Bonusy
Počet príspevkov: 43 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Bonusy
Caute
Pozeral som si rozne blogy a vysledky a hocikde vydim ze za mesiac robite na bonusoch okolo 1000 USD a viac , ako sa daju ziskavat taketo bonusy lebo ja ked som clearol moj vstupny bonus na FTP odvtedy som ziadny nevidel.To si stale zakladate nove ucty alebo ako ich kazdy mesiac ziskavate, ja hram pomerne dost ale sice na nizsich limitoch a spravim za mesiac asi 800-1000 rake a nejaky bonus kazdy mesiac by sa mi hodil. Takze prosim o rady dik
Pozeral som si rozne blogy a vysledky a hocikde vydim ze za mesiac robite na bonusoch okolo 1000 USD a viac , ako sa daju ziskavat taketo bonusy lebo ja ked som clearol moj vstupny bonus na FTP odvtedy som ziadny nevidel.To si stale zakladate nove ucty alebo ako ich kazdy mesiac ziskavate, ja hram pomerne dost ale sice na nizsich limitoch a spravim za mesiac asi 800-1000 rake a nejaky bonus kazdy mesiac by sa mi hodil. Takze prosim o rady dik
-
Rocky - Príspevky: 188
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/17 krát
Re: Bonusy
To je rakeback => http://www.pokerportal.info/rakeback/
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Cau no hej viem aj ja mam cez pokerspravy rakeback, ale ked sa pozeram do sekcie moje pokrove vysledky tak tam vydim stale
profit: bonusy: rakeback: a kazdy nieco ziska na bonusoch tak len toto som chcel vediet od kial beru tie bonusy?
profit: bonusy: rakeback: a kazdy nieco ziska na bonusoch tak len toto som chcel vediet od kial beru tie bonusy?
-
Rocky - Príspevky: 188
- Poďakoval/li: 23 krát/17 krát
vymyslaju si ich, ved aj tak vsetci hrame o play money
a vazne-mas 1000 rake -cca 300 rakeback, nestaci?:)
na bonusy a podobne veci bol myslim bohaty ongame, stale davali nejake reload bonusy atd, ale tusim to pochudobnelo.ale nemam prehlad uz
a vazne-mas 1000 rake -cca 300 rakeback, nestaci?:)
na bonusy a podobne veci bol myslim bohaty ongame, stale davali nejake reload bonusy atd, ale tusim to pochudobnelo.ale nemam prehlad uz
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
ak by si chel daky bonus vkuse tak potom by si mal asi menit kady mesiac iny iPoker skin a tam mas 600 bonus kazdy mesiac ale na to by si potreboval si zviknut an iPoker hracov ....
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
Pokerstrategy.com
Pokerstrategy
Zdravím neviem kam som mal šupnúť túto tému....
Chcem sa spýtať..Ako táto sranda funguje??? Regneš sa tam,urobíš nejaký test a dajú Ti 50USD na nejakú online hernu??? JE to dobrá vec? LEn mi to asi na ***** bude ked to je v zahraničných jazykoch a ja som na jazyky vytretý Hlavne že tam je Maďarčina a Polština PLS skúste m,i priblížit popísat o čo sa na tej stránke jedná, budem moc vďaný...Ďakujem
Chcem sa spýtať..Ako táto sranda funguje??? Regneš sa tam,urobíš nejaký test a dajú Ti 50USD na nejakú online hernu??? JE to dobrá vec? LEn mi to asi na ***** bude ked to je v zahraničných jazykoch a ja som na jazyky vytretý Hlavne že tam je Maďarčina a Polština PLS skúste m,i priblížit popísat o čo sa na tej stránke jedná, budem moc vďaný...Ďakujem
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
Re: Pokerstrategy.com
3Sammy napísal:Pokerstrategy
No ja som na jazyky uplne mimo a presne tak dopadol aj ten test co som tam robil. 5x som na nieco zle odpovedal a uz mam po bonuse. Prekladac mi bol absolutne na h...o
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
regneš sa..spraviš kviz..vyberieš si hernu..dostaneš $50 a potom už len dobre hráš a cashoutuješ..easy..
ja napr. som dostal 50 dol. na F****Tilt a mám k tomu aj 27% rakeback..
ja som spokojný..bez ps by som asi poker ani nehral..
ja napr. som dostal 50 dol. na F****Tilt a mám k tomu aj 27% rakeback..
ja som spokojný..bez ps by som asi poker ani nehral..
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
3Sammy pozri si sukromnu spravu
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
If you're protecting your cards
chranit svoje karty? to pocujem prvy krat...
chranit svoje karty? to pocujem prvy krat...
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
Počet príspevkov: 43 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.