Palov pokrovy blog
Re: Palov pokrovy blog
-vedel by mi niekto poradit,kde by som mohol kupit tie okuliare co ma Pavel Blatny,reportaz 2,minuta 7,diky
http://www.pokerman.cz/milionovy-turnaj ... discussion
http://www.pokerman.cz/milionovy-turnaj ... discussion
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
-az sa sem hanbim po tych ostatnych vysledkoch sem hodit tento moj swingy fishy graf,no co uz zivot rakeback pro nie je lahky ,napriek tomu som celkom spokojny,spolu s rb je to plus cca 2800 $ a este z live cg plus asi 2.500 euro takze jeden z najlepsich mesiacov mojich
-
Palo (04lea04) dnes. Gratulujem...
-
admin - Príspevky: 22450
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
wow, velice pekne, a jak je skromny, ze se ani sam nepochlubi
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
Dnes som si bol zahrat live a zasa som sa nieco nove naucil o turnajovej strategii ,ruky postnem zajtra.
Zistil som ze viem v cg flopnut nuts a ze konik sedmy je nuts nielen v Prahe ale aj v Rakusku.
Zistil som ze viem v cg flopnut nuts a ze konik sedmy je nuts nielen v Prahe ale aj v Rakusku.
-
Bol som si zahrat vcera v pokerroayle 50+6 freezout,10k stack,okolo 60 ludi.
Nic zvlastne sa nestalo,akurat som sa odhadzal 2 pair vs. 2 pair a hral som to 3 hodiny na shortstacku,na moje prekvapenie pomerne trpezlivo,napriek cash game magnetu vo vrecku.
Nie som idiot!
Blinds su 100/250,mlady,aktivny typek z MP raisuje na 750,1 call,a hrac na buttone dava reraise na 1500,obaja call,vsetci maju stacky cez 10k.
Flop je Kxx s FD,obaja check,button bet do 4850 potu 1200,mlady call,druhy fold.
River blank,check,zasa bet 1200 do potu vyse 7000,call.
Turn prichadza flush,mlady betuje z prvej asi 5k,povodny reraisor sa rozculuje,ze mu to zasa doslo a openfolduje svoje AK.
Wp pane.Pytam sa ho preco tam nebetol poriadne,napr.3.5k na flope,all in na turne a vyhral by to.
Jeho odpoved bola funny:"Nie som predsa idiot,toto mozes robit v sng,ale nie v turnaji,nechcem vypadnut v leveli 3 a chcem si zahrat"
Nie som gambler!
Dalsia hra na inom stole.
Velmi aktivny mlady hrac,ktory zacal s 5 BB ked ma tam presadili,a pushoval asi 4x za 15 hier,3x mu to obislo,raz pushol A2 z UTG a bol split,pushuje znovu z MP,ma uz cca 10 BB,typek na buttone,tiez pomerne aktivny s 15 BB cold call,za nim sediaci hrac na BB rozmysla asi 5 min,je jeden z CL stola,ma asi 50 BB a open folduje QQ! so slovami:"nie som gambler"
Ja mam 10 BB,a mlady zasa pushuje z utg,dostava 2x call a ja na BB ukazujem 89o a hovorim,ze som foldol ruku,ktorou som sa mohol zostvornasobit.Oni mali AQ,AJ a AK a flop 567 rainbow...
Dalsiu ruku nachadzam naj kartu vecera AQs,som first in a pushujem zo SB,BB call s ATs,flop T a jeho FD,kym otocila river uz som bol pri CG stole.....
Cg sa nezacal zle,prva hra na BB mam 9Jo,6-7 limperov,je to NL200,menim si 500 e.
Flop 7-8-T rainbow,betujem hned 12,asi 4ria ci piati call,nice.
Turn blank,ja bet 50,dvaja call,nice.
River sprosty J mi pokazil vyplatu,rozmyslam dlhsie,a betujem malo,ako keby som sa bal postupky,betol som 95 do potu cca 210.
Dorovnava ma typek s 2 pairs.
Potom sa odohrali este dve zaujimave ruky,ktore hodim do pokrovych partii.
Nic zvlastne sa nestalo,akurat som sa odhadzal 2 pair vs. 2 pair a hral som to 3 hodiny na shortstacku,na moje prekvapenie pomerne trpezlivo,napriek cash game magnetu vo vrecku.
Nie som idiot!
Blinds su 100/250,mlady,aktivny typek z MP raisuje na 750,1 call,a hrac na buttone dava reraise na 1500,obaja call,vsetci maju stacky cez 10k.
Flop je Kxx s FD,obaja check,button bet do 4850 potu 1200,mlady call,druhy fold.
River blank,check,zasa bet 1200 do potu vyse 7000,call.
Turn prichadza flush,mlady betuje z prvej asi 5k,povodny reraisor sa rozculuje,ze mu to zasa doslo a openfolduje svoje AK.
Wp pane.Pytam sa ho preco tam nebetol poriadne,napr.3.5k na flope,all in na turne a vyhral by to.
Jeho odpoved bola funny:"Nie som predsa idiot,toto mozes robit v sng,ale nie v turnaji,nechcem vypadnut v leveli 3 a chcem si zahrat"
Nie som gambler!
Dalsia hra na inom stole.
Velmi aktivny mlady hrac,ktory zacal s 5 BB ked ma tam presadili,a pushoval asi 4x za 15 hier,3x mu to obislo,raz pushol A2 z UTG a bol split,pushuje znovu z MP,ma uz cca 10 BB,typek na buttone,tiez pomerne aktivny s 15 BB cold call,za nim sediaci hrac na BB rozmysla asi 5 min,je jeden z CL stola,ma asi 50 BB a open folduje QQ! so slovami:"nie som gambler"
Ja mam 10 BB,a mlady zasa pushuje z utg,dostava 2x call a ja na BB ukazujem 89o a hovorim,ze som foldol ruku,ktorou som sa mohol zostvornasobit.Oni mali AQ,AJ a AK a flop 567 rainbow...
Dalsiu ruku nachadzam naj kartu vecera AQs,som first in a pushujem zo SB,BB call s ATs,flop T a jeho FD,kym otocila river uz som bol pri CG stole.....
Cg sa nezacal zle,prva hra na BB mam 9Jo,6-7 limperov,je to NL200,menim si 500 e.
Flop 7-8-T rainbow,betujem hned 12,asi 4ria ci piati call,nice.
Turn blank,ja bet 50,dvaja call,nice.
River sprosty J mi pokazil vyplatu,rozmyslam dlhsie,a betujem malo,ako keby som sa bal postupky,betol som 95 do potu cca 210.
Dorovnava ma typek s 2 pairs.
Potom sa odohrali este dve zaujimave ruky,ktore hodim do pokrovych partii.
-
Tak uz mam konecne novy computer,este treba nejake detaily doladit.
Diky vsetkym co mi pomahali,pocitacovy genius uz zo mna nebude.....
Musel som si stiahnut nove ICQ takze koho som mal,a ma potrebu so mnou komunikovat poslite mi vase cisla do sukromnych sprav.
Diky vsetkym co mi pomahali,pocitacovy genius uz zo mna nebude.....
Musel som si stiahnut nove ICQ takze koho som mal,a ma potrebu so mnou komunikovat poslite mi vase cisla do sukromnych sprav.
-
To cspt vidíš ako ? prídeš zahrať?
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Komedia napísal:To cspt vidíš ako ? prídeš zahrať?
-jasne,ale len side event v nedelu,budes tam ako hrac alebo v robote?
-
Budem pracovať silno tak ked ma zbadáš hod po mne chip
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.