Rozhovor s Michaelom Keinerom počas EPT Prahe exkluzívne pre

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Rozhovor s Michaelom Keinerom počas EPT Prahe exkluzívne pre

Odoslaťod admin 29 Dec 2009 11:09

Diskusia k článku: Rozhovor s Michaelom Keinerom počas EPT Prahe exkluzívne pre PokerPortal...

Michael Keiner sa narodil v Nemecku a vyštudoval lekársku fakultu v Giessene. Začal pracovať externe ako chirurg v Južnej Afrike, Anglicku a v USA. Michael vlastnil súkromnú plastickú kliniku v USA, ktorú pred niekoľkými rokmi predal, aby sa mohol naplno venovať pokru. Urobil správne rozhodnutie, veď v pokri toho už dosiahol naozaj veľa. Napríklad víťazstvo v evente 14 (7 Card Stud) z WSOP 2007. Celkovo v pokri zarobil na live turnajoch $881,836. Ako prebiehala jeho pokerová kariéra, ale aj tá chirurgická, sa dočítate nižšie.

Ahoj Michael ako sa máš?

Michael Keiner: Mám sa dobre, v Prahe mi ja stále dobre.

Aký máš pocit z EPT?
Michael Keiner: Tak trošku smutný, hneď na začiatku turnaja som nemohol vyhrať žiadnu ruku, dostal som sa dole až na 12k, následne rozdelili náš stôl a na ďalšom stole som vyhral tri ruky za sebou, konečne som si začal budovať svoj stake, mal som AJ, flop prišiel s J-J a niekto mi zaplatil na riveri. Potom som prehral s K-K versus A-A a nakoniec som vypadol tesne pred posledným levelom s J-10 s J na flope a môj oponent hral slow play na svoje K-K, tým pádom ma vyradil z hry.

Tak to mi je naozaj ľúto, ale musím povedať, že Tvoja kariérová história je naozaj úžasná, môžeš nám povedať prečo si nechal kariéru úspešného plastického chirurga a stal sa pokerovým hráčom?
Michael Keiner: To je zaujímavá...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!