PacMod LA
Počet príspevkov: 47 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
PacMod LA
čaute kedže mám novy pc tak som zase na 15 dni rozbehol pack mod na Lucky ace poker. predtým sa my mod na zobrazovania stolov ukazoval pri 4 ostoloch ako 4 stoly ktoré sa vobec neprekrývajú a boli umiestnene v strede obrazovky. pri 6stoloch to vyzeralo ako na prvom obrazku.
Teraz sa mi stoly prekryvaju už ked icm mám otvorených 4 a jeden zakrývaju takmer uplne a ja niekedy potom naten stol zabudnem. Pri 6 stoloch je to už skoro rovnake ako predtým.
Rozlišenie obrazu mám stale take iste tak neviem čim to je že mi to terza zobrazuje tak neprehladne a neesteticky.
Neviete mi niekto stým poradit. čo mám asi spravit
Teraz sa mi stoly prekryvaju už ked icm mám otvorených 4 a jeden zakrývaju takmer uplne a ja niekedy potom naten stol zabudnem. Pri 6 stoloch je to už skoro rovnake ako predtým.
Rozlišenie obrazu mám stale take iste tak neviem čim to je že mi to terza zobrazuje tak neprehladne a neesteticky.
Neviete mi niekto stým poradit. čo mám asi spravit
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Re: PacMod LA
Mas v PacMode zaskrtnuty "smart table placing"?
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
skušal som ho mat aj zaškrtnuty aj nie ale rozdiel je len v tom že sa mi dá manipulovat so stolami ale nie s velkostou stolov
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
s velkostou sa zatial nedalo manipulovat v ziadnej verzii-je to na fixne rozlisenie urobene:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
... ale v každom prípade tá PC tapeta pod stolmi je zaujímavá
Škoda, že nevidno, kto sa skrýva pod stolmi na prvom screenshote.
Škoda, že nevidno, kto sa skrýva pod stolmi na prvom screenshote.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
pls chalani co pouzivate pac mod mate na to nejaky crack alebo nieco? lebo mi vyprsal trial a chce key... ostalo mi sice zobrazenie ale kazdy novy stol je vacsi a vpravo a dole mam cierne okno... zakazdym musim vypnut a zapnut pm aby sa to dalo do normalnu a to ma moc pri otvarani kazdeho jedneho stola nebavi... jak to mate vy poriesene?
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
Kupili to
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
obivano napísal:Kupili to
^^
15$ to mas 30min na nl6 na LA aj to mozno prehanam.
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
Ide niekomu pacmod?
Mne pise expired beta verzion a ponuka moznost stiahnut dalsiu verziu zo stranky. Avsak mam poslednu...Ofc zaplatene a nefrci.
Mne pise expired beta verzion a ponuka moznost stiahnut dalsiu verziu zo stranky. Avsak mam poslednu...Ofc zaplatene a nefrci.
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
obivano napísal:Ide niekomu pacmod?
Tiez. Napisal som mu mail. Evidentne si vynucuje update a pritom na webe nic nove nie je. Snad sa typek zajtra ozve .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Počet príspevkov: 47 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.