uNL Session 2 - aj s HHs
Re: uNL Session
tucniak, celou session jsem nehral. hral jsem s nimi az na konci, ze zacatku samozrejme normal, pak jsme se blaznili s kopem. to K9 jsme sli tri v poslednich handach na obou stolech vsichni allin :-)
jinak osoba, ktera vyhrala na ten 777 vlastne vyhrala penizky od JK,takze podekuj dzejkejovi. jinak JK: ten call 88, tam bych te snapnul atc, to ze to bylo 88 uz je jen ciste funny :-)
EDIT: jinak chalani, jestli jsem vam tim pokazil zaver session, tak se omlouvam. snazil jsem se hrat celou dobu normal, jen kdyz byl ve hre kope, tak to bylo insta re-raise, oproti ostatnim jsem se snazil hrat normalne. V posledni hre jsem pushnul na obou stolech s atc a dva lidi byli se mnou pro tuto srandu. vim, ze jsem fish a vim, ze umim bustovat rolly (za minuly rok 2x lol) ale uz se posledni mesice drzim a vypada to, ze jsem se ponaucil, proto me mrzi, kdyz ma nekdo o mne spatne mineni (to, ze jsem fish tim nemyslim, to vim)
jinak osoba, ktera vyhrala na ten 777 vlastne vyhrala penizky od JK,takze podekuj dzejkejovi. jinak JK: ten call 88, tam bych te snapnul atc, to ze to bylo 88 uz je jen ciste funny :-)
EDIT: jinak chalani, jestli jsem vam tim pokazil zaver session, tak se omlouvam. snazil jsem se hrat celou dobu normal, jen kdyz byl ve hre kope, tak to bylo insta re-raise, oproti ostatnim jsem se snazil hrat normalne. V posledni hre jsem pushnul na obou stolech s atc a dva lidi byli se mnou pro tuto srandu. vim, ze jsem fish a vim, ze umim bustovat rolly (za minuly rok 2x lol) ale uz se posledni mesice drzim a vypada to, ze jsem se ponaucil, proto me mrzi, kdyz ma nekdo o mne spatne mineni (to, ze jsem fish tim nemyslim, to vim)
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
spax napísal:tak s kopem to byla jedna 3-5betovaci radost. mi rekni, co jsi tam zkousel chytat na 732 flope tam bych ti veril snad mozna nejake 44,55 a mozna ani to ne, protoze bys to do me uz vesele 5-6betoval
lol, ide o to že na flope som si veril aj s A high proti tebe a nič som nepotreboval chytať. Len tak pre info k tej LAG hre ma inšpiroval Krantz (pred pár dňami som kukal Lightsabers Two, lol)
Inak na pár nevydarených callov, sa mi ten môj štýl hry celkom lúbil.
spax napísal:celou session jsem nehral. hral jsem s nimi az na konci, ze zacatku samozrejme normal, pak jsme se blaznili s kopem. to K9 jsme sli tri v poslednich handach na obou stolech vsichni allin :-)
Ja som sa nebláznil, hral som svoju štandardnú LAG hru
PS:týmto chcem sa ospravedlniť emjaykovi, že som mu nedal dýchať a robil som mu zle .
-
KoPe - Príspevky: 289
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/13 krát
poldinhoo napísal:Poker Stars $0.01/$0.02 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 467417
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
UTG: $2.90
Hero (MP): $2.36
CO: $3.31
BTN: $2.00
SB: $2.86
BB: $1.88
Pre Flop: ($0.03) Hero is MP with 8 K
1 fold, Hero raises to $0.08, CO calls $0.08, 1 fold, SB raises to $0.32, 1 fold, Hero calls $0.24, CO calls $0.24
Flop: ($0.98) K J 6 (3 players)
SB bets $0.68, Hero raises to $2.04 all in, CO folds, SB folds
Final Pot: $2.34
Hero mucks 8 K
Hero wins $2.24
(Rake: $0.10)
Tato ruka nieje proti mne ja taku handu v HM nemám. A určite by som tak silno ne3betoval podla toho kde ten hrač sedí to je
Emjayko
poldinhoo napísal:Poker Stars $0.01/$0.02 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 467426
UTG: $4.80
Hero (MP): $1.85
CO: $5.10
BTN: $2.38
SB: $3.28
BB: $2.00
Pre Flop: ($0.03) Hero is MP with A Q
1 fold, Hero raises to $0.08, 1 fold, BTN raises to $0.24, 2 folds, Hero raises to $0.70, BTN calls $0.46
Flop: ($1.43) 5 8 J (2 players)
Hero bets $1.15 all in, BTN folds
Final Pot: $1.43
Hero mucks A Q
Hero wins $1.38
(Rake: $0.05)
V tejto ruke som mal AKo to som urcite nechel zahodit na 4bet chel som trafit flop a stacknut sa čo však nevyšlo.
Vačšinu hier som hral trafin netrafim flop
A ešte niečo to zrenderovane video má 250MB tak to bude haluz stahovat
Naposledy upravil Drobec37 dňa 11 Jan 2010 10:05, celkovo upravené 1 krát.
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Drobec37 napísal:poldinhoo napísal:Flop: ($0.98) K J 6 (3 players)
V tejto ruke som mal KQo. Odhadoval som ta na AQ alebo FD tak som to nakoniec zahodil
Tu si sa pravdepodobne pomýlil, pretože zahadzovať TPDK proti Ahi/FD je fakt
Drobec37 napísal:V tejto ruke som mal AKo to som urcite nechel zahodit na 4bet chel som trafit flop a stacknut sa čo však nevyšlo.
GL s takýmto prístupom
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
TuKE napísal:Tu si sa pravdepodobne pomýlil, pretože zahadzovať TPDK proti Ahi/FD je fakt
Už som to pravil ano pomýlil som sa tu ruku somnou nehral
TuKE napísal:Drobec37 napísal:V tejto ruke som mal AKo to som urcite nechel zahodit na 4bet chel som trafit flop a stacknut sa čo však nevyšlo.
GL s takýmto prístupom
A ktomuto tak natých stoloch sa 3betovalo ako o dušu takže AK pokial som nechel ist ALl-in predflop tak som moc na výber nemal.
-
Drobec37 napísal: A ktomuto tak natých stoloch sa 3betovalo ako o dušu takže AK pokial som nechel ist ALl-in predflop tak som moc na výber nemal.
AK= PF Nuts
poldinhoo napísal:Poker Stars $0.01/$0.02 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 467417
UTG: $2.90
Hero (MP): $2.36
CO: $3.31
BTN: $2.00
SB: $2.86
BB: $1.88
Pre Flop: ($0.03) Hero is MP with 8 K
1 fold, Hero raises to $0.08, CO calls $0.08, 1 fold, SB raises to $0.32, 1 fold, Hero calls $0.24, CO calls $0.24
Flop: ($0.98) K J 6 (3 players)
SB bets $0.68, Hero raises to $2.04 all in, CO folds, SB folds
Final Pot: $2.34
Hero mucks 8 K
Hero wins $2.24
(Rake: $0.10)
V tejto ruke bol tuším Chlpo na CO.
Ja som bol SB to viem , škoda že si mi neuveril, pritom som reprezentoval AK
a inak callovať 3bet s K8 ?
-
KoPe - Príspevky: 289
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/13 krát
dolezite ze ste sa zabavili
ja som len sadol na chvilinku (56 ruk), lebo uz bolo okolo polnoci..ani som nestihol hrat extra light, lebo mi chodili same zveriny a jediny krat co som 3b drobca BB vs BTN som mal A9s a on insta 4b takze tam bol zodpovedny fold, nepredpokladal som prvy orbit nejake light moves na mna (ukazal QQ)
dalsiu ruku som dostal KK, kde som myslim 3b z CO vs UTG, UTG (myslim emjay) call a na KTJ som pushol jeho lead, ale redraw vs AQ sa nekonal
par hier na to som squeezol 3betujuceho dzejkeja obv. s AA, ale dzejkej s K7s poslusne zahodil
posledna ruka vs spax ked som vzhladom na jeho spewmonkey 3-5bet light attitude zavolal s AJs 3b z CO vs BTN (alebo MP vs CO) a na niecom ako T82ss (moja farba) c/r a on foldol AQo
hral som sice len 20 min. a teda neviem ci spax hral cely cas tak ako som ho videl, ale v kazdom pripade suhlas s tucniakovym prispevkom ohladne fun uNL session
ja som len sadol na chvilinku (56 ruk), lebo uz bolo okolo polnoci..ani som nestihol hrat extra light, lebo mi chodili same zveriny a jediny krat co som 3b drobca BB vs BTN som mal A9s a on insta 4b takze tam bol zodpovedny fold, nepredpokladal som prvy orbit nejake light moves na mna (ukazal QQ)
dalsiu ruku som dostal KK, kde som myslim 3b z CO vs UTG, UTG (myslim emjay) call a na KTJ som pushol jeho lead, ale redraw vs AQ sa nekonal
par hier na to som squeezol 3betujuceho dzejkeja obv. s AA, ale dzejkej s K7s poslusne zahodil
posledna ruka vs spax ked som vzhladom na jeho spewmonkey 3-5bet light attitude zavolal s AJs 3b z CO vs BTN (alebo MP vs CO) a na niecom ako T82ss (moja farba) c/r a on foldol AQo
hral som sice len 20 min. a teda neviem ci spax hral cely cas tak ako som ho videl, ale v kazdom pripade suhlas s tucniakovym prispevkom ohladne fun uNL session
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Horsey ja ani neviem že si nami hral kým som tam bol. a na žiadnu ruku stebou si nepamatám v HM nemám ani tvoj nick tak tomu nechapem.
-
hral som asi 15min 56 ruk okolo polnoci
//edit
a je mozne ze ten 4b si nebol ty..nie som pri HEM
//edit
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Horsey7 napísal:hral som asi 15min 56 ruk okolo polnoci
//edit
tak to určite som nebol ja lebo ja stebou nemáum žiadnu historiu hier si tam prišiel asi až ked som ja odišiel
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.