Pomoc so zalozenim pokroveho klubu okres ZILINA
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Pomoc so zalozenim pokroveho klubu okres ZILINA
Nemyslim si ze Zilinsky hraci by cestovali do Kysuckeho N. Mesta ked to maju v ziline...
- korki
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 8 krát/3 krát
Ziadny iny nazor?
- KriPat
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
Zo začiatku by si si mal nazbierať klientelu, to znamená, že dať nejaké garantované turnaje, to je že dáš nejaký turnaj, napríklad s buy inom (vstupenkou) 10e a v banku bude celková výhra tých 10EUR x počet hráčov + garancia (to čo dáš do toho turnaja ty).. Musíš proste lákať ľudí na pekné akcie, začnú ti tam chodiť, bude tam fajn prostredie, ostanú ti a budú volať aj známych a takto sa rozbieha biznis... Len nezabudni, aby si sa neprerátal... Je jedno, že tam máš teraz pult a wc zariadenia, nezabúdaj, že stále potrebuješ väčšie množstvo peňazí, či už na pokrové zariadenia, ďalej chcel si bar, tak barové zariadenie a samozrejme nesmieme zabudnúť na spoplatnenie stolov a výplaty pre personál, keďže ty asi sám neudealuješ dva tri stoly (miešanie a rozdávanie kariet hráčom), respektíve za barom by si asi sám stále neutiahol... Treba to riadne prerátať. KNM nie je ďaleko, ak chceš vedieť môj osobný názor, napíš mi mail Andree_ZA@azet.sk a poviem ti viac...
- Zajo
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Mne sa zda, ze som tu pred casom videl nejaku akciu od U***et ohladom sponzoringu, ale blizsie podmienky si nepamatam...
edit: tu som to nasiel.. http://www.pokerportal.sc/poker-novinky/informacie/1152/U***et-sponzorem-vaseho-klubu
edit: tu som to nasiel.. http://www.pokerportal.sc/poker-novinky/informacie/1152/U***et-sponzorem-vaseho-klubu
-
eMPe3k - Príspevky: 55
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 6 krát/5 krát
Myslim ze v malych mestach klub nema sancu prezit, pokial teda chces z toho zit a nemat to ako hobby. A co sa tyka žilinských hráčov, majú problem dojsť 2km do klubu, takže pokiaľ neurobíš aspon 3.000 euro garant turnaj tak ich moc nečakaj. Sa niekedy cez zastav u nas a pochopiš o com rozpravam
- Bluff Žilina
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
For Bluff: v Žiline je veľké množstvo hráčov, ako som zistil, na Hájiku som si zorganizoval "krčmový" turnaj a zúčastnilo sa ho 30 hráčov a nie raz a to o ňom vedel len okruh mojich blízkych, myslím, že aj bluff by bol nonstop nabitý, ale trebalo by robiť nejaké akcie, mne to je akože jedno, ale veľa ľudí hovorí, že do bluffu nechodí, lebo tam sú vysoké buy iny, málo freezeoutov a podobne... Nevedia pochopiť, že vyšší buy in, vyššia výhra, ale proste im to nevysvetlíš, jednoducho takýmto hráčom je veľa dať za buy in nejakych 35e a viem, že takých hráčov je v Žiline nehorázne veľa... dať také nejaké študentské buy iny, možno by ste tam mali nabité nonstop... Môj názor.. Ja sa zatiaľ nesťažujem
- Zajo
Zajo napísal: ...ale trebalo by dať také nejaké študentské buy iny, možno by ste tam mali nabité nonstop...
Bolo by treba
A ano na 10€ freez , 2€ re-buy maybe nejaka dostupna cashovica na to sa lepia sami studenti + je samozrejme kazdy smädny atd.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
tiež si myslím, dať tam nejaký rozumnejší 15-20€ freezeout a príde viac ľudí. poker je síce rozšírený, ale zatiaľ nie je na takej úrovni aby každý týždeň chodilo dostatok ľudí na turnaje, ktoré stoja 50€. otázka je ale, či by sa to pri takýchto nízkych sumách oplatilo prevádzkovať.
- Accident
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/1 krát
v sobotu je freeroll zbytočný, dal by som tam radšej 5e alebo 10e freezeout a hráči by hrali asi aj pred clubom, toľko by ich bolo
- Zajo
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.