uNL Session 2 - aj s HHs
Re: uNL Session
som za, keď každý bude nahrávať a komentovať session tak to bude ideálne...
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
ak by niekto potreboval mozem mu shipnut na stars zopar bubakov
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Tiez by som sa pridal, na herni mi nezalezi
- kelo1111
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 9 krát/0 krát
Ok ja som za...PS vyhovuje S tym datumom to tiez nieje najstastnesjie ale pokusil by som sa
edit : s tym mikrofonom bude asi problem
edit : s tym mikrofonom bude asi problem
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
no mam už skúšky ale tak hodinku dve si čas nájdem,,
ale nemám na stars ani účet tak to ešte musím doriešiť..ale pridám sa..ak sa nič vážne nevyskytne..
ale nemám na stars ani účet tak to ešte musím doriešiť..ale pridám sa..ak sa nič vážne nevyskytne..
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
poldi acc na stars mas za 5 minut spraveny...
takze zatial sme na to:
JA, Drobec, Igy, Kelo, Chlpo a Poldi cize ideal 6 ludi ak by sa este niekto chcel pridat tak to neako poriesime...
chalani bolo by dobre si v co najkratsom case odoslat cca 10$ na mb nech su s tym potom neni problemy...
takze natacat budeme asi vsetci cez camtasiu kto nema nech mi posle sukromnu spravu... chlpo mikrofon kupis za upotene 3eura v hociktorom shope s pocitacmi...
k tomu terminu... chalani ktorym to nevyhovuje prisposobite sa alebo ideme hladat iny termin???
takze zatial sme na to:
JA, Drobec, Igy, Kelo, Chlpo a Poldi cize ideal 6 ludi ak by sa este niekto chcel pridat tak to neako poriesime...
chalani bolo by dobre si v co najkratsom case odoslat cca 10$ na mb nech su s tym potom neni problemy...
takze natacat budeme asi vsetci cez camtasiu kto nema nech mi posle sukromnu spravu... chlpo mikrofon kupis za upotene 3eura v hociktorom shope s pocitacmi...
k tomu terminu... chalani ktorym to nevyhovuje prisposobite sa alebo ideme hladat iny termin???
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
emjayko napísal:poldi acc na stars mas za 5 minut spraveny...
takze zatial sme na to:
oka mne vyhovuje vsetko
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Skoda ze mam akurat vtedy skusky a je skuskove. Ale tesim sa na to videjko s komentarom
- j0jiii
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
nesľubujem nič zatial na 100% lebo mám momentálne celkom seriózne problémy v osobnom živote a naozaj neviem čo bude vtedy,ale veľmi rád by som sa zúčastnil..
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
ok čiže 9. alebo 10. januára som ready aj s nahravanim videa s komentarom... no keby chcel tak by sme mohli dať aj skôr keby sa našli ľudia lebo tých uNL ľudí je tu celkom dosť
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.