Palov pokrovy blog
Re: Palov pokrovy blog
-kua castle,vies predsa,ze neviem ani anglicky
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:-kua castle,vies predsa,ze neviem ani anglicky
Reku, ci si si vedomy, ze existuje vynalez s nazvom televizia .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Vcera som si bol zahrat celkom zaujimavy turnaj,bol to 25 e + 1 rebuy a 1 addon.
Damy mali BI gratis a kazdy kto vyradil nejaku zensku z turnaja dostal 50 euro.
Hralo 218 hracov,z toho 62 zien,skoncil som ITM na 16-tom mieste,a vyradil som aj dve zeny.
Zaujimavostou bolo,ze som hral skoro cely cas pri stole s jednym Nemcom,ktory bol tusim 4ty na ME CSPT v Blave-hral velmi solidne.
Nic mimoriadne sa nedialo,akurat som 2x vyhral 40-60 situacie,ked som pushoval 69 a Q8 z buttonu a vzdy ma dorovnal AK a zozal som kritiku od vacsej casti stola,hlavne od mladej Aziatky,ktorej neslo do hlavy ako mozm pushnut s 10 BB 69o.
O chvilu neskor ona dorovnala asi 12 BB push z early pozicie s A4s,samozrejme uluckovala to proti TT a bola na seba hrda,tak som sa jej snazil este raz vysvetlit,ze ten jej call je 100x horsi ako moj push,a ona na to,ze ho davala na par,ja sa jej teda pytam ci isla dobrovolne do situacie 30-70,ale nedalo sa s nou,napriek tomu,ze mi asi dalsi dvaja hraci dali zapravdu.
Vypadol som ked som si s AK nabehol do AA....,dost ma to mrzelo,lebo aj pri 10 BB stackoch som si veril na vacsinu hracov,miestnym folklorom bol limp-fold s menej ako 8 BB,okrem toho boli viaceri money scared,nakoniec urobili deal 9ti...!!!
Damy mali BI gratis a kazdy kto vyradil nejaku zensku z turnaja dostal 50 euro.
Hralo 218 hracov,z toho 62 zien,skoncil som ITM na 16-tom mieste,a vyradil som aj dve zeny.
Zaujimavostou bolo,ze som hral skoro cely cas pri stole s jednym Nemcom,ktory bol tusim 4ty na ME CSPT v Blave-hral velmi solidne.
Nic mimoriadne sa nedialo,akurat som 2x vyhral 40-60 situacie,ked som pushoval 69 a Q8 z buttonu a vzdy ma dorovnal AK a zozal som kritiku od vacsej casti stola,hlavne od mladej Aziatky,ktorej neslo do hlavy ako mozm pushnut s 10 BB 69o.
O chvilu neskor ona dorovnala asi 12 BB push z early pozicie s A4s,samozrejme uluckovala to proti TT a bola na seba hrda,tak som sa jej snazil este raz vysvetlit,ze ten jej call je 100x horsi ako moj push,a ona na to,ze ho davala na par,ja sa jej teda pytam ci isla dobrovolne do situacie 30-70,ale nedalo sa s nou,napriek tomu,ze mi asi dalsi dvaja hraci dali zapravdu.
Vypadol som ked som si s AK nabehol do AA....,dost ma to mrzelo,lebo aj pri 10 BB stackoch som si veril na vacsinu hracov,miestnym folklorom bol limp-fold s menej ako 8 BB,okrem toho boli viaceri money scared,nakoniec urobili deal 9ti...!!!
-
co mas z toho ze poucujes nejaku aziatku?imo si hraj svoju hru a maj na haku co kto hovori atd-uz vobec nedavaj najavo ze to uz trosku vies hrat a nevysvetluj co a preco robis imo:)
sa tvar ako dilinko a pushuj 69o ked treba:)
sa tvar ako dilinko a pushuj 69o ked treba:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
-nepoucujem nikoho,ale ona sa do mna dost obula,a bola celkom pekna,som myslel,ze by som jej mohol dat privat coaching,zena je este na slovensku
-
a pokerportal pozna/cita?:D
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
palo1973 napísal:-nepoucujem nikoho,ale ona sa do mna dost obula,a bola celkom pekna,som myslel,ze by som jej mohol dat privat coaching,zena je este na slovensku
n1 treba si uzit kym to ide a kym zas niesu zavazky
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
Ahoj Palo. Příští týden se bude hrát ve Vídni GPT a protože se mi podařilo kvalifikovat na main event tak bych se tě chtěl zeptat na pár věci kolem. Budeš hrát? Jak to je s občerstvením během turnaje? (předpokládám že bude raut ale netušim jak je to s pitím). Můžeš mi doporučit nějakou restauraci nebo fast food v okolí CCC?
Jinak samozřejmně budu rád za další tipy a rady.
Jinak samozřejmně budu rád za další tipy a rady.
- Bigi
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
-pocas takychto turnajov byva o hracov postarane,takze sa nemusis bat,ja hrat nebudem,ale ak by si nieco chcel vediet poslem ti moje rakuske cislo a mozes mi zavolat,a ak budes na FT tak ti pridem fandit s ceskou zastavou a ty ma za to pozves do toho podniku co je hned vedla concordu
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.