Expekt Poker
koubis12
Pre upresnenie situacie musim povedat, ze nikto z expekt supportu vam nemoze dat ziadnu odpoved kym nedostaneme oficialne vysledky z dvoch zdrojov, t.j. kym je prva informacia o priebehu zapasu overena. V pripade vasho zapasu prislo k viacerym problemom - zapas bol preruseny a dohraval sa na dalsi den + ten druhy den bol naviac zmeneny na poslednu chvilu povrch a hralo sa namiesto na trave na tvrdom povrchu. Posuvali sa aj casy zaciatkov. Celkovo sa tento problem tykal 5 zapasov. Nasi bookmakeri vsetky stavky na tieto zapasy momentalne riesia a bude vam poskytnuta kompenzacia. Prosime vas ale, aby ste nepodliehali panike a dali nam dostatocny cas na presetrenie vasej reklamacie. Expekt je seriozna spolocnost a vasa reklamacia bude vyriesena na 100%. Dakujem za pochopenie, s pozdravom expekt
- expekt
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: koubis12
Myslim, ze expekt sa zachova seriozne ako vzdy. Ja som sa niekedy kurzovym stavkam trochu venoval, preto ma to zaujalo, ale o korektnom rieseni nepopchybujem, aj ked chapem, ze ti, ktori su priamo zainteresovani mozu byt netrpezlivi
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
heslo 24.6
Ahojte prislo uz niekomu heslo na dnesny turnaj? ak hej poslite mi ho pls na beinn@centrum.sk....vopred velka vdaka
- beinn
- Založený: Jún 2007
Re: heslo 24.6
A to je taky velky problem pockat si do 17:15 kym ti to heslo pride?
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: heslo 24.6
byvaju tu problemy s prijimanym hesla...urcite si cital...pre istotu som to tu napisal.
- beinn
Re: Re: Re: heslo 24.6
Ved ale mohol by si si pockat aspon do 18:00 ci ti to heslo nepride, lebo problem je vo freemailovych schrankach. Ako by to vyzeralo, keby sem kazdy napisal svoju emailovu adresu ze nech mu niekto posle heslo? ;-)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
expekt
takze,dneska oficialni vyjadreni herny expekt je,ze oni o zadne chybe na jejich strane nevi a proto mi prejou mnocho uspechu do budoucna :-$Toto se mi stalo poprve a doufam,ze i naposledy.Jinak myslel jsem,ze to bude mit stastnejsi konec :(
- koubis12
100000 Sunday Freezeout
Zdravim, neviete co se deje s tymto turnajom? Nevidim kvalifikacne turnaje. Dakujem dz
- dzondo
- Založený: Máj 2007
Re: 100000 Sunday Freezeout
uz mi to trklo, hra sa 250000
- dzondo
- Založený: Máj 2007
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.