.
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Re: Proky A.K.A. Royal Flush blog
Horsey7 napísal:Forrest Gump na SB tam pushuje 100% ruk
dobra poznamka, ked on ma pushovat s 100% ruk, preco ho nemozem zavolat s 36o no ale fakt je ten ze asi to mal byt fold, takze diky Dawid
-
Proky - Príspevky: 575
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/16 krát
mas dorovnat 905 aby si vyhral 2810 = potrebujes 33% equity a on tam pushuje any 2..imo call s any 2
-
Horsey7 napísal:mas dorovnat 905 aby si vyhral 2810 = potrebujes 33% equity a on tam pushuje any 2..imo call s any 2
tak teraz de je pravda?
-
aj keby tam pushoval len 55% range, tj. fold ruky ako K3o, 97o a pod., tak mas stale potrebnu equity (32.2%) a som presvedceny ze tam pushuje any 2
-
Zo SB pushuje ATC. Ak si hodis do PokerStove 63o vs random hand, tak mas viac ako 36% sancu na vyrhu. Je to teda tesny call.
V principe, ak mam dorovnat len 1/2 potu a menej do all inu supera, tak to robim s ATC. V tomto pripade dost tesne (pot = 1705, na dorovnanie 905). Keby bol na BTN a small by zhodil (co znamena o t200 viac v hre), tak urcite call.
Druha vec je, ze ak to prehras, tak na bubline si zrazu short ty, co nuti neskor teba k akcii. I napriek tomu by som dal asi call v tejto situacii.
V principe, ak mam dorovnat len 1/2 potu a menej do all inu supera, tak to robim s ATC. V tomto pripade dost tesne (pot = 1705, na dorovnanie 905). Keby bol na BTN a small by zhodil (co znamena o t200 viac v hre), tak urcite call.
Druha vec je, ze ak to prehras, tak na bubline si zrazu short ty, co nuti neskor teba k akcii. I napriek tomu by som dal asi call v tejto situacii.
- erichoff
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
erichoff napísal:Zo SB pushuje ATC. Ak si hodis do PokerStove 63o vs random hand, tak mas viac ako 36% sancu na vyrhu. Je to teda tesny call.
inak vitaj na fóre a dakujem ze tvoj prvy a hodnotny prispevok, ktory si hodil prave sem
-
Proky napísal:erichoff napísal:Zo SB pushuje ATC. Ak si hodis do PokerStove 63o vs random hand, tak mas viac ako 36% sancu na vyrhu. Je to teda tesny call.
inak vitaj na fóre a dakujem ze tvoj prvy a hodnotny prispevok, ktory si hodil prave sem
Vdaka za privitanie Dufam, ze tych hodnotnejsich prispevkov bude z mojej strany viac
BTW: hravam na P****Stars a tam v tomto levely su aj ante, co v tomto pripade (+ ante) robi z tejto situacie call
- erichoff
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
Hmm zaujimave, ak Wiz vravi ze je to fold ak super pushuje 100% tak by to mal byt fold, nevidim tu nejaky zasadny argument pre EV- hru...
In game by som to zavolal keby som veril ze je na ATC, ak by som ho nepoznal skor foldnem. Ale ja som nehral SNGcko uz vyse mesiaca
Proky som rad ze ti to video nieco dalo.
In game by som to zavolal keby som veril ze je na ATC, ak by som ho nepoznal skor foldnem. Ale ja som nehral SNGcko uz vyse mesiaca
Proky som rad ze ti to video nieco dalo.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
erichoff napísal:BTW: hravam na P****Stars a tam v tomto levely su aj ante, co v tomto pripade (+ ante) robi z tejto situacie call
Nick? Level?
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.