AK fold preflop

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: AK fold preflop

Odoslaťod ___Mortylen___ 25 Jan 2010 15:42

Horsey7 napísal:
Malygos napísal:Guys! Ja som nepisal v pvom prispevku jej range (top 10) len tak, aby som zaplnil miesto. I mean it! Fakt hrala len tutti a to, ze bola CL na bubble neznamena, ze vedela, ze moze EV+ openraisovat aj slabsie ako top 10.

Malygos napísal:osobne si myslim, ze aj napriek vysokym blindom nehrala nic ine ako top 10, no ale kto uz si moze byt niecim uplne isty.

tak ako? :) btw. aj proti top10, tj. AQ+/99+ mas 49% equity a tiez nie som presvedceny, ze je schopna foldovat 77-88/AJs/KQs ale tak ty mas read

Zas je pravda, ze sa to tam na bubble hra ako kvalifikacia na WSOP. Takze tight hraci hraju übertight. Ale aj napriek tomu vsetkemu, AK ship pokial hrame na maximiliziciu nasej equity (inymi slovami na vyhru). Pokial chceme za kazdu cenu mincasnut, ked uz tam teda sedime 5hodin, ze ved potom sa uvidi ako to dopadne, tak ten fold nie je az tak uplne mega hrozny. Je iba zly :)
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod Malygos 25 Jan 2010 16:01

Ide skor o to, ze tam uz sa viac menej robil deal, ze ked vypadne shortstack a ostatne sa vyrovnaju tak sa splitneme po 185€ (co sa nakoniec aj stalo), takze neslo o to cele to tam vyhrat (aj ked samozrejme keby som mal 230k tak nesplitujem :) ). Podvedome som asi rozmyslal nad tym, ze ak pushnem a prehram tak idem domov s nulou, ak foldnem tak splitneme po 185€ a mozem sa usmievat. Ak by som pushol a vyhral, tak mam sice shot na prve miesto (375€), ale nikto mi ho nezaruci a zas az tak obrovsky rozdiel to nieje. No neviem, asi este musim vela hravat a mozno ked sa v buducnosti ohliadnem za touto rukou, poviem si ci som zahral dobre alebo nie.

PS: Nemyslim si zas, ze ten fold je vyslovene zly, iba ze allin bola lepsia a mozno dlhodobo ziskovejsia alternativa :)
Malygos

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 25 Jan 2010 16:03

Malygos napísal:Ide skor o to, ze tam uz sa viac menej robil deal, ze ked vypadne shortstack a ostatne sa vyrovnaju tak sa splitneme po 185€ (co sa nakoniec aj stalo), takze neslo o to cele to tam vyhrat (aj ked samozrejme keby som mal 230k tak nesplitujem :) ). Podvedome som asi rozmyslal nad tym, ze ak pushnem a prehram tak idem domov s nulou, ak foldnem tak splitneme po 185€ a mozem sa usmievat. Ak by som pushol a vyhral, tak mam sice shot na prve miesto (375€), ale nikto mi ho nezaruci a zas az tak obrovsky rozdiel to nieje. No neviem, asi este musim vela hravat a mozno ked sa v buducnosti ohliadnem za touto rukou, poviem si ci som zahral dobre alebo nie.

PS: Nemyslim si zas, ze ten fold je vyslovene zly, iba ze allin bola lepsia a mozno dlhodobo ziskovejsia alternativa :)

Naseriem sa a hodim do wizardu ako domacu ulohu 8-)
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Odoslaťod yegon 25 Jan 2010 16:33

Malygos napísal:Ide skor o to, ze tam uz sa viac menej robil deal, ze ked vypadne shortstack a ostatne sa vyrovnaju tak sa splitneme po 185€ (co sa nakoniec aj stalo), takze neslo o to cele to tam vyhrat (aj ked samozrejme keby som mal 230k tak nesplitujem :) ).

myslim ze to je DOST podstatna informacia ktoru si nam doteraz nedal :)

v takom pripade je to easy fold obv
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod mathew1982 25 Jan 2010 16:44

Presne tak...Problem je v tom ze na turnaje musis mat velky roll, hraju sa na vitazstvo a s dobrymi rukami agresivne prave aj v bubble. Lenze v pripade ked rozmyslas takto neda sa zahrat ruka optimalne. Mne sa to tiez vela raz stalo na par turnajoch ze som bol vo financne nie najlepsiej situacii a dal som prednost istej vyhre pred takouto podobnou situaciou. Preto je vyhoda byt zabankrolovany a hrat optimalnu hru a nie pozerat na bubble. Ale ked ti staci taky obnos potom fold ok.
mathew1982

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Proky 25 Jan 2010 17:16

FOLD neni o com...
Obrázok používateľa
Proky

Poďakoval/li: 13 krát/16 krát

Odoslaťod Malygos 25 Jan 2010 19:12

Preco som tu dost podstatnu informaciu neuviedol bolo preto, lebo som chcel vediet, ako sa to ma spravne zahrat bez toho splitu. Viem ze ta informacia uplne meni situaciu a ten fold bol v tom pripade dobry, chcel som ale vediet, ako nabuduce hrat ak by sa podobna situacia vyskytla a myslim ze vsetkych nazory pomohli nielen mne, ale aj dalsim, ktori citaju toto forum.
Takze este raz vsetkym diki a hlavne :gl: za pokrovymi stolmi.
Malygos

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 25 Jan 2010 22:49

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Tie predpoklady su ale sialene. Ale tak mi to bolo opisane :)

Za tento príspevok od ___Mortylen___ poďakovali :
Malygos
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Predchádzajúca

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 27 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!