JANUAR 2010- v tomto mesiaci som sa ustalil na micro SNGs a zacal systematicky budovat bankroll
- mesiac som zacal na FT kde som nahral rekreacnych 102 turnajov s ROI +1%, v tomto pre mna skuskovom obdobi to bola taka "udrziavacia" play
- v druhej polovici mesiaca som dostal ponuku na $50 free no deposit bonus na Evereste a tak som sa rozhodol prerusit hru na FT a ist clearovat tento pre mna atraktivny bonus na Everest, po vklade $5 clearujem aj $200 first deposit bonus, na ktory mam iba slabych 30 dni, takze ho vyclearujem asi na max. 20%
- na Evereste som odohral 88 mix SNGs / DONs s ROI +6%, kde som chcel co najrychlejsie zbierat VIP body, cize som casto skakal na $2,5+0,25 SNGs co bolo pre moj BR dost zatazkavajuce, po tyzdni hrania na Evereste som prerusil hru a znova sa sustredil na skuskove, koniec mesiaca bol venovany clankom a videam bez hrania...
stats BRFT
$73,97Everest
$68,18 livepo mojom prvom vitaznom live turnaji v decembri sa momentalne sustredim na budovanie BM online, cize €10 alebo €20 live turnaje pre mna nemaju zmysel, v januari som odohral jeden freeroll 0+5€, kde som vypadol ako 15. z 30. hracov, ked som najprv prehral pf all in KK vs QKo - flush on river a po addone ked uz som mal asi 7BB som s JJ narazil do AA...
plany na FEBRUAR 2010- tento mesiac zacina opat skuskovym prve dva tyzdne = obmedzeny pokrovy rezim, potom mam naplanovanu lyzovacku na 21-26.2, takze tento mesiac budem venovat hlavne pokrovemu studiu, trochu grindu na Evereste a postupne by som chcel prejst na CG, ale to ma este cas
este grafy:Everest - januar
FT - lifetime