Zdravím, poprosil by som vás o názor, v tom kto zahral zle.
Výška stackov bola: Hero: cca 6500 a villain o nejaké stovky menej.
Blinds: 100/200
Hero K J
villain 4 5
villain btn call
hero raise na 700
villain reraise na 2200
hero call
flop 3 6 T
Hero: check
villain: bets 2000
Hero: A tu ma zaujíma váš názor.
Nakoľko mám psychoanalýzu môjho protihráča podorbne rozobratú, viem ako hrá, mám s nim zahrané nespočetné množstvo rúk, bol som si na 100% istý že na ruke drží pravdepodne malé karty, predpokladal som špekulatívnu kombináciu, nižší flush ako ja, alebo otvorenú postupku alebo že hitol malý pár. Nakoľko k tomu ešte pred flopom limpol a viem že vysoké karty proti mne v hadsupe predflop raisuje. K tomu som si spočítal že mám aj dosť outs na výhru.
Rozhodol som sa teda že mu dám all-in. Môj all-in ho zjavne prekvapil pretože očakával že to zhodím, po chvíli dorovnal.
Keď ukázal karty celkom ma to potešilo pretože moje odhady boli správne a navyše mu ostávalo iba 30% proti mojím 70%
turn 9
river 5
Keď som tu hru prehral ako prvé mi napadlo že som mal dať predflop all-in.
Môj protihráč však stále tvrdí že som to zahral zle a ja mu zasa tvrdím že to zahral otrasne a že bol od začiatku až dokonca proti mne horší a hral s tým vedomím že má horšiu ruku.
Poprosím komenty, pretože sme sa stavili o ďalšie peniaze že ten druhý urobil chybu.
Ďakujem
Prosím komenty KJo v 45s
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Re: Prosím komenty KJo v 45s
len si to nadalej jeden druhemu tvrdte, najlepsie 'na 100 % teda asi' , a nadalej calluj 32bb deep 3bet na 11bb ked v pote mas po calle 20 a v stacku tiez tiez:). Bet za dalsich 10bb od supera a tvoj shove kedy on ma 10bb a v pote je strasne vela-si ocakaval nejaku fold equity?:)
pf by som otvaral na 3 mozno len 2.5 bb
na 3bet by som foldol alebo shovol-ak si si bol na 100 % asi isty ze ma male karty tak shovol a vzal mu tretinu efektivneho stacku:) prip favorizoval ai pre flop
pf by som otvaral na 3 mozno len 2.5 bb
na 3bet by som foldol alebo shovol-ak si si bol na 100 % asi isty ze ma male karty tak shovol a vzal mu tretinu efektivneho stacku:) prip favorizoval ai pre flop
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Re: Prosím komenty KJo v 45s
-100 % isty je silna kava,ale ak si si bol isty ze si pred jeho rangom tak preco si nedal pf all in?chces teda povedat,ze silne kombinacie takto nehrava? lebo limp-reraise znamena podla mojich sksenosti casto monster hand
-call je ako to casto byva najhorsia moznost,standartne fold pf,pri 100 % istote push pf
-call je ako to casto byva najhorsia moznost,standartne fold pf,pri 100 % istote push pf
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.