoduche ako sa zda
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Keep 'em stories commin'! I wants me MOOAAARRR!
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
palo1973 napísal:-roztrhat karty je v blave standart?asi prehodnotim ci pridem na CSPT...........
Hah a to ja uvazujem, ze pridem na kvldu uz vo stvrtok, ale teraz uiz fakt neviem
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Komedia napísal:Dojdi pozrieť určite...V podstate sa to stava u nas ze hrač roztrha karty lebo je to retardovany cholerik...s tym nerobíš nič jedine že ho vyhodíš...A bohužial sa neotvaraju nikdy viac ako dva cashove stoly a to aj ten druhy vynimočne...preto vyhadzovat hracov nieje take jednoduche ako sa zda
-inak povedane sa to teda toleruje,to je teda super..........
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Zachilu uz budu asi rozkusovat zetony v ustach
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
Cash game 1/ 2
Niektory hraci sa dostali az na river...board je 5 6 3 2 J ..rainbow...
Chlapik vyhra v showdowne s A 4,vitazna ruka je jasne otocena na stole,dealer ohlasi str8 a posuva mu pot...
Typek ktory nebol v hre hovori :
„Som rad ze som nebol v hre,mal som K 4,prehral by som s mojou postupkou do koňa! "
Tento typek neskor spravil move,isiel all na flope,samozrejme ho trafil jeho 3-outer na river a podotkol :
„Takto sa ma hrat poker!!!! "
Niektory hraci sa dostali az na river...board je 5 6 3 2 J ..rainbow...
Chlapik vyhra v showdowne s A 4,vitazna ruka je jasne otocena na stole,dealer ohlasi str8 a posuva mu pot...
Typek ktory nebol v hre hovori :
„Som rad ze som nebol v hre,mal som K 4,prehral by som s mojou postupkou do koňa! "
Tento typek neskor spravil move,isiel all na flope,samozrejme ho trafil jeho 3-outer na river a podotkol :
„Takto sa ma hrat poker!!!! "
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
Vcera cash game 1/ 2 ...nejake limpy...hrac A raisuje na BTN 12e with AQ...hrac B na MP call with 33...pot okolo 30e preflop...
Flop : 9 7 7 rainbow ...hrac B check,hrac A bet 12...hrac B call...
Turn : 6 ...check,check...
River : 9 ...hrac B – check..hrac A xvilu premysla a betuje 12e...hrac B call a pyta sa hraca A co ma..ten hovori eso high,hrac B ukazuje svoje 33( mysli si ze mu hraju,nevsimne si ze sa sparoval board) ...hrac A na to pozera a zahadzuje karty!!! cely stol vybuchne smiechom...hrac A si uvedomi co spravil...a este pol hodinu vyplakava aky je .....
PS : este jedna perlicka z turnaja predtym...blindy 200-400 ..hrac A na MP call...hrac B za nim raise na 2000...vsetci fold a hrac A premyslam asi minutu a nakoniec fold...hrac sa pochvali stolu a ukaze svoje QQ ...a pyta sa hraca A co mal...a ten mu hovori : "nooo,bol som trosku lepsi ako ty..." pytame sa ho co mal...hovori : K 6 !!!
Flop : 9 7 7 rainbow ...hrac B check,hrac A bet 12...hrac B call...
Turn : 6 ...check,check...
River : 9 ...hrac B – check..hrac A xvilu premysla a betuje 12e...hrac B call a pyta sa hraca A co ma..ten hovori eso high,hrac B ukazuje svoje 33( mysli si ze mu hraju,nevsimne si ze sa sparoval board) ...hrac A na to pozera a zahadzuje karty!!! cely stol vybuchne smiechom...hrac A si uvedomi co spravil...a este pol hodinu vyplakava aky je .....
PS : este jedna perlicka z turnaja predtym...blindy 200-400 ..hrac A na MP call...hrac B za nim raise na 2000...vsetci fold a hrac A premyslam asi minutu a nakoniec fold...hrac sa pochvali stolu a ukaze svoje QQ ...a pyta sa hraca A co mal...a ten mu hovori : "nooo,bol som trosku lepsi ako ty..." pytame sa ho co mal...hovori : K 6 !!!
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.