SNG video

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

Re: SNG video

Odoslaťod palo1973 15 Jan 2010 16:01

-celkom dobra hra,len ten prejav je taky uspavajuci,ked s to porovnam s majstrom 7,tak ten to komentuje s nadsenim,este by si sa mohol naucit pokrovu terminologiu-ak niekto po flope jedna prvy a dava peniaze do potu tak to nie je RAISE,ale BET

-este ku kritike,chyba mi napr.ze ked si mal A9s na utg a hovoris ze to nepushujes este,ziadalo by sa povedat,ze co pushujes,napr.77+ a AJs a aj v inych situaciach

-fold s 99 po raise od fishky sa mi pacil,mas super stack,a vela hracov za tebou,callnut sa to neda a psuh by bol overplayed

-ruku KT ,ktoru si vyhral vs OESD by som asi pushol,by som maximalizoval FE,nechces call od fishky s podobnymi rukami ako JQ alebo dokonca Ax

-ruku A8 v itm by som pushol proti Cl,on tam otvara velku range

Za tento príspevok od palo1973 poďakovali :
Mlachi
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Mlachi 16 Jan 2010 11:51

palo1973 napísal:..

urcite ten prejav,ked to spatne hodnotim je dost nezazivny...mozno to suvisi aj s tym,ze nie som si 100% isty v niektorych veciach a tiez aj tym,ze nie som bohvieaky recnik...
nj..raise a bet sa mi obcas spletie..musim dostudovat :dzejkej:
a urcite by prospelo,keby som hovoril viac o tom,co budem pushovat....nejak som si to tiez uvedomil az neskoro..
a tie dve ruky sa urcite dali pushnut...hlavne to A8
vdaka palo :poklona:
Obrázok používateľa
Mlachi

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 29 krát/8 krát

Odoslaťod palo1973 16 Jan 2010 12:53

-ako v pohode,myslim,ze hoci si robil video za ucelom najdenia leakov a zlepsenia svojej hry,napriek tomu by mohlo byt pre zaciatocnikov inspiraciou a mohli by sa aj nieco naucit,hlavne treba stale opakovat,ze AJ a podobne veci v l1 na utg je easy fold a podobne veci...

-good job
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Mlachi 20 Jan 2010 23:14

7castle napísal:Nazdar, ja si to pozrem, len co spojazdnim nepokrovy komp, co bude asi az cez vikend.

Ale ked Barin vravi ze hras solid tak hras solid ;)

Nazdar,nahodou si nemal cas kuknut to videjko?....dopredu som ti velmi vdacny :poklona: :poklona:
Obrázok používateľa
Mlachi

Odoslaťod 7castle 26 Jan 2010 23:34

Akurat som si na to spomenul, stiahol som to cez ten megaupload a nejde mi to :(

Resp. ide ale ma to zly nepozeratelny obraz... a rapid share uz nejde lebo vraj to uz 10 ludi stiahlo... :(
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod Mlachi 26 Jan 2010 23:50

7castle napísal:Akurat som si na to spomenul, stiahol som to cez ten megaupload a nejde mi to :(

Resp. ide ale ma to zly nepozeratelny obraz... a rapid share uz nejde lebo vraj to uz 10 ludi stiahlo... :(

tak uz to uploadujem zas na rapidshare alebo ti vyhovuje viac nejaky iny server?...ked to bude,tak tu hodim link
Obrázok používateľa
Mlachi

Odoslaťod 7castle 26 Jan 2010 23:54

Neuploaduj mam to, lol cez mediaplaeyer mi ide zvuk, cez vlc obraz, pozera sa to debilne ale uz komentujem prvu cast...
7castle

Odoslaťod 7castle 27 Jan 2010 00:11

Okej,

v prvom rade haluz ale mam pocit v x situaciach akoby som pocul seba, akoby si hovoril co predtym ja vo videu - je mozne ze si odtial nieco prebral? :D

Vseobecne komenty:

1. Odkial si? Ziadny problem len ja ako BA analfabet nerozoznavam lokalne specifika a ty mas zaujimavy jazyk (dost makke l etc.)
2. Terminy mas chaosne, tipek raisne UTG PF a ty ze donkraisuje utg, ale to uz ti pisal Palo...
3. Nepoznam FT neviem ako mas tie poznamky, ale vlastne som ziadne nevidel len tie farebne oznacenia, mas ich dost nejasne podla toho co hovoris, ja radim pouzivat SS brutalne, ja viem dnes uz o 80% regoch co stretnem pomerne presne ake maju stats, dost to pomaha v tesnych spotoch ci je niekto fakt dobry alebo je to proste len tipek co hra vela a robi kopu kravin...

Neviem dokedy budem hore a rychlo zabudam (kedze to pozeram tak divne nemam velmi ako to zastavovat) takze prva cast:

7.05 AJo t40 BB - u mna easy ship, BTN ktory ma uz len 960 behind (tj skoro iste donk) raise 120, SB call, v pote mas 280, to je krasny ship jeho BTN range musi byt sialeny cize vela foldne alebo vela vola s ovela horsimi rukami, easy ship imo. By som to poslal inak aj keby SB foldol.

9.19 AQs t50
UTG+1 u mna 100% raise, vravis ze foldom nic nekazis, no o chipy neprides ale inak kazis, stracas value, AQs pri 25/50 musis raisovat, to je v KAZDOM leveli na KAZDEJ pozicii raisovacia ruka

10.00 AKo t50 LP - u mna easy ship, call je dost zly lebo mas limpera uz cize skoro istota ze to bude 3-4 handed, cize pot 500-600 a ty mas 2x PSB behind, a zle reverse implied odds na toho raisera, ak ma KK-AA tak ta stackne tak ci tak, ak ma JJ a ty hitnes nic z neho nedostanes (prave preto ze to bude 3-4 handed tak on zlozi aj QQ). Nauc sa AK defaultne shipovat ked uz je raise pri 25/50 a vyssie, samozrejme s vynimkami.

11.00 AQs 30/60 EP - PF dobre, flop dobre len malo, pot je tusim 390, on donkne 60, ty vravis ze si to nevsimas a ze "cbetujes silno", ale das len 300 co je strasne malo, si uvedom ake ma on odds ked uz dal 60 - vola 240 do potu 750 ci kolko. Musis dat pot.

12.40 57o bb - hm tazka ruka asi by som to leadol donho tak 2/3 -3/4 potu, je pravda ze ak zavola sa to zle hra oop, ale urcite foldne pomerne casto... ale inak asi ok, tu urcite plati ze c/f nic nepokazis

16.00 QQ - velmi zle, flop AKx NIKDY necbetuj s QQ ked mas moznost checknut behind, naco to je? Vravis ze foldne vela ruk ano foldne, ale to su ruky co su way behind, ty nechces aby tie ruky foldol ale aby ti zaplatil 1 street. S QQ na AKx flope je plan check behind, call turn, fold/check behind river, ak super checkne aj turn tak drawy turny betnes a bricky checknes, ak zavola checknes river behind (alebo foldnes), ak si nebetol po river tak callujes/betujes. Proste 1 street of value.

17.00 AJo SB
- snap fold, si vyzera ze zvazujes, ak je super reg a minraisuje UTG pri 50/100 tak snap foldujes aj AQ.

to be continued... (nevedno kedy)

Za tento príspevok od 7castle poďakovali - 2:
Mlachi, vincentgula
7castle

Odoslaťod 7castle 27 Jan 2010 00:41

Hmm teda je tam toho dost...

Inak este raz budem pocut ze "stak" a nie "stek" (akoze stack) tak to psychicky nezvladnem ;)

No pome na ten push/fold.

18.50 K9s - dobry call, mas malo, super vyzera ze je reg takze K9s je s 9bb monster
20.20 99 - hmm tu mam trochu problem ze nepoznam tie FT levely cize ma to trochu matie ale pride mi to ako marginal push, predpokladam ze super raisuje aj ruky typu 55 ci KJo takze 99 by malo byt good, problem su skor ti 4-5 haci za nami este...
21.00 A3s - snap AI, si vahal, mas 9bb AXs je monster v takej situacii..
22. 00 78s - ship, mas 9bb stredne SC su uplne ok na btn push - inak toto keby pushnes tak nemusis tam pri kazdej nasledujucej ruke plakat ako mas malo ;)
22.30 A9s UTG - easy ship, ano mas A9s UTG ale uz je to len 6handed, tam to ani nie je bottom range, aj A8s by som isiel urcite - si uvedom ze to nie je full table ale len 5 hracov za tebou
27.21 64o - easy ship
27.40 KTo - by som shipol, s 12bb je to take tesne ale SB ma malo a r/f proti BB sa mi nepaci, pri 15bb povedzme ale s 12bb ee
27.55 JTo UTG - tento push je VELKY leak imo, uz je to bubble (myslim ze si si nevsimol), SB ma 495 chipov, nech je to akokolvek neprijemne musis hrat foldovaciu hru a dufat ze nezdabluje... je to hnusny spot kde ti ani Wiz moc nepomoze ale od oka by som isiel AI mozno so 99, AT - JTo je fakt easy fold.
28.00 86o SB - nejak mi odisiel zvuk neviem ako to komentujes ale toto je ATC push, nieto este s 86o - si na bubble mas monster stack a BB je jeden z dvoch rovnocennych shortov.

Musim ist spat to be continued soon...

Mlachi, vincentgula
7castle

Odoslaťod 7castle 28 Jan 2010 00:58

No uz mi nejde zvuk vobec co je evidnente problem na mojej strane ale teraz ho neviem vyriesit... cize dokoncim to bez zvuku.

28.20 K6o BTN je snap AI, je to bubble oni su obaja shorti
28.50 - toto sa netyka teba ale ja keby som bol proffesor tak vpravo dole to T3o foldnem tam je vyborne drzat bubble alive a abusovat toho middle stacka aj vas shortov...
Q8o BTN na tom stole hned potom - toto je imo easy fold, nechces Q8o pushovat do bigstacku a ten BB ma uz vazne dobre odds a X lepsich ruk, som lenivy dat to do Wizarda ale pride mi to velmi zle, neviem ci QTo by som poslal - si lucker inak :D
29.30 T9o - nerob taketo veci, proste to tam posli a hotovo, moze mat pocit ze ma FE a restealovat wider ako by volal, len si koledujes o problemy. Keep it simple.
30.16 T2o - mas 8bb to by som tam narval, mozno nie uplne ATC ale Thigh je good.
31.17 65o - zase ship, super ma 8bb ci kolko nie je o com... 65o je fajn ruka to nie je 62o
31.35 K6s - no vidis ze to vies :)

dalsich 6 min mas vybornu hru, pushujes vsetko co mas, nie su to nejake ultra tazke spoty ale je tam par co by horsi hraci prepasli, velmi dobre

38.38 A2o BB - neviem toto mi pride ako pomerne easy call, mas vyborne odds, hoci A2o neni nejaky monster ale tu bu mal stacit... no prekonal som lenivost a dal to do Wizu, call je good ak pushuje 27%, co je Ax, K9o, K7s, 22, to je tak plus minus rozumny range, cize povedzme ze teoreticky tesne, ale v skutocnosti henten range nikto nefoldne (mozno K7-K8s), a velmi casto ludia pushuju ovela viac, cize urcite call
38.53 52o - vidis takto to ma vyzerat... BTN short, tak ides do BB ako 2nd stacku hlava nehlava
39.32 68s - toto by som v HU urcite 12bb deep na minraise defendoval, je to dobre hratelna ruka, stack off na kazdy TP, FD a podobne chutovky...
39.47 67o - no neviem na tomto flope 2 pary urcite c/r lepsi ako donk bet, neni pravdepodobne ze ta suckoutne takze protection nie je az tak treba imo.. ked uz si betol flop tak URCITE betni turn, nejakych 1500 alebo tak aby si bol na riveri allin - toto je uplne zly a zbytocny slowplay lebo ak zavolal flop zavola aj teraz (ak ma draw), naopak casto checkne behind a na riveri z neho nedostanes nic alebo malo - presne to sa stalo inak na riveri chces dobehnut zameskane a betujes sialene vela ale uz je neskoro, tak ti treba 8-)
40.27 - J3s nevymyslaj a s 10bb pushuj :evil:
41.00 K2o OMFG PUSH!

skoda ze som nemal uz zvuk, rad by som pocul tvoje komentare... a inak teda neskutocne ryby su ti regovia na 11tkach na FT, o ostatnych ani nehovorim :)

Celkovo to ma hlavu a patu, vidno ze mas nieco odohrate a nastudovane, ale aj tak malo pushujes, zozen si Wiz ak nemas a intenzivne hladaj leaky je ich celkom dost...

Mlachi, vincentgula
7castle

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!