pifko
Re: pifko
marek63 napísal:no skoda toho vcerajsku ze ste sa nezastavili.. boris mal nachystane aj specialne prekvapenie prevas .. a vy doma
...dnes keby bol nahodou zaujem tak vedla v Langley bare bude aj zaujmava akcia.. christmas party
ake prekvapenie?? nieco jedle? alebo tekute? alebo zensky striptiz, maserky? ak nieco z toho tak si to kludne dnes vyzdvihnem
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
trikoza napísal:marek63 napísal:no skoda toho vcerajsku ze ste sa nezastavili.. boris mal nachystane aj specialne prekvapenie prevas .. a vy doma
...dnes keby bol nahodou zaujem tak vedla v Langley bare bude aj zaujmava akcia.. christmas party
ake prekvapenie?? nieco jedle? alebo tekute? alebo zensky striptiz, maserky? ak nieco z toho tak si to kludne dnes vyzdvihnem
Bolo daco jedle pre sportovcov, dokonca cela misa daco tekute pre Teba a jedna sikovna maserka pre unavenych
Dnes mozno vyzit niektore zo vcerajsich benefitov
-
CastlePokerClub - Príspevky: 73
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ten Yegonov challange by som bral hneď, len problém je s časom.
Ja by som nastúpil najradšej 1.2.2010 do toho boja, pretože v januári sa sťahujem a to bude trošku krušné obdobie.
Inak ja som práve v BlackCafe, keby sa niekto ozval tak do pol hodky, tak by sa dalo niečo podniknúť smerom na Castle Poker
Ja by som nastúpil najradšej 1.2.2010 do toho boja, pretože v januári sa sťahujem a to bude trošku krušné obdobie.
Inak ja som práve v BlackCafe, keby sa niekto ozval tak do pol hodky, tak by sa dalo niečo podniknúť smerom na Castle Poker
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
TuKE napísal:Ten Yegonov challange by som bral hneď, len problém je s časom.
Ja by som nastúpil najradšej 1.2.2009 do toho boja, pretože v januári sa sťahujem a to bude trošku krušné obdobie.
nachystam kybel long islandu?
-
TuKE napísal:Zatiaľ sa nikto nehlási a zajtra ráno musím niekam ísť, teda by stačila aj menšia váza toho long isladnu
Ok, dohodnute, priinajhorsom dame iba polkybla
-
Som tu dlhšie nebol, založili ste na tento challange novú tému alebo to proste zakapalo?
By som nejaký challange dal, dokonca aj s tým časom by som to nejako vymyslel.
Zatiaľ som zjedol iba 3 koláčiky vianočného typu, takže aj váženie by sa dalo ešte stihnúť, len kde do zajtra zoženiem váhu na dobytok?
By som nejaký challange dal, dokonca aj s tým časom by som to nejako vymyslel.
Zatiaľ som zjedol iba 3 koláčiky vianočného typu, takže aj váženie by sa dalo ešte stihnúť, len kde do zajtra zoženiem váhu na dobytok?
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.