Chlpo1989 napísal:Takze zatial :
Ja, Poldi, Kelo1111, emjayko
KoPe uvidi
Tak ratajte aj somnou Chlpo
Chlpo1989 napísal:Takze zatial :
Ja, Poldi, Kelo1111, emjayko
KoPe uvidi
Horsey7 napísal:kelo1111 napísal:Ja mozem hocikedy:)
Btw neviete preco mi jedine na PS nefunguje HUD ? Nikde inde s tym nemam problem. Pouzivam HM
mas nastaveny spravny Hero name pre PS? mas zaskrtnute v PS herni aby ti ukladalo history? mas spravne nastaveny auto import folder?
kelo1111 napísal:Historia z PS sa mi uklada, Autoimport mam nastaveny ako v kazdej herni,takze tam by nemal byt tiez problem. Hero name pre PS si mam nastavit asi v setup hero names? tam mi nezobrazi nick v PS..pricom HM musi tahat handy z historie lebo table manager mi ten stol najde ked hram. Aj vidim ako mi importuje handu po hande
spax napísal:aha horsey, lol jsem si nevsimnul.
tak muzeme dat session dva stoly neco vyssiho.
muzeme pritom jit i na teamspeak/ventrilo
nl10/nl25 se seriozni play doufam, zadne 95o 5bety atp, jen protoze je to hrozne funny
co jsem tak cetl, tak jsem pochopil, ze bychom byli in:
spax,horsey,tuke - tzn. jeste tri lidi. :-)
Drobec37 napísal:kelo1111 napísal:Historia z PS sa mi uklada, Autoimport mam nastaveny ako v kazdej herni,takze tam by nemal byt tiez problem. Hero name pre PS si mam nastavit asi v setup hero names? tam mi nezobrazi nick v PS..pricom HM musi tahat handy z historie lebo table manager mi ten stol najde ked hram. Aj vidim ako mi importuje handu po hande
akurat som riešil ten isty problem ukladanie historie hry musiš mat v Anglickom jazyku zrejme máš nastavený tak ako ja češtinu a tu ti Hm neprečita
kelo1111 napísal:Drobec37 napísal:kelo1111 napísal:Historia z PS sa mi uklada, Autoimport mam nastaveny ako v kazdej herni,takze tam by nemal byt tiez problem. Hero name pre PS si mam nastavit asi v setup hero names? tam mi nezobrazi nick v PS..pricom HM musi tahat handy z historie lebo table manager mi ten stol najde ked hram. Aj vidim ako mi importuje handu po hande
akurat som riešil ten isty problem ukladanie historie hry musiš mat v Anglickom jazyku zrejme máš nastavený tak ako ja češtinu a tu ti Hm neprečita
Super tam bol problem,to ma ani nenapadlo..diky moc drobec aj tebe horsey
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.