acvonmilan napísal:Tak už čekáme jen na B**n, ti mají vždycky na všechno času dost
manager pro CZ/SK na dovolenou do 6.1. - tak vydrz LUCKERE
acvonmilan napísal:Tak už čekáme jen na B**n, ti mají vždycky na všechno času dost
keso26 napísal:LA aj WH (celkove aj za jednotlivu hernu) uz dosli, ale na tom WH mi vyskocilo take okno, font asi 400, ze boli pripisane ako bonus a ze je potrebne splnit podmienky pred vyberom tychto penazi. Skusil som ale zadat vyber, tak uvidime, ci mi nenapisu nejaky pozdrav, dam vediet
___Mortylen___ napísal:keso26 napísal:LA aj WH (celkove aj za jednotlivu hernu) uz dosli, ale na tom WH mi vyskocilo take okno, font asi 400, ze boli pripisane ako bonus a ze je potrebne splnit podmienky pred vyberom tychto penazi. Skusil som ale zadat vyber, tak uvidime, ci mi nenapisu nejaky pozdrav, dam vediet
Lucky Ace mi nechcu poslat tie peniaze co som vyhral v lige. A ten MEGA SUPER UBER retardovany chat support vie **** o tom preco a na maily neodpovedaju
Je tu niekto, kto uz dostal tie peniaze z ligy na svoj ucet v banke/moneybookers etc?
vlade napísal:___Mortylen___ napísal:keso26 napísal:LA aj WH (celkove aj za jednotlivu hernu) uz dosli, ale na tom WH mi vyskocilo take okno, font asi 400, ze boli pripisane ako bonus a ze je potrebne splnit podmienky pred vyberom tychto penazi. Skusil som ale zadat vyber, tak uvidime, ci mi nenapisu nejaky pozdrav, dam vediet
Lucky Ace mi nechcu poslat tie peniaze co som vyhral v lige. A ten MEGA SUPER UBER retardovany chat support vie **** o tom preco a na maily neodpovedaju
Je tu niekto, kto uz dostal tie peniaze z ligy na svoj ucet v banke/moneybookers etc?
Toto moze suvisiet este s tym first depozit bonusom, ked dostavas nejake peniaze ako instant bonus, tak tie sa samozrejme nedaju vybrat kym nenahras nejake tie body. Skusal si vyberat aj menej?
24roman napísal:Problém !!!! Pre admina: na bwine mi ešte stále neprišli peniaze...čo to má znamenať???
24roman napísal:WH je v pohode aj vybrať sa to hneď dalo. Na LAP chcú aby som im zafaxoval kreditku, kreteni, prečo faxovať? Minulá kreditka im stačila oskenovaná.
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.