Expekt Poker
5000 dollar player ranking 20:15
hrate dnes niekto tento turnaj, je tam posledny krat Martin Wendt, ja skusim...:)
- L_U_M_P
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
lump
gl lumpe, snad to zvladnes podobne dobre ako ja :o) dufam, ze tiez bude nejaka pekna reportazicka.
mas v plane robit nejake rebuy/add on? pokial nie, tak cesta za peniazmi bude dost zdlhava a tazka ... ale tie peniaze by som ti velmi prial, je to skvely pocit ich vyhrat - a bolo by tiez skvele vyradit Martina z hry - bude mi chybat jeho obcasne gamblerstvo :o)
mas v plane robit nejake rebuy/add on? pokial nie, tak cesta za peniazmi bude dost zdlhava a tazka ... ale tie peniaze by som ti velmi prial, je to skvely pocit ich vyhrat - a bolo by tiez skvele vyradit Martina z hry - bude mi chybat jeho obcasne gamblerstvo :o)
- BJK
bjk
diky moc...no nakolko na konte nemam ziadne dolare, tak rebuy ani addon nepripada do uvahy, vcera som minul posledne prachy na kvalifikaciu na tento turnaj,... zostalo mi tam 0,09 dollara :o)...takze sa spolieham ze nieco vyhram, chcel by som mat martina aspon pri stole, aby som trosku obkukal taktiku :o))....
- L_U_M_P
lump
ja mam na konte 117 dolacov a i pred turnajom som mal na konte 57 dolacov, tak som o pripadnom rebuy, resp. add on rozmyslal - ale ta ciastka 20 dolacov, ktore som zarabal dlhe tyzdne, mi pripadala dost velka na to, aby som ju len tak minul
co sa tyka Martina, tak jeho hra mi prisla dost zvlastna, jeho chip count bol kazdu chvilu iny, raz bol chipleader, potom zase bol dost dole a tak sa to striedalo .... Martin hral dost zvlastne, casto "gambloval" a nehral ako profik, neviem ci to bolo motivaciou ci cim ... kazdopadne si ta o 20:15 mozno aj kuknem, aky mas nick?
co sa tyka Martina, tak jeho hra mi prisla dost zvlastna, jeho chip count bol kazdu chvilu iny, raz bol chipleader, potom zase bol dost dole a tak sa to striedalo .... Martin hral dost zvlastne, casto "gambloval" a nehral ako profik, neviem ci to bolo motivaciou ci cim ... kazdopadne si ta o 20:15 mozno aj kuknem, aky mas nick?
- BJK
BJK (5000 dollar player ranking 20:15)
no tak nic z toho, prehral som na QQ chlapik mal na ruke JJ prislo J-cko..:(, zo 139 hracov som skoncil 124, pri 29 rebuy
- L_U_M_P
10.000skk pokerportal
Dobry vecer , vcera som sa registroval na vasej skvelej stranke (cca 21:00)
ale heslo k tomuto turnaju mi jaksi nechodi..
ale heslo k tomuto turnaju mi jaksi nechodi..
- filohad
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
expekt 19:00
whats the code for the tournament on expekt
- pokername
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.