AK fold preflop

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: AK fold preflop

Odoslaťod mathew1982 25 Jan 2010 14:01

AK hram ja osobne specifickym sposobom casto aj takto po flope. V pripade ak by si dal call, mas na supera POZICIU ak som vyrozumel z tvojho prispevku. To je jedna z najdolezitejsich veci v holdeme. Teraz babenka, nie najlepsia tight hracka. Ked ti checkne, je vhodna alternativa ci ta flop trafi a ci nie, zahrat all in. AK je jedina specificka kombinacia, s ktorou by som to tamto zahral. Ale hovorim, tuto ruku sa neda zahrat inak ako all in. Call by fisky bol upne zly napr keby sme mali bb position, a super by bol na dealerov, teda by na nas mal poziciu! O sb ani nehovorim. Pretoze pametaj, to ze ta netrafi flop neznamena ze tvoja kombinacia je na fold. Ani supera nemusel trafit. Dalsia vec.... Superka ma napr. TT. Na flope napr Q,8, 6, sa moze stat ze na jej check ti zareagujes tym ze to tam pushnes. Zlozi ti lepsiu ruku casto neskuseny hrac. A aj ked nezlozi, stale mas svojich potencionalnych 6 outs, teda semibalf. Zapem,etajte si, call je v tomto pripade zly, to ano. Lenze ak uz volim tuto alternativu, to, ze nehitnem flop, nenuluje hodnotu mojej ruky, drzim AK. Navyse mam poziciu. Shipnutim pre flopom ale davam tazke rozhodnutie superovi. Holdem je tom pripravit rozhodnutie, aby hral o cely stack. Ja sa zbavujem zodpovednosti za akekolvek premyslanie po flope, navyse viem ze som sa nedopustil chyby. Aj ked samozrejme pri 13bb stack dostat supera do tazkeho rozhodutia ci sa stackne pred flopom pri dobrom hracovi neprichadza do uvahy, nakolko je to cista matematika, push fold.
mathew1982

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod palo1973 25 Jan 2010 14:10

-mohli by ste mi napisat co otvara uber tight hracka z UTG?
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Horsey7 25 Jan 2010 14:39

palo1973 napísal:-mohli by ste mi napisat co otvara uber tight hracka z UTG?

zabudol si napisat Palo co otvara uber tight hracka z UTG ako CL na bubble

imo 77+/AJ+/KQ+
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod mathew1982 25 Jan 2010 14:45

Podla mna ked hracka, kludne jej verim aj ATs.... to jedine by som tam este pridal, ale nikdy nevies ci babenka nevidi KJ a neda to ... Neviem ci by zahodila ATs.. Toto je tazka otazka, ale ten range ako napisal horsey to je taky vseobecny range pre tight hraca utg 6 seated.
mathew1982

Odoslaťod tomm 25 Jan 2010 14:47

jednoznacne by som to v danej situacii pushol, aj ked je tight, predpokladam , ze minimalne AQ v jej otvaracom rangi je. Pri takych blindoch by som edge neprecenoval a hlavne hram to na vitazstvo, vsetko ine okrem KK+ ti nevadi (a na to mas blockery), call je samozrejme najhorsia moznost.
tomm

Poďakoval/li: 13 krát/10 krát

Odoslaťod palo1973 25 Jan 2010 14:49

Horsey7 napísal:
palo1973 napísal:-mohli by ste mi napisat co otvara uber tight hracka z UTG?

zabudol si napisat Palo co otvara uber tight hracka z UTG ako CL na bubble

imo 77+/AJ+/KQ+

-predpokladame teda,ze vie ako hrat v pozicii CL na bubble?ja by som skor defaultne z toho nevychadzal
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Horsey7 25 Jan 2010 14:54

keby vedela hrat ako CL na bubble tak otvara o dost sirsie ako som pisal imo
Obrázok používateľa
Horsey7

Odoslaťod Malygos 25 Jan 2010 15:23

Guys! Ja som nepisal v pvom prispevku jej range (top 10) len tak, aby som zaplnil miesto. I mean it! Fakt hrala len tutti a to, ze bola CL na bubble neznamena, ze vedela, ze moze EV+ openraisovat aj slabsie ako top 10.
A mimo toho matthew, nechapem skadial vyvodzujes, ze kedze je to baba tak openraisuje AT alebo KJ, hlavne neviem, co to ma docinenia s pohlavim (a ked uz, tak ja mam skusenost ze baby su este ovela viac tight ako chlapi).
Malygos

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod mathew1982 25 Jan 2010 15:29

No ja mam z live uplnu opacnu skusenost, baby hraju vsetky obrazkove karty skoro stale...A to ze hravam live uz par rokov.Baby co hraju solidne poker, ixkrat som ich videl vyhrat turnaj ale obrazkove karty nefolduju pf. O tom sa s tebou mozem hadat. Ale moze byt ze su aj vynimky...A AT suited z pozicie chipleadera pri 6 hracoch co je na tom neuveritelne ze to zahrala UTG. Nie je tppredsa full ring kde foldnes AQo utg. Navyse ma stack... Nepovedal som ze urcite ale tvrdim ze to je taka moznost ze moze otvarat ATs.
mathew1982

Odoslaťod Horsey7 25 Jan 2010 15:37

Malygos napísal:Guys! Ja som nepisal v pvom prispevku jej range (top 10) len tak, aby som zaplnil miesto. I mean it! Fakt hrala len tutti a to, ze bola CL na bubble neznamena, ze vedela, ze moze EV+ openraisovat aj slabsie ako top 10.

Malygos napísal:osobne si myslim, ze aj napriek vysokym blindom nehrala nic ine ako top 10, no ale kto uz si moze byt niecim uplne isty.

tak ako? :) btw. aj proti top10, tj. AQ+/99+ mas 49% equity a tiez nie som presvedceny, ze je schopna foldovat 77-88/AJs/KQs ale tak ty mas read
Obrázok používateľa
Horsey7

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!