Zdravím, chcel by som aby ste mi dačo poradili prípadne sa vyjadrili...
Poker za posledné cca 3 roky zaznamenal velký rozmach.Pre cca 3 rokmi som začal sledovať poker v TV, strašne ma zaujala táto hra.cca pol roka som sa jej začal venovať troška intenzívnejšie, nakoľko mám dostupný net.Som začiatočník ale učím sa a chcem sa zdokonalovať.Včera som sa zúčastnil turnaja v našej new herni vmeste..Išiel som si zahrát bola to cca 5-6 moja live hra v poker klube....Konal sa turnaj, 3E+5E re-buy. 3E 1000chips,5 E 2000Chips.
Turnaj hralo cca 17 players. Do prestávky som hral passiv.napr ja na ruke 2 9, flop 7 4 10 my bet 4BB, hráč A call, turn 2 my bet 8BB chalan call, river J chalan bet 4BB my raise 14BB chaln fold ukázal som mu moj bluff.o niekolko handov neskor ja na ruke AA reis 3BB ten istý hráč z predchádzajúcej hry call, flop J 9 4, my bet 4 BB chalan call, turn A my bet 4 BB chalan call, river A chalan bet 8BB my reise 24BB chalan call 8 K, že neveril som Ti že niečo máš pak som mal cca 4800chips , kupil som addon a po chvíli sa išlo na final table.vcelku som sa odhádzal.pak som jednu handu ubluffoval mal som 5 9 board K 8 2 6 3 chalan po mojom mohutnom reise neverím Ti že dačo máš, po dlhom uvažovaní fold, táto handa ma dostala do hry.nakoniec sme zostali 3. mali sme cca rovanké stacky.Postupne som sa odhádzal na cca polku mojho predošlého stacku an chalanovi čo to hral prvý krát, no chodili mu neskutočné karty! samé páry, alebo ho vždy dačo vyššie trafilo na boarde vždy to ukázal nechápal som!hral cca 50% hands a v 3-jici takmer všetko vyhrával, slovo reise ani nepoznal, takmer šetko calloval, aj riesi. MOja posledná hra v turnaji my cards A 8 reis chalan call flop A 6 10, chalanov bet 1BB my reise all in chlana call otočil A J turn river nič nepriniesli a bolo po mne.3 miesto. heds up ani nevedel o čo sa jedná...posledná hra turnaja- flop 2 4 9 hráč po mohutných re-reisoch obaja all in hráč B 2 4 na ruke "štastlivec" 99 turn river už nič nepriniesli čo by zachránilo 2 4 a bol koniec. 1. miseto 100E + vstupenka na 50E freezout, 2. miesto 60E+vstupenka na 5E freezout, 3.miesto(ja 60E vstupenka tak akurát na dobrú noc Vcelku dobre som si zahral ael strašne ma to sralo, bo som chcel tu vstupenku na ten freez bo bude cez víkend a to už dojdú aj lepší hráči, napr z PN, velká škoda. Ak sa dá PLS skúste sa vyjadrit k tomuto článku...Som začiatočník a každá dobra rada mi može pomoct a samozrejme ma poteší.Dakujem
My tournament
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Re: My tournament
Čo si budeme klamať, číta sa to ostrane, miešaš češtinu (pak), nemčinu (reis, to je asi ryža, nie?) a angličtinu (to neustále my, cards).
Nabudúce by som skúsil popracovať na forme, lebo tentokrát som po prečítaní musel ísť zvracať.
Čím viac cudzích slov tým viac cool akosi tu neplatí, odporúčam písať po slovensky, predsa len, je to slovenské fórum.
K pokru: Ak chceš rady, tak si založ blog a rieš tam konkrétne situácie. Neviem akú radu by som ti mohol dať na základe tohto článku.
Nabudúce by som skúsil popracovať na forme, lebo tentokrát som po prečítaní musel ísť zvracať.
Čím viac cudzích slov tým viac cool akosi tu neplatí, odporúčam písať po slovensky, predsa len, je to slovenské fórum.
K pokru: Ak chceš rady, tak si založ blog a rieš tam konkrétne situácie. Neviem akú radu by som ti mohol dať na základe tohto článku.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: My tournament
no ja ti jednu radu dam ... ztoho co som si to len tak zbezne presiel ...vsimol tie ruky ...vysky betovania ti mozem poradit len to ze ak to myslis s pokrom vaznejsie tak chod "papat" literaturu a napis sa niekde na training site ... tvoja hra prakticky nemala ziadnu hlavu ani petu... stymi hracmi co hras live na 3E rebuy turnaji pustat sa do hentakych "odvaznych" no skuor nezmyselnych blafov ..radsej viac tight ... a trosku este aj to betovanie ti robi problem ... betovat 4bb do potu 16BB+ no nefim ... mi to nevonia
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.