Expekt Poker
o nicom
Neviem ako sa mohol dostať Expekt Poker na prve miesto...no coment...Najlepsia herna je urcite Paradise Poker!!!
- Rastinho.T
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: o nicom
jj v celosvetovom meradle patri na 1 miesto asi P****Stars, aj ked nazor mame kazdy iny...Mne sa Paradise vzdy pacil ale...
Pre navstevnikov PokerPortalu je vsak Expekt Poker urcite kvalitny, uz len kvoli freerollom tyzdennym o 5 000 skk, polrocnemu a rocnemu finale o 50 000 a 100 000 skk, ale aj slovenskej ci ceskej webstranke a podpore...Prave za promo akcie a zakaznicku podporu ma Expekt 9 bodov a aj vstupny bonus 120% až do $600 je naozaj dobry...
Viem ze mozes mat iny nazor, mne sa napriklad pozdava vdaka mensej kvalite hracov aj P*R poker, ale u nas nie je ani v top10...
drzim palce pri hre na nasom spolocne oblubnom paradise pokri...
Pre navstevnikov PokerPortalu je vsak Expekt Poker urcite kvalitny, uz len kvoli freerollom tyzdennym o 5 000 skk, polrocnemu a rocnemu finale o 50 000 a 100 000 skk, ale aj slovenskej ci ceskej webstranke a podpore...Prave za promo akcie a zakaznicku podporu ma Expekt 9 bodov a aj vstupny bonus 120% až do $600 je naozaj dobry...
Viem ze mozes mat iny nazor, mne sa napriklad pozdava vdaka mensej kvalite hracov aj P*R poker, ale u nas nie je ani v top10...
drzim palce pri hre na nasom spolocne oblubnom paradise pokri...
- roy16
- Založený: Máj 2007
Re: Re: o nicom
chem sa spýtať zomrel česko-slovenský suport na expekte na nič my neodpovedajú ani emailom a asi angl. suport my nevie porozumrieť.a tu sa tiež neobjavil na fóre už dávno.
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Re: Re: Re: o nicom
ja som im dnes pisal po prihlaseni na ich stranky cez poker support aj po anglicky aj po nasom a angl. odpovedali za asi 10min a z ceskeho supportu asi do pol hodiny.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: Re: Re: o nicom
pisal som znova a zasa nič asi sa musim premenovat na Pamela A. reakcia bude hned.
-
Re: Re: Re: Re: Re: o nicom
Otazka je, na co se jich ptas? Pokud je to nejake zhovadilost... :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
Re: Re: Re: Re: Re: Re: o nicom
Prečo nefunguje vyber kreditnou kartou keď všade deklaruju že ano.A pri výbere na účet či trba udávať formou medy. to jest IBAN A SWIFT code,alebo klasicky keď to ide cez slov.banky.toto sú moje zhovadilosti.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o nicom
Hele, nerikal jsem ze se ptas na zhovadilosti, to byl jen takovy hec :-) Oni tam maji tusim hvezdicku u toho, co musi byt uvedeno. Ja si z Expektu zacal ted vybirat do sve FIO druzstevni zalozny a uplne bez potizi, zadne IBANy netreba, napsal jsem klasicky cesky format uctu. Takze tohle mas vyreseno :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o nicom
*THUMBS UP*
-
pre SpongeBob alias Pamela A a ostatne prispevky pre expekt
Zdravim, a ospravedlnujem sa za menej castu navstevu tohto fora v poslednom case. Support pre SK hracov je v tomto case zabezpecovany kolegom z Ciech nakolko pracujem na projektoch k inym produktom. Fyzicky je velmi narocne sledovat prispevky v tomto fore pretoze neexistuje filter len na otazky expektu a prechadzat kazdy prispevok spatne je velmi narocne na cas. Verim, ze to pochopite a nebude vam robit problem napisat na email SK/CZ alebo ENG supportu, kde vam kolegovia promptne vyriesia akykolvek problem. Verim tiez, ze si uzivate nedelne turnaje, kde sa blizime k polrocnemu finale. Pracujeme tiez na dvoch nontop open cash stoloch Bratislava a Praha len pre SK / CZ hracov, kde sa mozete kedykolvek stretnut a zahrat si proti sebe (max 10 hracov). Dufam ze vas tato novinka potesi. s pozdravom expekt
- expekt
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.