not another smallstakes blog (by nelz0n)
Re: not another smallstakes blog (by nelz0n)
ale nejde az tak dobre, zatial 14k ruk a winrate nejak 5bb/100
ked rozmyslam nad tou rukou teraz tak ta ruka bola dost zla, turn som chcel indukovat bluff, kedze cbetujem na suchom boarde a viem ze chalan sa to pokusi ukradnut dost casto na turne, ale na flope calloval s hracom za sebou a ruky ktore maju lepsiu showdown value by checkol behind. River by neraisoval moj bet s deviatkou a velmi pravdepodobne ani desiatkami a KK a AA tam nema nikdy...
ked rozmyslam nad tou rukou teraz tak ta ruka bola dost zla, turn som chcel indukovat bluff, kedze cbetujem na suchom boarde a viem ze chalan sa to pokusi ukradnut dost casto na turne, ale na flope calloval s hracom za sebou a ruky ktore maju lepsiu showdown value by checkol behind. River by neraisoval moj bet s deviatkou a velmi pravdepodobne ani desiatkami a KK a AA tam nema nikdy...
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
takze co mal, to J?
co by som ja dal za 5bb/100 winrate, ja som na -4bb/100 na 12K rukach tento mesiac, zatial to vyzera na dalsi mesiac plny trapenia, neviem, co mam robit.
co by som ja dal za 5bb/100 winrate, ja som na -4bb/100 na 12K rukach tento mesiac, zatial to vyzera na dalsi mesiac plny trapenia, neviem, co mam robit.
- Mayday
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
dnes 1800 dole, musim si precistit hlavu, hral som zle a dostal som sa do hrozneho tiltu, katastrofa
-
-
I feel bad for you...
- cornholioooo
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
nice red line
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Ako je na tom AIEV v tom grafe?
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
daj si sweat s niekym ochotnym-co ja viem JK, yegon(on ti poradi ako na modru a ty mu ukazes ako na redline;) ), tuke...
co som ja videl tak ai ev je na tom nie velmi pozitivne niekolko bi nad bude urcite, snad elzon postne dalsi graf..
co som ja videl tak ai ev je na tom nie velmi pozitivne niekolko bi nad bude urcite, snad elzon postne dalsi graf..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
to vyzera bolestivo. 25BI za 6K ruk? nehral tam ulohu aj tilt?
- Mayday
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
TuKE napísal:Ako je na tom AIEV v tom grafe?
2400$ pod EV
yegon napísal:nice red line
vdaka, aspon nieco
cornholioooo napísal::bad: I feel bad for you...
thanks, few more buyins down and my nl200 adventure is over, i wont give u trouble anymore
tucniak napísal:daj si sweat s niekym ochotnym-co ja viem JK, yegon(on ti poradi ako na modru a ty mu ukazes ako na redline;) ), tuke...
dam klud doma v presove cez vianoce, 4 stoly a kopec literatury a videi, sweat domyslim tiez
btw som rad ze si uspesne vstal a dorazil do nitry
Mayday napísal:to vyzera bolestivo. 25BI za 6K ruk? nehral tam ulohu aj tilt?
toto je cele nejakych 6 sessions, pricom v prvych dvoch som bol frustrovany ze nedokazem nic vyhrat a utiltoval som to dost, ale potom myslim ze ani velmi nie, resp som sa zacal sustredit na dobru hru, co sa mi myslim podarilo, skoda ze som trend nedokazal nijak otocit, ale verim ze tie setupy sa mi vratia a mozno aj ev (co tak pre zmenu aspon raz vyhrat AK do QQ alebo QQ do AK )
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.