uNL Session 2 - aj s HHs
Re: uNL Session
ja by som siel (SH?) len na PS nemam zadne peniaze, sice na FT som rozmyslal ze pojdem vo february
anyway, GL
oka, chipo ma predbehol, tak to asi nebude SH ked ste 7dmi, tak nic
GL anyway
anyway, GL
GL anyway
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
josipjs napísal:ja by som siel (SH?) len na PS nemam zadne peniaze, sice na FT som rozmyslal ze pojdem vo february
anyway, GL
GL anyway
jj SH, horsey7 alebo JK spominali, ze by nieco vedeli helfnut...a to ze sme 7 kusov este nic neznamena lebo niektori nebudu moct vtedy a vtedy takze urco nas bude 4-5 kusov preto to sem pisem nech sa vsetci vyjadria a nech sa to da dokopy.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
ok I´m done ..
účet vytvorený,peniaze sú tam..teším sa na vás páni
ešte musíme dať dokopy kto ide a o kolkej to dame..ja som za hlbokú noc ale to nemusi vyhovovat kazdemu:)
účet vytvorený,peniaze sú tam..teším sa na vás páni
ešte musíme dať dokopy kto ide a o kolkej to dame..ja som za hlbokú noc ale to nemusi vyhovovat kazdemu:)
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Chlpo1989 napísal:Takze tu su Ti, co hovorili, ze by isli do toho :
KoPe
igy94
poldinhoo ANO dnes,zajtra,pozajtra čim neskôr večer tým lepšie..ale prispôsobím sa
emjayko
Drobec37
Kelo1111
a Ja
Takze by som bol rad keby sem kazdy z nich napise ci ano/nie a kedy (datum, cas (odkedy-dokedy))mu to vyhovuje...
kua inak pozerám,že som tam najvačšia fishka asi si tam rýchlo depozitnem ešte pár BI navyše
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Skusme to takto aby to malo formu :
ANO/NIE
DATUM
CAS (odkedy)
P.S.: Ano poldi ty uz si tam
ANO/NIE
DATUM
CAS (odkedy)
P.S.: Ano poldi ty uz si tam
-
Ano
zajtra, pozajtra
hocikedy
zajtra, pozajtra
hocikedy
-
Chlpo ak by to teda všetko vyšlo, což neviem ale dúfam tak budeš až 2. naj fishka po mne Ale ty by si bol možno fishka a ja megafish
Teraz som sa regol na moneybookers... Bo nemám I bankning...tam sa dajú vložit prachy normál cez poštový šek? ak ano tak pojdem nejaké drobáky vložit cez poštu a ak by nemal byt problém... či???
Teraz som sa regol na moneybookers... Bo nemám I bankning...tam sa dajú vložit prachy normál cez poštový šek? ak ano tak pojdem nejaké drobáky vložit cez poštu a ak by nemal byt problém... či???
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
3Sammy napísal:Chlpo ak by to teda všetko vyšlo, což neviem ale dúfam tak budeš až 2. naj fishka po mne Ale ty by si bol možno fishka a ja megafish
S MB nemam skusenosti. Ti ostrielanejsi by ti asi vedeli pomoct
-
cez postu neviem veru ale ze nemas ibanking nevadi-ak mas banku tak by to malo samozrejme ist aj normalnym papierovym prikazom k prevodu-kazdopadne to tam tak skoro mat nebudes nakolko dnes je piatok, oni tvoju papierovu platbu mozu spracovat az dalsi prac den a pokial nemas tu istu banku ktoru MB na SVK tak prevod nejake dalsie dva:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
ano
nedela by bola podla mna lepsia lebo sak sme mladi ludia a nebudeme sobotu vecer sedet pri nete ale v bare... cize som za nedelu vecer az v noci...
nedela by bola podla mna lepsia lebo sak sme mladi ludia a nebudeme sobotu vecer sedet pri nete ale v bare... cize som za nedelu vecer az v noci...
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.