Expekt Poker
Skusim stastie
Idem si tam zahrat ten 20+2 5000$ guarantee player ranking, dufam ze neurobim hanbu :)
Rad by som urobil screenshot z 1. miesta kde vyradim roya16 :)))
Rad by som urobil screenshot z 1. miesta kde vyradim roya16 :)))
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
5000 $ gar
taky si ho zahraji, mam nejvíce zkušeností z cheaprollu (několik 1. míst). Na tento turnaj jsem se kvalifikoval za 1,5 $, ale dneska budu pouze sledovat vaše snažení, ať vím do čeho jdu. Vstupenku mám do 24.1.
- Giro
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Presne pred prestavkou out
Tak som vyletel presne pred prestavkou, 81. miesto z 126 tusim...
Fesak mal AA :((((
Neznasam ked ma niekto AA, to sa neda hrat potom :)
Fesak mal AA :((((
Neznasam ked ma niekto AA, to sa neda hrat potom :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Uvaha - Looseri!
Preco maju looseri najviac stastia? Je to pre mna dolezitejsia otazka ako Hamletovych Byt ci nebyt.
Nestalo sa mi to prvy krat, ale dufam ze posledny. Ked vypadnem po turnaji ktory hram zle, alebo robim popri nom 3 dalsie veci, mozem byt nasraty iba sam na seba.
Ine je to v pripade, ked celovecerny program obetujem jednemu turnaju. Dnes to bol 20+2, 5000 guaranteed na Expekte. Nic moc mi nechodilo a tak som sa drzal pri hre viac menej, kvoli peknym blufom a dobremu citaniu protihracov. Predsa len mi raz prisla dobra karta A-K este ked bol BB20, jeden navysil a ja renavysil na 100 a jeden looser nas dorovnal. Flop: K-9-2 kazda v inej farbe. Navysil som 150, looser dorovnal a ten treti zahodil. Turn: A, parada som vitaz, bet 200 nestastnik mal uz len 310 dal allin ja call....na river mu dosla farba....take nieco vsak znesiem, islo sa dalej
Cely cas som cakal na dobre karty a chystal na 2-3 hracov, potom ma presadli, ale aj pri druhom stole som velmi rychlo nasiel obete. Vysplhal som sa na 3800 chipov.
A prislo to 9-9, chlapik co nonstop odrbaval a uz som sa nevedel dockat kedy ho chytim pri BB150 navysil na 450, ja call. Flop: 6-6-4...Chlapik allin, bolo jasne ze odrbava, ak by mal nedajboze sestku alebo 4-4 pri tych haluzach co hraval, nedaval by allin, ale snazil by sa ma natahat alebo chytit do pasce...je tu moznost ze by sa ma snazil oklamat, nech si myslim ze blufuje, dorovnal by som ho a on by neblufoval, ale to uz je o inom a tento dobrodruh rozhodne nebol dobry hrac, spekulant alebo nieco take...bol to jednoducho looser na entu.
Takze ake to malo pokracovanie? Ja call a bol som presvedceny ze mam lepsie karty, moje presvedcenie bolo tak z 95 percent! Karty sa otocili a looser mal A-10
Sance na vyhru boli 76 - 24...samozrejme ze mu dosla 10...
Nehovorim, ze je to nejaka totalna mega smola. Zazil a urcite aj vy aj ovela horise. Ide mi len o to, ako moze mat nejaky looser tolko stastia ze tak vyradi 3 hracov za turnaj...
Nestalo sa mi to prvy krat, ale dufam ze posledny. Ked vypadnem po turnaji ktory hram zle, alebo robim popri nom 3 dalsie veci, mozem byt nasraty iba sam na seba.
Ine je to v pripade, ked celovecerny program obetujem jednemu turnaju. Dnes to bol 20+2, 5000 guaranteed na Expekte. Nic moc mi nechodilo a tak som sa drzal pri hre viac menej, kvoli peknym blufom a dobremu citaniu protihracov. Predsa len mi raz prisla dobra karta A-K este ked bol BB20, jeden navysil a ja renavysil na 100 a jeden looser nas dorovnal. Flop: K-9-2 kazda v inej farbe. Navysil som 150, looser dorovnal a ten treti zahodil. Turn: A, parada som vitaz, bet 200 nestastnik mal uz len 310 dal allin ja call....na river mu dosla farba....take nieco vsak znesiem, islo sa dalej
Cely cas som cakal na dobre karty a chystal na 2-3 hracov, potom ma presadli, ale aj pri druhom stole som velmi rychlo nasiel obete. Vysplhal som sa na 3800 chipov.
A prislo to 9-9, chlapik co nonstop odrbaval a uz som sa nevedel dockat kedy ho chytim pri BB150 navysil na 450, ja call. Flop: 6-6-4...Chlapik allin, bolo jasne ze odrbava, ak by mal nedajboze sestku alebo 4-4 pri tych haluzach co hraval, nedaval by allin, ale snazil by sa ma natahat alebo chytit do pasce...je tu moznost ze by sa ma snazil oklamat, nech si myslim ze blufuje, dorovnal by som ho a on by neblufoval, ale to uz je o inom a tento dobrodruh rozhodne nebol dobry hrac, spekulant alebo nieco take...bol to jednoducho looser na entu.
Takze ake to malo pokracovanie? Ja call a bol som presvedceny ze mam lepsie karty, moje presvedcenie bolo tak z 95 percent! Karty sa otocili a looser mal A-10
Sance na vyhru boli 76 - 24...samozrejme ze mu dosla 10...
Nehovorim, ze je to nejaka totalna mega smola. Zazil a urcite aj vy aj ovela horise. Ide mi len o to, ako moze mat nejaky looser tolko stastia ze tak vyradi 3 hracov za turnaj...
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Loseři
To byl určitě seveřan, i bych se vsadil. Víceméně klasický případ jejich hry. Tito se většinou na finálový stůl nedostávají. Tohoto by jsi eliminoval jedině, a to ne se 100% jistotou, pokud by jsi šel all in před flopem. Tito hráči se s A v ruce prozrazují před flopem navýšením. Pokud zůstává ve hře proti nim pouze jeden hráč a mají dost žetonů na to, aby i při hře all in nevyletěli, jdou při nízkém flopu proti tomuto hráči all in. Zkrátka věří, že A dojde. Ale stačilo mu nakonec spárování ke kickerovi, který byl vyšší než karty na flopu. A Expekt se těmito looserama - seveřenama jen hemží.
- Giro
ZAJÍMAVOST
Zajímalo by mě, jestli máte někdo stejnou zkušenost.
Při hře, když mám karty maximálně 10,J je všechno v pořádku.
Když mám vyšší, většinou K,K nebo A,K a tak podobně a vsadím nějakou větší sumu bodů, zablokuje se mi spojení, naskočí autofold a přijdu o karty i body! Stává se mi to opravdu dost často, včera jsem takhle přišel asi o 4500 bodů!
Při hře, když mám karty maximálně 10,J je všechno v pořádku.
Když mám vyšší, většinou K,K nebo A,K a tak podobně a vsadím nějakou větší sumu bodů, zablokuje se mi spojení, naskočí autofold a přijdu o karty i body! Stává se mi to opravdu dost často, včera jsem takhle přišel asi o 4500 bodů!
- GOLDJACK
error
no neviem co su to za chyby ale napiste na support myslim, ze Vam tam radi ochotne pomozu alebo niekto z "vedenia" tejto stranky by to mohol vybavit. Ale kazda herna mava obcas nejake technicke problemy takze ich netreba zato hanit.
- cstrike22
:) dik cstrike22
so vsetkym suhlasim, iba s tym vedenim nie...tu nemame vedenie ale anarchiu :)
inak ides do tej Nitry na turnaj?
inak ides do tej Nitry na turnaj?
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.