Rush poker na FTP
Počet príspevkov: 33 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Rush poker na FTP
Pri rush pokri sa rata rake rovnako ako pri ostatnych stoloch, skusal som to vcera 4 tablovat a za hodku sa da nahrat cez 1k ruk aj na fullringu, skoda ze sa HUD nestiha prepinat. Kazdopadne ked nie prelomova tak minimalne velmi zaujimava vec v online pokri. Taktiez ziadni shortstackeri pri stoloch (minimum buyin 35BB) a nove stoly s max buyinom 40BB kde to este vcera bola sama nenormalna ryba, za chvilu sa tam nahrnu profi shortstaci takze to uz nebude taka goldmine ale vcera fakt parada. Naozaj pekne zmeny podla mna.
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
..tak som sa to pokusil otestovat. Hral som 4 stoly nl10 6-max
1. session bez happy hour : 11:00-12:00
hands: 1,057
FPPs: 122.55
2. session s happy hour : 12:00-13:00
hands: 1,041
FPPs: 176.30
1. session bez happy hour : 11:00-12:00
hands: 1,057
FPPs: 122.55
2. session s happy hour : 12:00-13:00
hands: 1,041
FPPs: 176.30
- Za tento príspevok od keso26 poďakovali :
- ___Mortylen___
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
toto bude podla mna prelomova vec v online pokri, aj ked som to este nehral lebo nemam nic na FT. ta nevyhoda v problematickom citani superov je rovnaka aj pri multitablingu velkeho poctu stolov, tam tiez clovek nema cas na nic ine len na klikanie... sice tam nefunguje HUD, ale casom mozno bude aj to... zaujimalo by ma kedy to pridaju aj ine herne i ked FT vyzera ze si to patentuje, ale mne sa patent na nieco take zda ako blbost...
- ropman
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
niekto by mohol natocit take kratke 20 minutove video ze jak ta fachci 
edit : alebo netreba
waw tak to FT rushuje aj rake

edit : alebo netreba

waw tak to FT rushuje aj rake
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
hm zaujimava vec aj by som si to vyskusal ale nechce sa mi presuvat dolace na ftp... vidim ze ste s tym vacsinou spokojny hadam sa to dostane aj do inych herni... anyway aj tak nechapem jednej veci... ako je to s poziciou ked je to random usadzanie... moze sa mi stat napriklad ze za hodinu hrania ma 50% krat posadi do blindov a ostatnych 50 rozdelene na ine pozicie z toho napr. iba 10% na button? alebo je to nejako regulovane aby to usadzalo rovnomerne?
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
..je to nahodne a v longrune sa ti pozicie vyrovnaju.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
ale je to riesene tak ze na blindy sa to snazi hadzat ludi kt. tam neboli najdlhsiu dobu, ale v longrune ako povedal keso, je to jedno
- ropman
- Založený: Júl 2008
rigged to bude... kto prvy depositne ho to nebude hadzat na blindy a ty vyhravajuci budu znevhodneny ze budu vo vacsine pripadov znevyhodneny na UTG

-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
podla mna velmi zaujimava vec.. hral som zatial dva krat asi po pol hodine na $0,05/0,10 a obidve session som vlozil $10 a odisiel som z ~$20 cize moze byt, zatial su tam dost slaby hraci ako spominali uz vyssie, no asi sa to zmeni po case ked tam nabehnu grinderi alebo ked tie fishky dostanu rozum (ale to asi nehrozi:) ).
Je pravda, ze tam reads na hraca, zalozene na predchadzajucich hrach toho hraca velmi neprichadzaju do uvahy.
Ale super je, ze clovek nemusi tolko cakat an karty a na poziciu. Tym padom nestrati tak lahko trpezlivost co by ho donutilo hrat zbytocne aj so slabymi kartami, v zlej pozicii. Podla mna parada.
Ty co vyhravaju budu vyhravat rychlejsie a ty co prehravaju skrachuju
Celkovy vysledok je to ze Full Tilt sa rychlejsie poriadne nabali lebo sa zaplati viac rake/hodinu 
Ktovie, ci si to FT da patentovat.... Podla mna by si mali ak je to mozne, ved to je skoro prelomovy vynalez.
Je pravda, ze tam reads na hraca, zalozene na predchadzajucich hrach toho hraca velmi neprichadzaju do uvahy.
Ale super je, ze clovek nemusi tolko cakat an karty a na poziciu. Tym padom nestrati tak lahko trpezlivost co by ho donutilo hrat zbytocne aj so slabymi kartami, v zlej pozicii. Podla mna parada.
Ty co vyhravaju budu vyhravat rychlejsie a ty co prehravaju skrachuju

Ktovie, ci si to FT da patentovat.... Podla mna by si mali ak je to mozne, ved to je skoro prelomovy vynalez.
- Jayobird
- Založený: Mar 2009
Podla mna si to dali patentovat, ved ked to budu chciet ostatne herne tak potom to bude pre FTP len dalsi zdroj prijmov 

- majko_007
- Založený: Máj 2007
Počet príspevkov: 33 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.