ME WSOP 2009
Počet príspevkov: 37 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ME WSOP 2009
noo som si to pozrel ta to All in party so 40 BB mozno uz ta unava sposobila svoje ze uz zacali takto pushovat
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Ako si to tak spätne pozerám s odstupom času niektoré ,,partičky,, boli ozaj
http://www.cardplayertube.com/media/304 ... _-_Part_5/
Jordana Smitha(10th place -$896,730) my pravdu povediac bolo v jednej chvály aj ľúto , no čo zahral ako zahral ,ale ja by som určite nešiel do ALL-INu po Moonovom bete po takom flope , kludne mu stačil reisse a nasledný Moonov re-reisse ( čo by na 100% nasledoval ) by ho určite donutil Foldnut svoje AA .
http://www.cardplayertube.com/media/304 ... _-_Part_5/
Jordana Smitha(10th place -$896,730) my pravdu povediac bolo v jednej chvály aj ľúto , no čo zahral ako zahral ,ale ja by som určite nešiel do ALL-INu po Moonovom bete po takom flope , kludne mu stačil reisse a nasledný Moonov re-reisse ( čo by na 100% nasledoval ) by ho určite donutil Foldnut svoje AA .
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
prave som dopozeral cely wsop 2009 main event a zase to bol pekne sick turnaj......niektore partie fakt ze na infarkt a final table bol asi ten naj sick aky som zatial videl (mam kuknute od roku 2006)......
... najviac sa mi na final table pacili shulman a saout....naozaj hrali velmi slusne....
....no a v heads upe sa stretli dvaja naj luckery cada s moonom kde som viac fandil moonovi.....
... najviac sa mi na final table pacili shulman a saout....naozaj hrali velmi slusne....
....no a v heads upe sa stretli dvaja naj luckery cada s moonom kde som viac fandil moonovi.....
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Lol každý kto fandil Moonovi by si zaslúžil štyri po papuli a aj to som málo povedal. Veď ten chlap je urážka pokru.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
TomMolivan napísal:Lol každý kto fandil Moonovi by si zaslúžil štyri po papuli a aj to som málo povedal. Veď ten chlap je urážka pokru.
+1
Ale tie popapuli byt nemusia
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
TomMolivan napísal:Lol každý kto fandil Moonovi by si zaslúžil štyri po papuli a aj to som málo povedal. Veď ten chlap je urážka pokru.
Kolko štastia potrebujes aby si sa dostal medzi top 9 na final table medzi 6.5k hráčmi povedz toto Mega vela...a aby si vyhral bracelet? Asi tolko štastia čo Moon...IMHO vyhrať MTT takehoto rozsahu ako je WSOP ME zaleži natom kto sa narodil byť tým štastnejším ako zvyšok
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
to ze bol velmi lucky je jasne ale za to ho vinit nemozes.....a urazkou pokru urcite nie je takze klidek
v takomto monster turnaji sa bez kurefsky poriadnej davky stastia nezaobides
no a cada sa predviedol ked vyradil saouta a povedal mu nieco take ze "sorry v heads upe sme mali byt mi dvaja" mega looool
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Počet príspevkov: 37 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.