Mam otazku na SNG regularov. Ako hrat pre-flop AK na zaciatku 9-man turbo SNGcka v situacii ked dostaneme 3bet od supera. Ako zahrat ked ma super na nas poziciu a ked nie. Uvediem konkretne priklady.
Situacia 1: Blindy 15/30, mame AK v early resp. mid position, vsetci k nam fold, mi standardny raise na 120, BTN raise 300, ostatni fold. Otazka je ako to zahrat, aby sme z dlhodobeho hladiska boli v pluse?
Call sa mi zda ako nezmysel, moze tu byt allin ziskovy? alebo je to lepsie "bezpecnostne" zahodit? Ako casto tu bude mat super lepsiu ruku, oplati sa nam ist do pripadneho coinflipu s 50xBB deep stackom?
Situacia 2: Blindy 15/30 mame AK na BTN/CO, MP raise 120. Ako reagovat tu? Je lepsi flatcall a zariadit sa podla flopu, alebo re-raise?
Samozrejme je to zaciatok turnaja, nemame ziadne info na superov, vsetci cca 1.500 chps.
AK na zaciatku turbo sitngo
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Re: AK na zaciatku turbo sitngo
No ja mam toto vyriesene, ja defaultne v L2 raisujem AK na 90, ked ma reraisnu tak easy fold, ibaze by to bol nejaky 80/30 maniak toho shipnem. Malokto reraisuje s nejakymi vyrazne horsimi rukami, vela zlych hracov ta reraisuje s 77type rukami ale oni potom uz nikdy nefoldnu (lebo ta daju na AK ) a tym padom ides do 45% "flipu", pricom ani 55% v L2 nie je dobry.
Ak si na LP a mas pred sebou raise, tak su 3 moznosti, ak je to maniak tak ho mozes raisnut na 400 a uz nefoldnut, ale defaultne to flatni a uvidis na flope, ak je super reg tak to treba hrat opatrne aj ked hitnes, ak je dobry a skoncite v AI tak v najlepsom (pre teba) splitujete, takze povedzme na K high flope je lajna call/call/call alebo call/check/call alebo call/check/bet naj, aj ked samozrejme zavisi.
Ak si na LP a mas pred sebou raise, tak su 3 moznosti, ak je to maniak tak ho mozes raisnut na 400 a uz nefoldnut, ale defaultne to flatni a uvidis na flope, ak je super reg tak to treba hrat opatrne aj ked hitnes, ak je dobry a skoncite v AI tak v najlepsom (pre teba) splitujete, takze povedzme na K high flope je lajna call/call/call alebo call/check/call alebo call/check/bet naj, aj ked samozrejme zavisi.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle napísal:No ja mam toto vyriesene, ja defaultne v L2 raisujem AK na 90, ked ma reraisnu tak easy fold, ibaze by to bol nejaky 80/30 maniak toho shipnem. Malokto reraisuje s nejakymi vyrazne horsimi rukami, vela zlych hracov ta reraisuje s 77type rukami ale oni potom uz nikdy nefoldnu (lebo ta daju na AK ) a tym padom ides do 45% "flipu", pricom ani 55% v L2 nie je dobry.
what he said!
A mozem sa opytat na stakes? Ale myslim, ze uz na $11++ stakes plati co napisal 7castle. L1 & L2 su u dobrych hracov konzistentne s AA a KK pri serioznejsich PF konfrontaciach. Tam je AK crushed.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
jojo 2 veci
- v prvych leveloch SNG hras ako pussy - teda opatrne a velmi tight - do konfrontacie ides iba so silnymi rukami - nejde ti ani tak o ziskanie chipov ako o minimalizaciu strat. Super tight hra dlhodobo vela nezaraba ale je prinajhorsom breakeven a to je good
- AK nie je nijaka zazracna ruka s vynimkou situacii ked super vela bluffuje pf alebo su stacky male v porovnani s blindami (cca 30-40BB)
- v prvych leveloch SNG hras ako pussy - teda opatrne a velmi tight - do konfrontacie ides iba so silnymi rukami - nejde ti ani tak o ziskanie chipov ako o minimalizaciu strat. Super tight hra dlhodobo vela nezaraba ale je prinajhorsom breakeven a to je good
- AK nie je nijaka zazracna ruka s vynimkou situacii ked super vela bluffuje pf alebo su stacky male v porovnani s blindami (cca 30-40BB)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.