spax napísal:
a to po tobe jde FBI, ze se snazis byt anonymni a zametat za sebou stopy? :-)
Mozno ze nie FBI ale manzelka
spax napísal:
morfeusko napísal:spax napísal:
Mozno ze nie FBI ale manzelka
1zart1 napísal:palo1973 napísal:1zart1 napísal:
Hm, tak ani take som nenasiel. Inac vcera som vypadol hned po tebe, ale v hre ked si vypadol som foldol JK a board bol JJxKx, pricom x nebolo A, takze tam som to definitivne pohnojil, ale aj tretie miesto potesilo a ani tvoje nie je na zahodenie, vsak?
-inak najlepsie to hral ten hrac antonella,asi talian,ten jediny to mohol hrat,ostatni na tom final table boli riadne fishe
Pockaj ty si bol co. Mam pocit, ze ten antonella mi raz napisal,pekne, po Slovensky po jednej hre, tusim ked som vyhral JJ vs. AA
dzejkej napísal:
Co sa tyka karty, tak nemam to tam. Neponukaju to nahodou iba uctom v EUR?
dzejkej napísal:Inak ste riadne offtopic. Co ma ta turnajova diskusia s MB?
spax napísal:-hacik je v tom limite,ja som to chcel v pripade vacse vyhry vybrat cez kartu,bolo by to anonymnejsie ako cez bankovy ucet,ale ak by som vyberal napr. 5k euro tak musim ist 20 krat do bankomatu a zaplatim 36 e poplatok
palo1973 napísal:dzejkej napísal:Inak ste riadne offtopic. Co ma ta turnajova diskusia s MB?
-netusim,avsak ja mam ucet v eurach
dzejkej napísal:Inak ste riadne offtopic. Co ma ta turnajova diskusia s MB?
spax napísal:dzejkej napísal:Inak ste riadne offtopic. Co ma ta turnajova diskusia s MB?
ja mam ucet v CZK a dlouho jsem to mel na home page, ted uz jen my acc -> my mastercard
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.