AK fold preflop

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

AK fold preflop

Odoslaťod Malygos 25 Jan 2010 11:02

Zdravim pokrove osadenstvo,
Potreboval by som comment na tuto hru, lebo si fakt niesom isty, ci som to zahral spravne podla reguli turnaja na bubbli.

Live tourney, 40+4€ Deepstack, 20k starting stack a cca 25 ludi (takze skor sng)
Stacky asi neuvediem presne, ale priblizne:
UTG 130k, UTG+1 (ja) 110k, CO 90k, BTN 65k, SB 65k, BB 40k pred vlozenim blindov
Blindy 5k/10k pri 6 hracoch, 5 platenych miest, 6 berie cenu utechy v podobe zlavy na 100€ turnaj

Cele sa to uz zacalo zvrhavat na crapshoot, takze sme nakoniec vyhodili BB a splitli. Celkovo sa na stole hralo velmi tight, co mi davalo prilezitost lahko kradnut blindy (samozrejme s poriadnou davkou opatrnosti a pouzitia readov).

V tejto hre UTG uber-tight slecna ako CL raisla na 30k. Hrala neuveritelne tight, videl som ju showdownovat len top 5 ruk a osobne si myslim, ze aj napriek vysokym blindom nehrala nic ine ako top 10, no ale kto uz si moze byt niecim uplne isty.

Ja na UTG+1 objavim AKo a po asi 45 sekundach rozmyslania dam fold.

Privital by som akekolvek vecne commenty, popripade ako by ste to zahrali vy na (podotykam) live turnaji na bubble.
Malygos

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Re: AK fold preflop

Odoslaťod palo1973 25 Jan 2010 11:08

-no po tom tvojom reade insta fold za 2 sekundy,aj vzhladom na tvoj a ostatne stacky

-co otvara uber nitty slecna z utg?nepredpoklame,ze by odrazu zacala vyuzivat svoj stack a image vzhladom na to ze sme na bubble
-jej range by mohol byt napr.TT+,AQ+,je mozne,ze ak by si to standartne pushol,tak by cast z toho dokazala zlozit,ale aj tak si myslim,ze to nebol dobry spot na rr all in
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod mathew1982 25 Jan 2010 11:33

Nuz podla mna sa Ak neda v takejto faze zahodit. Dobre UTG tight hrac rasie na 3Ok...Ty mas stack 110 k, druhy cl. Teraz si to rozoberme podrobnejsie. AK, stvrta najsilnejsia kombinacia v holdeme. Ak dam hracovi super tight image, aj tak ma zjavne dominuje iba KK, AA, hoci navysoval z utg. Ak by si bol v tej istej situacii a mal by si nar. AQ, vtedy ano, nechces sa pustas do boja pred bublinou s cl, nakolko mas ruku ktora je lahko dominovatelna a nechces s nou callovat taky raise, ktory pri vyske stackov k pomere k blindom znamena skoro commitnutie pri trafeni flopu. AQ no problem fold, ale AK, ....za tebou su este dokonca mensie stacky, na blindoch su stacky kde all in s AK volas aj s rukami. V tvojom ustrachanom pripade sa to da uplne a krasne zavolat. Ak ta trafi flop je mi luto ale si komitnuty do potu hoci ma babenka AA, tak smola. Pretoze turnaje sa hraju na vitazstvo, hoci tu mame bublinu, tu chces preckat AK je velmi silna ruka na to, aby som sa jej vzdal na 3 bet supera. To je jedno ze je super tight. Aj keby som vedel ze je najviac tight na svete, optimalna hra nie je v ziadnom pripade fold. Uvedom si, ze by si mal JJ, aleb QQ. Prisiel by nizky flop a teraz cl betuje siln vsetky ulice. Co by si spravil? Ked zahodis AK, musis zahodit aj JJ logicky. V pripade QQ .... to zalezi..Ale v kazdom pripade podla mna AK fold nie je dobra hra.
mathew1982

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod palo1973 25 Jan 2010 11:55

-ja by som tu pushol QQ-AA,je dolezite,ze mame dobru situaciu pri stole na bubble,sme second CL a babenka cheerleaderka :D hra moc tight a nebude nam robit zle,za nami sedia vacsie stacky,ktorym mozeme pohodlne kradnut blindy a za 2-3 kola mozeme byt CL my a budem moct robit zle aj jej aj ostatnym
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod palo1973 25 Jan 2010 11:57

matthew takze u teba cold call?a na netrafenom flope(2/3 pripadov) fold?
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod yegon 25 Jan 2010 11:58

ja by som to tam poslal, v problemoch sme len proti jednej hande a mame 10BB - neni cas na somariny :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod palo1973 25 Jan 2010 12:03

yegon napísal:ja by som to tam poslal, v problemoch sme len proti jednej hande a mame 10BB - neni cas na somariny :)

-myslis,ze tam mame nejaku FE?lebo ak nas zavola sme bude death alebo flipujeme
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod yegon 25 Jan 2010 12:22

palo1973 napísal:
yegon napísal:ja by som to tam poslal, v problemoch sme len proti jednej hande a mame 10BB - neni cas na somariny :)

-myslis,ze tam mame nejaku FE?lebo ak nas zavola sme bude death alebo flipujeme

live by som si myslel ze napriek tomu ze je to absurdne mame nejaku FE ale to ma moc nezaujima - nemam nic proti flipu s 10BB

v podstate ide o to ci super moze mat AQ, tiez sa mi nezda ze niekto open foldne 6 handed AJ/KQ

okrem toho sme uz ITM

navyse ak aj neskor prehrame allin proti komukolvek tak sme v prdeli takze radsej si zahram s AK proti jedinemu co ma ma pokryteho - pochybujem ze v najblizsej dobe dostanem lepsiu handu
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod mr_kaktus 25 Jan 2010 12:22

tiez by som sa priklanal radsej k tomu foldu - na stole mame tusim dva 6 BB stacky a jeden 4 BB stack, call neprichadza do uvahy a push sa mi tiez nepaci nakolko nas ma UTG pokryteho.
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod Riddlah 25 Jan 2010 12:22

hram maximalne 2usd turnaje, ale ja by som to tam poslal.
Ak ma v rangy KK+, Ak tak vs. nase Ak sme underdog 62 : 37 zaokruhlene 60 : 40
ak ma v rangy JJ+,AQ+ tak uz sme 50 : 50

ked tomu dobre chapem tak flipy v turnajoch su dobra vec, a mame tam este 15k v blindoch ako bonus v pote
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Ďalšia

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!