Limit vs No Limit Holdem

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: Limit vs No Limit Holdem

Odoslaťod roche01 13 Jan 2010 14:34

Ja sa vrátim k začiatku tejto témy:
Osobne hrávam aj LHE aj NLHE. LHE hrám čisto CG, pretože tých turnajov je pomenej a aj na FullTilte sa SNG plnia len pomaly a NLHE hrávam predovšetkým SNG a MTT a občas pre spestrenie zahrám aj 6-max NLHE CG (tiež mikrolimity ako mnohí z nás ;) ).
Myslím, že aj na LHE sa dá byť profitabilný a možno sa tým aj živiť (nemám osobnú skúsenosť, takže neviem :P ).
Pri pohľade na moje štatistiky je zisk rozdelený v pomere 2:5 v prospech NLHE, čo je spôsobené aj tým, že predsa len viac hrávam NLHE ako LHE, aj keď sa to snažím teraz trochu viac vyrovnať. Čo je pre mňa príjemnejšie na LHE je fakt, že equity krivka je hladšia ako na NLHE, čo je pochopiteľné.
Čo sa týka buyinu: V LHE na jednu hru teoreticky stačí 12-násobok veľkej stávky, čo je maximum, čo sa dá v jednej partii staviť. Ja osobne idem ku stolu s 25-násobkom veľkej stávky, čiže s 50-násobkom BB a doplnenie robím, ak klesnem pod 10-násobok veľkej stávky.
Ohľadne NLHE: súhlasím s tým, mať neustále "zdravý" stack, veď nech Ti ten royal flush súperi poriadne zaplatia, keď Ti už raz príde ;)
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod ableton 15 Jan 2010 16:00

Nemate niekto tie clanky z pokerstrategy komplet(mam na mysli iba tie html subory)?
ableton

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 2 krát/0 krát

Odoslaťod Chlpo1989 15 Jan 2010 16:04

ableton napísal:Nemate niekto tie clanky z pokerstrategy komplet(mam na mysli iba tie html subory)?

Ake clanky?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod ableton 15 Jan 2010 16:25

No no limit sss strategy, a mal by som zaujem aj o omahu.
ableton

Odoslaťod Chlpo1989 15 Jan 2010 16:30

ableton napísal:No no limit sss strategy, a mal by som zaujem aj o omahu.

A je problem zaregistrovat sa tam a stiahnut to?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod ableton 15 Jan 2010 16:32

je pretoze na to by som uz potreboval bronze, sliver, gold pristup... A kvoli tomu nebudem registrovat do dalsej herne.... Konto na ps.com mam
ableton

Odoslaťod ableton 22 Jan 2010 17:59

Naozaj by sa nenasla nejaka dobra dusa, ktora by tie html subory poslala napr. na rapid? mam na mysli bss a omahu(viem ze som Vas pred casom otravoval s sss ale ta hra ma vobec nebavila...)
ableton

Predchádzajúca

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!