Double or Nothing

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

Re: Double or Nothing

Odoslaťod TomMolivan 24 Jan 2010 14:16

Ja hrávam Turbo DoNy už pár mesiacov na iPokri, nie je tam samozrejme taký traffic ako na PS, ale od tých 18:00 do 00:00 sa 16 stolov, ktoré hrávam (12x $5 a 4x $10) naplní do 10-15 minúť, čo je pre mňa veľmi prijateľné... spolu s 30-35 min. trvaním DoNov mi jedna session trvá takmer vždy do 50 min.

Na PS nehrám skrátka preto, že si nedokážem zvyknúť na ich software... stoly sú pre mňa neprehľadné a tie ich čísielka stova vidím, čo značne sťažuje rýchle rozhodovanie. Ak mával niekto podobný problém a vyriešil ho vybraním nejakého skinu, tak nech mi pls poradí, ktorý si mám dať, lebo som ich skúšal viacero, no bezúspešne.

Ale späť k iPokru:
Úroveň hráčov na $5 je potešujúco nízka, obvykle mám pri stole max 2-3 regularov (ktorým sa neskôr dajú stealovať blindy, ak sú vhodne usadení :) ) a kopec fishiek... v early fáze nie je zriedkavosťou double s AA/KK pre-flop, prípadne nejakým flopnutým setom alebo TPTK s AK/AQ... mnohí sa naozaj nechajú stacknúť s koninami. Od polky októbra ku dnešku mám odohratých takmer 1000 $5 sng s ROI 9,3%. Rake je síce 10% narozdiel od PS, ale dajú sa nájsť herne s dobrým FDP a VIP programom a vyšplhať tak "rakeback" aj na 70-80% a tak Starsom úspešne konkurovať.

Na $10 sú moje štatistiky o dosť horšie, mám ich odohratých 220 s ROI -9,4%, ale kedže pre turbo DoNy nie je 200 odohratých singláčov bohvieaká vzorka, tak z toho zatiaľ moc závery nerobím a navyše som mal jeden krátky, no dosť nasty swing. Každopádne tá úroveň je viditeľne vyššia, do neskorej fázy, kedy blindy prekračujú 150/300 sa často dostáva aj 8-9 hráčov a teda aj variance je tam o dosť vyššia, kedže je niekedy človek nútený pushovať choré veci ako napr. A4o z EP, pričom má za sebou troch shortov a podobne. Nedá sa však povedať, že by som tam stretával viac takých tých pravých regularov, skrátka len vo všeobecnosti je tá úroveň trocha vyššia, aj keď aj tu, ako hovorí zlaté pravidlo online pokru - fishe sú všade.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod Chlpo1989 24 Jan 2010 14:18

TomMolivan napísal:
Na PS nehrám skrátka preto, že si nedokážem zvyknúť na ich software... stoly sú pre mňa neprehľadné a tie ich čísielka stova vidím, čo značne sťažuje rýchle rozhodovanie. Ak mával niekto podobný problém a vyriešil ho vybraním nejakého skinu, tak nech mi pls poradí, ktorý si mám dať, lebo som ich skúšal viacero, no bezúspešne.

Same problem.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod TomMolivan 24 Jan 2010 14:28

Až na tú divnú ROI líniu a neveľké množstvo odohraných DoNov hlavne v októbri-novembri som zatiaľ veľmi spokojný:

Obrázok
Obrázok používateľa
TomMolivan

Odoslaťod emjayko 26 Jan 2010 13:20

zdarvim vas prosim nevedeli by ste mi poradit nejaku hernu s rakebackom kde sa hraju 6 max dony a je tam nejaky celkom slusny traffic... stars je sice fine ale rakeback je rakeback... 6 max stoly sa vraj daju lahsie beatovat tak by som si to rad vyskusal.. thx za pomoc
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod palo1973 26 Jan 2010 14:15

-najlepsi traffic na 6max dony je na i-pokri-viem tam vybavit individualny deal,inak ich ma este aj herne NOIQ,a aj ostatne z tej siete,ale traffic slabsi,podobne na betfairi
Obrázok používateľa
palo1973

Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Komedia 27 Jan 2010 06:52

palo1973 napísal:-najlepsi traffic na 6max dony je na i-pokri-viem tam vybavit individualny deal,inak ich ma este aj herne NOIQ,a aj ostatne z tej siete,ale traffic slabsi,podobne na betfairi

čo znamená individualny deal :) ?
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod TomMolivan 27 Jan 2010 08:27

Verejne nedostupný rakeback deal, ktorého výška závisí od množstva raku, ktoré si schopný urobiť za určité časové obdobie.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Odoslaťod patrias777 08 Feb 2010 20:05

Čavte všetci chcel by som sa spítať , Chcem začať hrať DON turnaje na PS a chcel by som trochu poradiť. Niekde som čítal že stále mam mat na 50 štartovných . Lenže môj počiatočný vklad bude 130$ a chcel by som začať hneď hrať 5$ no ale to by som mal len na 26 turnajov. Ale raz sa mi podarilo vyhrať z 1.15$ za 5 dni kedy som hrával len po škole a odohral som 60 turnajov kde som vyhral 40 a prehral 20 kde čistý zisk je 11$. A zvládol som to pohode aj nato že som nemal na 50 štartovných a stále som išiel len hore a hore denne približné odohraných 9 turnajov. Jeden deň v týždni sa mi stalo že som vyhral aj 9 po sebe. Ale hrával som stále len s jedným zapnutým nikdy nie s viac až keď som vedel že výhrám na 99.99% tak som si zapol ďalší. Mam skúsenosti s hraním 5$,10$,20$ a obtiažnosť pri 1$,5$, sa mi zdala byť taká rovnaká ako nie úplné ale vyhrával som pravidelne. A tak by som sa chcel opýtať nato čí by som zvládol s 130$ hrávať 5 kove, čítal som tu aj že niektorý si chvália aj iné herne no mne vyhovuje najviac PS lebo hrám veľmi Tight a PS sú bez turba a preto mam dosť času na svoju hru kde hrám len TOP 10. Na PS som si zvykol a hráva sa mi tam veľmi fajn tak zatiaľ by som nechcel meniť herňu možno niekedy v budúcnosti. Vedel by mi niekto poradiť alebo ma v niečom v hraní opraviť?

Ďakujem
patrias777

Založený: Máj 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod palo1973 08 Feb 2010 20:25

-mam na teba otazku-za akym ucelom chces tie dony hravat?
Obrázok používateľa
palo1973

Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod patrias777 08 Feb 2010 21:05

palo1973 napísal:-mam na teba otazku-za akym ucelom chces tie dony hravat?

No aby som si niečo privirobil a ak by to šlo tak aj živiť sa tym nie je zle, prečo sa pýtaš?
patrias777

Založený: Máj 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!