ako to zahrat
Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
ako to zahrat
cawte vo spolok zaujímalo by ma ako hrate pri velkom online turnaji ked je poslednych co ja viem 30 hracov. Hral som freeroll 3000hracov a dostal som sa ani neviem ako na final table stack som mal nejakých 700K CHLeader mal 4500K druhy za nim mal 1200k ostatny zhruba to co ja (je to iba tak cca od oka nepamatam si presne) BB bol nejakych 70k ante tiez uz vysoke. s akými komb. hravate v takejto faze turnaja lebo ten chipleader to tam slahal ze konec. tam mi to uz ani ako poker nepripadalo skor sa mi to zdalo vyssia bere no ale foldoval som o 106 a hral iba silne kombinacie co v konecnom dosledku sice prinieslo 4 miesto ale nie som spokojny viem ze sa to da inak zahrat ale ako?? mozno sa vam to zda smiesne ale budem vdacny za kazdu radu ako zahrat i zo vsetkym alebo len silne kombinacie ked mam silnu ci ist all in a snazit sa kradnut blindy alebo ako? vdaka za postrehy mozno sa zas nahodou dostanem tak daleko a mozno to tam vyuzijem aj ked tomu uz neverim )
- pepe1111
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: ako to zahrat
ahojte potrebujem pomoc pri jednej ruke: Staty: BTN: 15/9/agg 1,0 ruk 179,Fold CB nemam staty, BB 75/5/agg 1,0 Fold to CB 67% ale odohratých ruk mám len 19.
Entraction $4.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 494672
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BTN: $4.45
Hero (SB): $5.11
BB: $6.97
UTG: $3.86
CO: $0.71
Pre Flop: ($0.06) Hero is SB with 9 9
UTG calls $0.04, CO calls $0.04, BTN calls $0.04, Hero raises to $0.24, BB calls $0.20, 1 fold, CO calls $0.20, BTN calls $0.20
pred flopom som sa rozhodol s 99 raisovat a to z dovodov fish na BB na UTG a na CO ked mali vsetci viac ako 50% ruk co hrali a BTN bol tight ktory tiez len limpol a predpokladal som že zahodí svoju slabu ruku kedze neraisoval ale len limpoval.
Flop: ($1.00) 4 5 6 (4 players)
Hero bets $0.75, BB calls $0.75, CO folds, BTN calls $0.75
na malom borde som CB ako iniciator PFR.
Turn: ($3.25) A (3 players)
Hero checks, BB bets $0.68, BTN calls $0.68, Hero folds
cheeks z mojej strany prisiel po príchode A na boar hrala postupka a flush, a top pár ktory som bral do úvahy tiež. V tomto okamihu sa mi nezdalo rozumne CB dalej aj ked odstupom casu si uvedomujem ze takto nezistím co mali. vkazdom pripade som checkol. nevedel som čo spravit!!!po ich raise som Foldol kedže som si myslel ze maju niečo čo mna prebíja . možte mi prosim poradiť čo robit popripade ako to zahrat cele od znova bolo vobec dobre raisovat z SB do 4hráčov? prímem všetky rady. chcem aby v buducnosti boli taketo ruky ziskove.
River: ($4.61) 2 (2 players)
BB checks, BTN checks
Entraction $4.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 494672
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BTN: $4.45
Hero (SB): $5.11
BB: $6.97
UTG: $3.86
CO: $0.71
Pre Flop: ($0.06) Hero is SB with 9 9
UTG calls $0.04, CO calls $0.04, BTN calls $0.04, Hero raises to $0.24, BB calls $0.20, 1 fold, CO calls $0.20, BTN calls $0.20
pred flopom som sa rozhodol s 99 raisovat a to z dovodov fish na BB na UTG a na CO ked mali vsetci viac ako 50% ruk co hrali a BTN bol tight ktory tiez len limpol a predpokladal som že zahodí svoju slabu ruku kedze neraisoval ale len limpoval.
Flop: ($1.00) 4 5 6 (4 players)
Hero bets $0.75, BB calls $0.75, CO folds, BTN calls $0.75
na malom borde som CB ako iniciator PFR.
Turn: ($3.25) A (3 players)
Hero checks, BB bets $0.68, BTN calls $0.68, Hero folds
cheeks z mojej strany prisiel po príchode A na boar hrala postupka a flush, a top pár ktory som bral do úvahy tiež. V tomto okamihu sa mi nezdalo rozumne CB dalej aj ked odstupom casu si uvedomujem ze takto nezistím co mali. vkazdom pripade som checkol. nevedel som čo spravit!!!po ich raise som Foldol kedže som si myslel ze maju niečo čo mna prebíja . možte mi prosim poradiť čo robit popripade ako to zahrat cele od znova bolo vobec dobre raisovat z SB do 4hráčov? prímem všetky rady. chcem aby v buducnosti boli taketo ruky ziskove.
River: ($4.61) 2 (2 players)
BB checks, BTN checks
-
Pajo22 - Príspevky: 75
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 6 krát/1 krát
Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.