tucniak napísal:co tu tak zatial citam tak ma celkom zaujal pristup
's AK callujem 4bet lebo chcem trafit a to hlavne preto lebo sa vela 3betuje a ja nechcem ist pf AI'
co uz tusim podciarkol tuke ( +1 ) takze ak nahodou nebola jeho mila poznamka pochopena, tak ja sa pytam drobca, ze....
WTF?!?
TuKE napísal:Ak to calluješ s tým, že hráš iba ak trafíš, tak v 60% prípadoch ten flop netrafíš, teda väčšinou vyhodíš 1/2 stacku a potom foldneš.
Ak sa 3/4betuje LIGHT, tak je AK stackoff úplne, že happy. 4bet range súper je imo omnoho širší ako JJ+, stačilo mi, že som tam sedel 15 min a vedel som, že chlapci si iba dokazujú, kto má väčšie gule.
AK stackoff na tomto stole je úplne nuts nuts move.
emjayko napísal:potom ako prisli spax a jk sa to zase trochu rozhybalo (aj ked s dzejkejovim af 0,8 ani moc nie)
tucniak napísal:moj koment nebol len WTF ale bol podciarknuty aj tym, naco som narazal aj som presne popisal o com mi islo.Tuke to este zuzil
to akoze chcel callovat 4bet s AK a ked netrafis tak prehravas casto proti niecomu ako 77 pri tamtych rangoch?tonie je dobre at all:)
pride T25 a on ti to shipne lebo ved 4bet pot a ty zahodis AK:)
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.