Live AKs cca 3.000 euro pot
Počet príspevkov: 21 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Live AKs cca 3.000 euro pot
Ok tak potreboval som dva dni na predychanie tychto partii,teda hlavne tej tretej.
Baden,utorok 19.1.
1.KK vs A2 vypadnutie z turnaja,200 e freezout,proti najvacsej fishke
2.Nl400,mam na late pozicii JKs,stack asi 600 e,je tam live straddle od hraca,ktory to obcas brani,obcas nie,limpujem na 8,mnoho hracov to dorovnava tiez,strudlista to zvysuje na 40,dvaja call,ja call,blind call,v poto bolo cca 200 euro
flop AJJ rainbow,strudlista bet 100,za nim mne znamy loose hrac raise na 200,ja reraise all in,ostatni fold,on s J9 insta call ,mal stack asi 1000 e,samozrejme turn 9
3.zamenil som 500 a zobratim par strednych potov(co tam bolo 200-300 euro) som sa dostal asi na 1400 a potom to prislo...
Mam na buttone AKs v srdciach,ako vzdy plno limperov,tak raisujem asi na 28,dvaja call
Flop je 369 s dvomi srdciami,hrac na SB,mne velmi dobre znamy ATC loose hrac,oblubujuci hlavne rozne nizke karty,avsak solidny v postflop hre donkuje 30,za nim sediaci neznamy,ale dobry hrac s monster 2k stackom call,
Turn je nejaky blank a nasleduje bet 60,call,ja call
Pred riverom si v duchu vravim:"one time baby" a river prichadza T hearts.Mam NUT FLUSH na nesparovanom boarde
SB vsadza 100(ma uz len asi 200 behind),druhy hrac raise na 250,ja chvilu porozmyslam,a hutam kolko mi dorovna so svojou farbou,lutujem,ze mam aj srdcoveho kinga a ze moze mat maximalne third nuts,takze volim reraise na 600,sb dorovnava,neznamy hrac nieco zacne vysvetlovat svojej zene v reci ktoru nerozumiem(bol to zrejme prislusnik u nas tak oblubenej narodnostnej mensiny,tipoval som to podla vyzoru a mnozstva zlata),rec bola zrejme rumuncina a potom sa ma pyta s kolkymi peniazmi este hram,ja mu ukazujem mojich cca 700 euro a on hlasi ALL IN,ja insta call
Zaujimaju ma vase nazory.
Baden,utorok 19.1.
1.KK vs A2 vypadnutie z turnaja,200 e freezout,proti najvacsej fishke
2.Nl400,mam na late pozicii JKs,stack asi 600 e,je tam live straddle od hraca,ktory to obcas brani,obcas nie,limpujem na 8,mnoho hracov to dorovnava tiez,strudlista to zvysuje na 40,dvaja call,ja call,blind call,v poto bolo cca 200 euro
flop AJJ rainbow,strudlista bet 100,za nim mne znamy loose hrac raise na 200,ja reraise all in,ostatni fold,on s J9 insta call ,mal stack asi 1000 e,samozrejme turn 9
3.zamenil som 500 a zobratim par strednych potov(co tam bolo 200-300 euro) som sa dostal asi na 1400 a potom to prislo...
Mam na buttone AKs v srdciach,ako vzdy plno limperov,tak raisujem asi na 28,dvaja call
Flop je 369 s dvomi srdciami,hrac na SB,mne velmi dobre znamy ATC loose hrac,oblubujuci hlavne rozne nizke karty,avsak solidny v postflop hre donkuje 30,za nim sediaci neznamy,ale dobry hrac s monster 2k stackom call,
Turn je nejaky blank a nasleduje bet 60,call,ja call
Pred riverom si v duchu vravim:"one time baby" a river prichadza T hearts.Mam NUT FLUSH na nesparovanom boarde
SB vsadza 100(ma uz len asi 200 behind),druhy hrac raise na 250,ja chvilu porozmyslam,a hutam kolko mi dorovna so svojou farbou,lutujem,ze mam aj srdcoveho kinga a ze moze mat maximalne third nuts,takze volim reraise na 600,sb dorovnava,neznamy hrac nieco zacne vysvetlovat svojej zene v reci ktoru nerozumiem(bol to zrejme prislusnik u nas tak oblubenej narodnostnej mensiny,tipoval som to podla vyzoru a mnozstva zlata),rec bola zrejme rumuncina a potom sa ma pyta s kolkymi peniazmi este hram,ja mu ukazujem mojich cca 700 euro a on hlasi ALL IN,ja insta call
Zaujimaju ma vase nazory.
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: Live AKs cca 3.000 euro pot
.nebodaj si sa este trafil aj do rumunskeho straight flushu??
-
hegides - Príspevky: 838
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
hegides napísal:.nebodaj si sa este trafil aj do rumunskeho straight flushu??
78h?
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
no ak vravis ze to bol dobry hrac tak neviem ci by to pushoval AI s niecom ako JTs, Qxs, to by asi len callol .. Dalsia vec ktora mi na tom celkom nesedi je ze ak by uz aj mal to 78h tak preco to neraisol na turne?
- morfeusko
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
ake nazory? jedine co ma napada ze si mohol raisovat na viac na riveri s tym flushom - akoze raisujes o 350E do 1000E potu co si sa pomiatol? nemas rad peniaze?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
morfeusko napísal:no ak vravis ze to bol dobry hrac tak neviem ci by to pushoval AI s niecom ako JTs, Qxs, to by asi len callol .. Dalsia vec ktora mi na tom celkom nesedi je ze ak by uz aj mal to 78h tak preco to neraisol na turne?
-takze som to mal zlozit podla teba?
-
-yegon neraisoval som viac preto,aby mi doplatil s nejakou 4th,5th nuts farbou,chvilu som zvazoval dokonca rr all in,ale bolo to vela voci potu,uvazoval som o 700,keby som mal Ax a Kh by bol v hre dal by som asi viac,snad 700-750
-
palo1973 napísal:morfeusko napísal:no ak vravis ze to bol dobry hrac tak neviem ci by to pushoval AI s niecom ako JTs, Qxs, to by asi len callol .. Dalsia vec ktora mi na tom celkom nesedi je ze ak by uz aj mal to 78h tak preco to neraisol na turne?
-takze som to mal zlozit podla teba?
to urcite nie..je to spot, v ktorom uz niet cesty spat, hrozne nepravdepodobne, ale raz za cas sa to stat moze ... Osobne si neviem predstavit nikoho, kto by take nieco dokazal polozit
- morfeusko
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
palo1973 napísal:-yegon neraisoval som viac preto,aby mi doplatil s nejakou 4th,5th nuts farbou,chvilu som zvazoval dokonca rr all in,ale bolo to vela voci potu,uvazoval som o 700,keby som mal Ax a Kh by bol v hre dal by som asi viac,snad 700-750
pockaj pockaj napisal si ze na boarde boli 3 a nie 4 srdcia, naozaj ocakavas ze ak raisne s flushom (akymkolvek) tak bude schopny foldnut ak betnes aspon 1/2 potu? raise s nut flushom o 350 ked v pote je viac ako 1000 moze byt oznaceny ako zlocin. Pocul si uz niekedy o tom ze aj ked vacsi bet bude dorovnany menej casto vacsinou je stale ziskovejsi nez mensi bet? Podla mna raise na 850 je minimum co by si mal zvazovat v tejto situacii a ak su live hraci naozaj taki ako sa hovori tak by som sa nerozpakoval ani poslat to tam rovno cele
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
-podla toho co dovtedy produkoval bol naozaj solidny hrac,cize predpokladam,ze s Qx,Jx by to zrejme len dorovnal,urcite by to tam bezhlavo neposlal ako fishka co vidi len svoju ruku,okrem toho si urcite vsimal kto ako hra a musel mi davat isty kredit
-otazka je kolko by bol ochotny dorovnat do potu cca 700,je mozne,ze by dorovnal aj rr na 700,ale viac si uz naozaj nedokazem predstavit,nezabudajme,ze mame to cinenia s rozmyslajucim superom,a bol som pf raisor,ruky ako TT-AA by som musel viac chranit uz na flope,najneskor na turne,ale urcite boli v mojom rangi AK-AJ srdcove ruky
-otazka je kolko by bol ochotny dorovnat do potu cca 700,je mozne,ze by dorovnal aj rr na 700,ale viac si uz naozaj nedokazem predstavit,nezabudajme,ze mame to cinenia s rozmyslajucim superom,a bol som pf raisor,ruky ako TT-AA by som musel viac chranit uz na flope,najneskor na turne,ale urcite boli v mojom rangi AK-AJ srdcove ruky
Naposledy upravil palo1973 dňa 22 Jan 2010 00:15, celkovo upravené 1 krát.
-
Počet príspevkov: 21 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.