Expekt Poker
Re: Re: expekt
ne,vsazel jsem pres kursovou nabidku expektu a live by asi neslo vsadit 2:0 na sety v tretim setu:)ten zapas se dohraval a zrejme se omylem dostal do nabidky
- koubis12
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: expekt
Ak tam zostal omylom tak bude urcite anulovany a stavky sa v takom pripade nasobia kurzom 1.00. Prosim napiste na email support.cz(zavinac)expekt.com a vlozte tam kontakt + cislo tiketu, kolega to skontroluje. Dakujem
- expekt
- Založený: Jan 2007
Re: koubis12
moje name na expekt je-seagal12
- koubis12
Re: Re: koubis12
Ako sledujem ten tiket tak problem tam nie je s tym zapasom Garcia-Tursunov, ale so zapasom Becker - Dupuis, kde nebol spravny tip a tym padom je cely ticket nespravny. Stavka na ten prvy zapas je vyhodnotena ako spravna, cize ten cas v tomto pripade nesposobil ziadny problem. Je tiez mozne je zapas bol posunuty ale cas tam zostal povodny a preto nebol tip zruseny ale vyhodnoteny. Mozem este preverit u bookmakerov ale v kazdom pripade zostane tiket ako nevyherny kvoli tomu druhemu zapasu. s pozdravom expekt
- expekt
expekt
toto je ten tiket,byl podan ve 12:47.Vyse sazky je 311kc a opravdu jsem si jisty ze kdyz jsem podaval sazku tak uz bezel treti set.Taky by mne zajimalo kdybych si toho vsiml predtim nez jsem to podal a nalozil 2:1 tursunov jak by to asi dopadlo:)
- koubis12
koubis12
Ospravedlnujem sa, ale nerozumiem tomu predoslemu prispevku. Myslel som ze hovorime o tikete:
Tiket podán Thu 21-06-2007 14:08 (164369442)
Garcia-Lopez Guillermo - Tursunov Dmitry
Becker Benjamin - Dupuis Antony
alebo nie?
Tiket podán Thu 21-06-2007 14:08 (164369442)
Garcia-Lopez Guillermo - Tursunov Dmitry
Becker Benjamin - Dupuis Antony
alebo nie?
- expekt
Re: koubis12
ne,mluvime o tiketu podanem dnes ve 12:47 dohrava se tam zapas Wessels-Dupuis
- koubis12
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.