NL10 LuckyAce
Počet príspevkov: 18 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: NL10 LuckyAce
Este ma k Tvojmu videu napadla jedna vec.Vsimol som si,ze mas nehorazne vela statistik vo svojom hude a zaujimalo by ma kolko z nich vyuzivas 2? 3? 4?
-
LOCAT3R - Príspevky: 451
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
vieš no ešte sa stým len učim pracovat takže určite nevyuživam všetky štatistiky a niektoré v HM ani neviem načo sú, ale tie čo mám zobrazované viem čo znamnaju aj ked si to niekedy mylim pozerám si ich a snažim sa ich vyhodnocovat nie som v tom najlepši ale ako vravim len sa učim. A Tie štatistiky su JK.
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
LOCAT3R napísal:Este ma k Tvojmu videu napadla jedna vec.Vsimol som si,ze mas nehorazne vela statistik vo svojom hude a zaujimalo by ma kolko z nich vyuzivas 2? 3? 4?
ja pouzivam priblizne rovnaky layout a vyuzivam kazde jedno z tych cisel, nepovedal by som, ze to je nehorazne vela statistik, ale je potrebne viediet co konkretne vsetko znamena a ako sa to da pouzit
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
nelz0n napísal: ale je potrebne viediet co konkretne vsetko znamena a ako sa to da pouzit
Mne islo hlavne o toto. Pokial drobec vsetky statistiky vyuziva, tak je to okej ale pokial vyuzuiva 4statistiky a ostatne mu len zaberaju miesto, tak mu to zbytocne robi stoly nepriehladnymi.(mozno si na to drobec uz zvykol,ale mne to v tom videu prislo dost nepriehladne)
-
LOCAT3R - Príspevky: 451
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Tak som si to dnes odpozeral, a poviem ti ty mas problemy ktory stol zatvorit , ked tu mas 2 rybicky, tu 3 tu 4
mat ja tvoje starosti, dnes vecer som naratal 5 fishy hracov z 30 (neberiem v uvahu ze niektory su na viacerych stoloch) http://i50.tinypic.com/2zpi5vp.jpg a to som bol este rad jake dobre stoly som nasiel
inac pekne videoko, chlapci uz skritizovali chyby, ale celkom pekne zahrate
mat ja tvoje starosti, dnes vecer som naratal 5 fishy hracov z 30 (neberiem v uvahu ze niektory su na viacerych stoloch) http://i50.tinypic.com/2zpi5vp.jpg a to som bol este rad jake dobre stoly som nasiel
inac pekne videoko, chlapci uz skritizovali chyby, ale celkom pekne zahrate
-
SadPraetor - Príspevky: 114
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
JJ tak na Lucky ace je to asi vašade plné fishiek niekedy mám pri stole aj 5 ale nejako to nikdy neviem využit. Dik
-
Drobec37 napísal:JJ tak na Lucky ace je to asi vašade plné fishiek niekedy mám pri stole aj 5 ale nejako to nikdy neviem využit. Dik
To pride, len v prvom rade sa musis naucit poriadne izolovat tie fishky a tahat value hlava-nehlava.
Ja som mal na jednom stole teraz vecer velmi kvalitnu fishku a hromadu nitov a hral som tam tak 40/35, lebo ma rajcovali jej staty .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:Ja som mal na jednom stole teraz vecer velmi kvalitnu fishku a hromadu nitov a hral som tam tak 40/35, lebo ma rajcovali jej staty .
Včera som mal tiež podobne staty na dvoch stoloch a aj mi to celkom šlo ked som bol taky agressor.
-
Počet príspevkov: 18 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.