set/FH v min3bet pote OOP na sparovanom boarde vs fish
Počet príspevkov: 21 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
set/FH v min3bet pote OOP na sparovanom boarde vs fish
Pacific $100.00 No Limit Hold'em - 6 players
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
MP: $129.27
CO: $106.83
BTN: $206.17
SB: $57.33
BB: $99.00
Hero (UTG): $370.43
Takze min3betujuci super je 39/5 pomerne pasivna fish s minimalnym 3betom
druhy hrac je 16/14 tight ale skor tagfish a naliezol tam zrejme pomerne s sirokou range kvoli odds a nadeji trafit nejaku zverinu
callovat min3bet od fishky s PP ked mam pomerne super implied odds navyse sme deep mi prislo ok.
Pre Flop: ($1.50) Hero is UTG with 7 7
Hero raises to $3.50, 2 folds, BTN raises to $6, 1 fold, BB calls $5, Hero calls $2.50
tu som trosku zasipil problem-fishky vacsinou min3betuju nieco ako AA AK KK obcas AQ a viac menej asi nic ine-co robi tento spot pomerne meh ale ako spravna ryba som sa rozhodol tlacit do potu;)
Flop: ($18.50) J 7 A (3 players)
BB checks, Hero bets $14.00, BTN calls $14, BB folds
vzhladom na distribuciu range hra A na turne pomerne so mnou, nakolko dost velka cast jeho range robi trips, ak sme mu teda range davali spravne. Stale sa rozhodujem betovat. Pocas ruky si neuvedomujem uplne betsizing/nestiham za 15 s a preto mi na river ostane stack vacsi ako pot-fail imo
Turn: ($46.50) A (2 players)
Hero bets $38.00, BTN calls $38
toto je asi najhorsia karta na river, ale ako poznamenal myslim horsey zle je vlastne aj A, Q aj J takze tych zlych kariet je pomerne hodne
neviem z akeho dovodu presne ale nieco v styyyle 'omg mam full je to ryba sme deep toto uz musim pushnut' som tak ucinil.
Po detailnejsom rozbore sa to nezda uplne super ked sa zamyslime nad kombinaciami a ich poctom+ ako K nariver meni distribuciu jeho range.
River: ($122.50) K (2 players)
Hero bets $312.43, BTN calls $148.17 all in
anyone anything>??
pre mna osobne to bol pomerne sick spot, ovela menej casto hram 200 a viac bb deep a som z toho vzdy pomerne mimo., nie som si isty tym co sa mi zrovna oplati a co nie a ofc sa hra aj o vacsie poty
ak by som river cekol a on shovol musim myslim zlozit, ak by betol tak halfpot??
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
MP: $129.27
CO: $106.83
BTN: $206.17
SB: $57.33
BB: $99.00
Hero (UTG): $370.43
Takze min3betujuci super je 39/5 pomerne pasivna fish s minimalnym 3betom
druhy hrac je 16/14 tight ale skor tagfish a naliezol tam zrejme pomerne s sirokou range kvoli odds a nadeji trafit nejaku zverinu
callovat min3bet od fishky s PP ked mam pomerne super implied odds navyse sme deep mi prislo ok.
Pre Flop: ($1.50) Hero is UTG with 7 7
Hero raises to $3.50, 2 folds, BTN raises to $6, 1 fold, BB calls $5, Hero calls $2.50
tu som trosku zasipil problem-fishky vacsinou min3betuju nieco ako AA AK KK obcas AQ a viac menej asi nic ine-co robi tento spot pomerne meh ale ako spravna ryba som sa rozhodol tlacit do potu;)
Flop: ($18.50) J 7 A (3 players)
BB checks, Hero bets $14.00, BTN calls $14, BB folds
vzhladom na distribuciu range hra A na turne pomerne so mnou, nakolko dost velka cast jeho range robi trips, ak sme mu teda range davali spravne. Stale sa rozhodujem betovat. Pocas ruky si neuvedomujem uplne betsizing/nestiham za 15 s a preto mi na river ostane stack vacsi ako pot-fail imo
Turn: ($46.50) A (2 players)
Hero bets $38.00, BTN calls $38
toto je asi najhorsia karta na river, ale ako poznamenal myslim horsey zle je vlastne aj A, Q aj J takze tych zlych kariet je pomerne hodne
neviem z akeho dovodu presne ale nieco v styyyle 'omg mam full je to ryba sme deep toto uz musim pushnut' som tak ucinil.
Po detailnejsom rozbore sa to nezda uplne super ked sa zamyslime nad kombinaciami a ich poctom+ ako K nariver meni distribuciu jeho range.
River: ($122.50) K (2 players)
Hero bets $312.43, BTN calls $148.17 all in
anyone anything>??
pre mna osobne to bol pomerne sick spot, ovela menej casto hram 200 a viac bb deep a som z toho vzdy pomerne mimo., nie som si isty tym co sa mi zrovna oplati a co nie a ofc sa hra aj o vacsie poty
ak by som river cekol a on shovol musim myslim zlozit, ak by betol tak halfpot??
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Re: set/FH v min3bet pote OOP na sparovanom boarde vs fish
-no neuvazoval si o nejakej bloking bet na river?
-nie je toto typicky priklad FPS?ryba to robi len s AA,KK,AK,AQ,z toho bijem len jedinu kombinaciu,ale ja mam fulhouse tak to tam narvem...
EDIT:ak by si betol cca 50 $ na riveri a je naozaj taky pasivny,a on by pushol tak si asi pozadu a mohol by si to zlozit,aj ked si uz comitted
-nie je toto typicky priklad FPS?ryba to robi len s AA,KK,AK,AQ,z toho bijem len jedinu kombinaciu,ale ja mam fulhouse tak to tam narvem...
EDIT:ak by si betol cca 50 $ na riveri a je naozaj taky pasivny,a on by pushol tak si asi pozadu a mohol by si to zlozit,aj ked si uz comitted
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
neviem nie som sybilla a ten range mu neviem dat presne-spravil to prvy krat ale uz som tak videl ryby 3betovat aj 45o a nasledne sa drzat btm pairu, rovnako ako open na 8 bb obcas u ryby znamena AA a obas 69
blocking bet neviem, myslim ze ak este chcem davat nejake peniaze do potu je lepsie cek/callnut rozumny bet a ponechat mu sirsi range-i ked je to pasivna ryba takze nejak bluffy nebude tym ze je pasivny nemusi to shovnut ale len betnut a nemusi to ani betnut vobec
kolko si predstavujes ako rozumny block bet ked je v pote 120 a 150 je behind? a do potu som uz dal okolo 50 ci 60?
edit:pises 50 cize je vhodne s FH nabetovat 100bb a nasledne foldnut na push na rivri?i ked je jasne ze ryba ma tam nikdy nebluffpushne, je rozumne tam betovat OOP 50?preco?
blocking bet neviem, myslim ze ak este chcem davat nejake peniaze do potu je lepsie cek/callnut rozumny bet a ponechat mu sirsi range-i ked je to pasivna ryba takze nejak bluffy nebude tym ze je pasivny nemusi to shovnut ale len betnut a nemusi to ani betnut vobec
kolko si predstavujes ako rozumny block bet ked je v pote 120 a 150 je behind? a do potu som uz dal okolo 50 ci 60?
edit:pises 50 cize je vhodne s FH nabetovat 100bb a nasledne foldnut na push na rivri?i ked je jasne ze ryba ma tam nikdy nebluffpushne, je rozumne tam betovat OOP 50?preco?
-
ja sa len pytam,jedna vec je ze si matematicky comitted,druha je zasa typ supera,ak je tak pasivny tak myslis,ze by ta reraisoval na riveri s A8 napr.?
-check/call rozumneho betu je good,otazka je co ked pushne,zasa mame tazke rozhodovanie my
-check/call rozumneho betu je good,otazka je co ked pushne,zasa mame tazke rozhodovanie my
-
nemame, ked pushne sme proste vo fold mode-problem je toto vsetko si pocas ruky uvedomit
blocking bet takisto asi nema vyznam z dovodu ze on je pasivna a nikdy nebluffujuca ryba-nemyslim ze ak betne polozime v tom spote niekedy nieco horsie po nasom ceku..problem je ze ak betne pomenej tak mame odds to zavolat skrz to AQ ktore v range asi ma imo
blocking bet takisto asi nema vyznam z dovodu ze on je pasivna a nikdy nebluffujuca ryba-nemyslim ze ak betne polozime v tom spote niekedy nieco horsie po nasom ceku..problem je ze ak betne pomenej tak mame odds to zavolat skrz to AQ ktore v range asi ma imo
-
-ok od zaciatku,najprv davas pasivnej rybe monster range,ale kedze je to ryba mozno tam mozeme pridat aj nejake slabsie esa,QQ a KK by som vylucil z jeho range po dvoch calloch,resp. uz nema vyznam 3ti barell lebo z toho uz nic nedostanes,ostavaju nam teda Ax ruky
-asi by bol naozaj najlepsie check/call rozumneho betu
-asi by bol naozaj najlepsie check/call rozumneho betu
-
pockaj, ja som pisal co mi napadlo pocas ruky, ohlade range, prvotny pocit, pri spatnej analyze mu ale nemusim dat tak uzky a monster range, to som sa snazil vyjadrit.ziadne najprv a potom:)
-
ok tak s cim teda miniraisuje pasivna ryba?
-
no to som prave pisal ze je velmi nejasne, niektore s monstarmi niektore s blbostami a niektore fishky ti z toho spravia remix..
-
aj ked je tych 39/5 zrejme na mensej vzorke, tak 3b range nikdy nebude vacsi ako celkove PFR, skor podstatne uzsi, takze ine Ax ako AQ tam pravdepodobne mat nebude, tj. na rivri porazame 8 komb AQ a 13 poraza nas (AA,AK,KK,JJ), ak mu das este AJ, tak 19 komb
zaroven ak by si aj betol na rivri, tak on ta pushne pravdepodobne aj s tym AQ co bijeme, takze nakoniec je to sick check/fold spot na rivri
samozrejme moj prvy pocit zo spotu bol rovnako "omg FH instaoverbetpush" ale samozrejme dzejkej mi vysvetlil ze som n00b a preto som teraz mudry
zaroven ak by si aj betol na rivri, tak on ta pushne pravdepodobne aj s tym AQ co bijeme, takze nakoniec je to sick check/fold spot na rivri
samozrejme moj prvy pocit zo spotu bol rovnako "omg FH instaoverbetpush" ale samozrejme dzejkej mi vysvetlil ze som n00b a preto som teraz mudry
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Počet príspevkov: 21 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.