8$ zadarmo iba za registráciu v herni pacific poker!
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
8$ zadarmo iba za registráciu v herni pacific poker!
Diskusia k článku: 8$ zadarmo iba za registráciu v herni pacific poker!
V spolupráci s herňou pacific poker (8***oker) sme pre vás pripravili akciu, v ktorej môžete len za registráciu získať 8$ s ktorými môžete hrať poker. Podmienky a postup na získanie 8$ zadarmo: 1. Je potrebné stiahnuť herňu kliknutím na tento odkaz => http://wsop.8***oker.com/wsop/cz/8free.htm?sr=375495. POZOR, ak sa nezaregistrujete práve z tohto odkazu, nemáte nárok na bonus 8$. 2. Po kliknutí si stiahnete špeciálnu verziu pokrového klienta (aby ste dodržiavali pravidlá bankroll managementu) 3. 8$ získate hneď po registrácii. 4. Pokrová herňa sa automaticky preinštaluje na plnú herňu medzi 8. a 15-tym februárom. 5. V prípade že budete chcieť 8$ vybrať, musíte túto sumu pretočiť minimálne 20x 6. Ak sa neskôr rozhodnete do herňe vložiť vlastné peniaze, stále môžete získať bonus 100% až do 400$ (25% z bonus dostanete hneď na účet) 7. Táto ponuka je platná len pre prvých 50.000 hráčov ...
Zobraziť celý článok => http://www.pokerportal.info/akcie/867/8$- ... ific-poker
V spolupráci s herňou pacific poker (8***oker) sme pre vás pripravili akciu, v ktorej môžete len za registráciu získať 8$ s ktorými môžete hrať poker. Podmienky a postup na získanie 8$ zadarmo: 1. Je potrebné stiahnuť herňu kliknutím na tento odkaz => http://wsop.8***oker.com/wsop/cz/8free.htm?sr=375495. POZOR, ak sa nezaregistrujete práve z tohto odkazu, nemáte nárok na bonus 8$. 2. Po kliknutí si stiahnete špeciálnu verziu pokrového klienta (aby ste dodržiavali pravidlá bankroll managementu) 3. 8$ získate hneď po registrácii. 4. Pokrová herňa sa automaticky preinštaluje na plnú herňu medzi 8. a 15-tym februárom. 5. V prípade že budete chcieť 8$ vybrať, musíte túto sumu pretočiť minimálne 20x 6. Ak sa neskôr rozhodnete do herňe vložiť vlastné peniaze, stále môžete získať bonus 100% až do 400$ (25% z bonus dostanete hneď na účet) 7. Táto ponuka je platná len pre prvých 50.000 hráčov ...
Zobraziť celý článok => http://www.pokerportal.info/akcie/867/8$- ... ific-poker
-
admin - Príspevky: 22435
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Re: 8$ zadarmo iba za registráciu v herni pacific poker!
Silno sa nudím, v žiadnej herni ani dolár, na učte taktiež idem silno hrať 8 dolarov je dobrých
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
To aby si mohol hravat tie privatne pp.sk akcie
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
haluzná DEMOverzia herne pacific škoda ze si tam nemozem zatial aspon zapnut zvuk alebo tak NL2 fullring čo viac si možem priať 4 BI + za 15 min upswwiiiing
-
Chlpo1989 napísal:To aby si mohol hravat tie privatne pp.sk akcie
Ked budem mat nato čas velmi rad by som si zahral
-
chalani len pekne budujte bankrolly a potom dajte shot na NL1k a zasponzorujte chudobnemu ferovi014 par drinkov (pozor na fera015 to je velmo zly chlapec)
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
PLS help me. Regol som sa tam cez ten preklik a 8USD nemám, ešte tam čosi treba stiahnut, ale kde a ako?????
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
3Sammy napísal:PLS help me. Regol som sa tam cez ten preklik a 8USD nemám, ešte tam čosi treba stiahnut, ale kde a ako?????
Treba iba stiahnut hernu, ale je to len pre tych ktori tam predtym nemali registraciu, ak si mal tak ti 8$ nedaju.
-
admin - Príspevky: 22435
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
díky je to fajn
inak dám si tam dony a nijaké sa mi nezobrazujú..neviete niekto prečo??
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
poldinhoo napísal:díky je to fajn
imo lebo by si nedodržal ten ích BRM...
No ja už som tam bol regnutý, ale dal som si new account na mamu, ale asi nic z toho nebude
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.