pifko
Re: pifko
cauko ludia,
nechysta sa nejake dalsie pifkovo/biliardovo/pokrove stretko v BA? rad by som spoznal tunajsiu komunitu
nechysta sa nejake dalsie pifkovo/biliardovo/pokrove stretko v BA? rad by som spoznal tunajsiu komunitu
- TheLastNail
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 5 krát/12 krát
TheLastNail napísal:cauko ludia,
zomg the pokerstrategy legend himself.
4.2 tusim maju mohutnejsi chlapci vazenia a zaciatok prob betu v black cafe urcite sa tam bude nejaka akcia popritom a potom bud priamo v black cafe alebo castle clube/hrone .
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
w4444x napísal:TheLastNail napísal:cauko ludia,
zomg the pokerstrategy legend himself.
4.2 tusim maju mohutnejsi chlapci vazenia a zaciatok prob betu v black cafe urcite sa tam bude nejaka akcia popritom a potom bud priamo v black cafe alebo castle clube/hrone .
oh, super, vdaka za info, ako sa da dostat k podrobnostiam? btw: niekto na skorsiu akciu? rad pozyvam na uvitanie
- TheLastNail
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 5 krát/12 krát
TheLastNail napísal:
oh, super, vdaka za info, ako sa da dostat k podrobnostiam? btw: niekto na skorsiu akciu? rad pozyvam na uvitanie
no najdes nieco urcite tu: odveci/phat-phuck-challenge-2010-t3649.html
o akej akcii je rec?
-
johnmirow - Príspevky: 895
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/17 krát
jak jsem uz napsal v JK blogu, tak by se vazeni mohlo presunout na sobotu 6.2. - vzhledem k celkove situaci je velice zadouci i "mezinarodni pozorovatel"
spojilo by se to s uvitacim vecirkem , kulabrem (s cilem likvidace platna) a pripadne lovem na
spojilo by se to s uvitacim vecirkem , kulabrem (s cilem likvidace platna) a pripadne lovem na
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.